Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 30
- chevron_right
Gribās jau zolīdu bembi, lai viss pa pirmo būtu... nu bet līdz tam vēl tāls ceļš ejamsm4z rakstīja:apakša izskatās zolīdi apstrādāta, beigās būsi perfektu tehniski saskruvējis
Un tā bembis ir uz ielas... rītu jābrauc uz ģeometriju, pārmest jaunās riepas un uz skati
Tad nu vēlāk jāatrod bundulis izpūtējam, kāds piemērotāks. Protams, būtu labi ja stock atrastos
Nomazgāta aimuzgurējā optika Teikšu tā, vai nu tas, ka kaut kas jauns un nepierasts, vai arī tik tiešām tie oranžie izskatās smuki Te labāk redzama atšķirība pirms krustiem un pēc:
Tad nu vēlāk jāatrod bundulis izpūtējam, kāds piemērotāks. Protams, būtu labi ja stock atrastos
Nomazgāta aimuzgurējā optika Teikšu tā, vai nu tas, ka kaut kas jauns un nepierasts, vai arī tik tiešām tie oranžie izskatās smuki Te labāk redzama atšķirība pirms krustiem un pēc:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
remonts pa daargo
nja pa lielam divi šarnīri un reika.. :) parejais easy un pa leeto
nu jaa slieksni, grida japametina..
nu jaa slieksni, grida japametina..
Agris rakstīja:remonts pa daargo
Tas gan, bet tas tā ir vērts Es jau ar to neapstāšos, beigu beigās būs zolīds bembuks, ne tikai no ārpuses, bet arī no tehniskās puses. Savu pirmo auto negrasos nolaist līdz dzelzs lūžņiem
nu tad jau jaapsveic, nēsi velti pūlējies
Nākotnē taps mazs projektiņš... uzreiz brīdinu, gaumes lieta Pats jau sen domāju domāju, kas un kā. Un radās tāda ideja. Man jau vienmēr dzīvē gribas, lai man ir savādāk kā citiem, gribas vienmēr atšķirties Būtu interesanti dzirdēt jūsu viedokļus
Kamēr finanses neatļauj, tikmēr PhotoShop parādīja, ka tik tiešām tas ir tas, ko es vēlos Tiklīdz sākšu realizēt, būs darba atskaite
Speriet tik vaļā
Kamēr finanses neatļauj, tikmēr PhotoShop parādīja, ka tik tiešām tas ir tas, ko es vēlos Tiklīdz sākšu realizēt, būs darba atskaite
Speriet tik vaļā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nē nē nē un velreiz nē
vai tad tik traki izskatās?AgnisB rakstīja:šitādas izvirtības taisot, ātri vien var nonākt lauku tjūninga topikā
ārprāc mēģini kaut ko savadāk , vai nu pērc calibru
ja tieshaam gribi ko individuāli aizej sapiķo auto dizainerim kādam vai parastam dizainerim. tad visamz tas būs gaumīgi!!!!
pēc photošopa bildes- saku ka tev gaumes nav, un nemoki ar ko tādu viņu.
protams savus variantus vari piedāvāt, moz tomēr kāds tīkams variants parādīsies.
pēc photošopa bildes- saku ka tev gaumes nav, un nemoki ar ko tādu viņu.
protams savus variantus vari piedāvāt, moz tomēr kāds tīkams variants parādīsies.
++++++ piekritu galīgi garam šis izskatās.....
Kaut ko līdzīgu atradu... pievilcīgi, individuāli
Tik jātiek gālā kā iemest video no youtube
Skaidrs, video ielādējās... es jau domāju, ka galīgi truls esmu un neprotu elementāri ievietot video
Tik jātiek gālā kā iemest video no youtube
Skaidrs, video ielādējās... es jau domāju, ka galīgi truls esmu un neprotu elementāri ievietot video
konkrēts čigānstails... kko tādu neatļautos savam žurcim darīt pāri....
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ziepniekalna pusee ir maniits melns e36 ar orandzhiem moldingiem - izskataas maigi sakot ne kaa
Kko liidziigu tu tur saziimeeji , bet nu ne man ar vinju laukus art
Kko liidziigu tu tur saziimeeji , bet nu ne man ar vinju laukus art
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …