Putāna kupeja :)
ja, tie tagad ir mode
nopūt līdzīgā sudraba tonī kā jau ir!putans rakstīja:mmm doma? varbut ari, tad jau labak atstat kadi ir, tikai nopulet plauktu ??
Uzreiz izskatīsies svaigāki!
domāju ka labāk ir nokrāsot jo man liekas ka brauksi arī pa ziemu, tad tie sāļi kas ir kaisīti pa ceļiem, tad tev to pulējumu drīz vien sačakarēs.
ne ne ziemai ir blekjinieki un lietie jau nolikti siltos beninjos :)
Sen neesmu seit neko rakstijis.
Tad nu taa pa so laiku daudz kas izmainijies, esmu parkapis uz so e36 325i cabrio.
Tika iegadats jau zinot ka bus japieliek roka. Bet pa lielam vienigais kur auto nepieciesams ieguldit ir aizmugureja stikla mainjaa,japieregule nedaudz jumta nolaisana , salona parsusana, un virsbuves krasosanas darbos. Bundza laba nav nekur izpuvusi tika celts uz pacelaja raustits baudits
No auto iegades briza paveiktie darbi: sataisits jumts lai nolaizas elektroniski, Iztirits piedirstais salons, sakartots salona apgaismojums, un ielikti ksenoni tuvajos(komplekts jau 3 men. majas metajas )
Aprikojums: 2.5 vanoss dzinejs , ksenoni tuvajos-miglas, stroboskopi miglaas(gribaas vel naasiis lai varetu mentu telot ), dark veider salons ar apsildi, baigi laba pecka , LSD blokis, koilas, panoramas Lūka
palielam viss ceru neabizosiet
salona bildes velak iepostesu
Tad nu taa pa so laiku daudz kas izmainijies, esmu parkapis uz so e36 325i cabrio.
Tika iegadats jau zinot ka bus japieliek roka. Bet pa lielam vienigais kur auto nepieciesams ieguldit ir aizmugureja stikla mainjaa,japieregule nedaudz jumta nolaisana , salona parsusana, un virsbuves krasosanas darbos. Bundza laba nav nekur izpuvusi tika celts uz pacelaja raustits baudits
No auto iegades briza paveiktie darbi: sataisits jumts lai nolaizas elektroniski, Iztirits piedirstais salons, sakartots salona apgaismojums, un ielikti ksenoni tuvajos(komplekts jau 3 men. majas metajas )
Aprikojums: 2.5 vanoss dzinejs , ksenoni tuvajos-miglas, stroboskopi miglaas(gribaas vel naasiis lai varetu mentu telot ), dark veider salons ar apsildi, baigi laba pecka , LSD blokis, koilas, panoramas Lūka
palielam viss ceru neabizosiet
salona bildes velak iepostesu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu skaists jau
Šitais arī pa ziemu maucis, kas neraksturīgi cabrio!
Lai veicās ar uzlabojumiem!
Lai veicās ar uzlabojumiem!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu tad shis ir dzivotajs ja jau nav sapuvis pa visiem saliem.
manos planos nav ar vinu braukt pa ziemu(tapat cieta jumta nav un nav vajadzigs
manos planos nav ar vinu braukt pa ziemu(tapat cieta jumta nav un nav vajadzigs
Sitas bija vienam no mana gala, zelots nebija
Galvenais lai labās rokās tiek!
atceros kad šim kabrim bija ofigettt mega iznesuma diski....
pa labu ciparu paņēmi?
jumts 100% elektriskais?
pa labu ciparu paņēmi?
jumts 100% elektriskais?
jums ja elektriskais bet nu kad pacelj nolaiz janofikse prieksa rokturis pie loga.
cipars bij diezgan salds ne mirkli nenozeloju.
cipars bij diezgan salds ne mirkli nenozeloju.
nu jaa pa grunteni braukusi daudz brinums ka nav visa grida apdauziita.oscar rakstīja:Sitas bija vienam no mana gala, zelots nebija
bet labi ir tas ka ir kartera aizsargs taka par sedinajumu nav jauztraucas.
nu ja logiski ka bloki japateste, pats diezgan biezi paskereju
tad tev sanāk ka ir puselektriskais jumts
a pilniba elektriskais jautajums ka vins beigas pacelot nofiksejas ??RENIO rakstīja:tad tev sanāk ka ir puselektriskais jumts
lai labi ripo!
Ja nebūtu agrāk šo auto redzējis tad jau neko neteiktu.Iepriekšējais saimienks laikam bieži meta plakaniski un ja nemaldos ir bijis apskādēts un pakaļējais buferis pahodu arī ir bijis labi uzbliezts,bet nu cīnies.Cieto jumtu jau nedabūji to laikam atsevišķi notirgoja?
Pirms tam bija normali diski 'sitajam, kadreiz tik tiessam cilvekam patikas gazet ari pa ziemu
sen pasham sapnis ir par kabri :) bet nejau zelta krasa man shita krasa liekas tada baigi dumja, bet gaumes jautajums.
bet ta super :) apskauzhu :(
Lai veicas :)
bet ta super :) apskauzhu :(
Lai veicas :)
jau pirms ziemas šis pa kādi 1600 tirgojās- brīnos, ka tik bieži pa ss.lv grozās- neizskatās nemaz slikti!