E36-way
Lūdzu, noņem to stūres apvalku!
Tas salūzušais Tev ir ārējais/stūres šarnīrs... Uz tādām lietām netaupa, nopērc jaunu - kādi 10ls maksā!
Tas salūzušais Tev ir ārējais/stūres šarnīrs... Uz tādām lietām netaupa, nopērc jaunu - kādi 10ls maksā!
Tautā sauktais stūres pirksts.
a to vajag mainit no vienas puses? Vaj ari paros? Un pec tam razval'u vajadzes taisit ?
<C> Way
Skaties pēc situācijas. Nav jāmaina obligāti abi uzreiz, to tev mehāniķis pateiks, vai vajag.
Pēc stūres pirksta maiņas, protams, ka uz savērsumu/savirzi.
Pēc stūres pirksta maiņas, protams, ka uz savērsumu/savirzi.
saku gatavatoies ziemai , parmetinaja vienu slieksni , viens nomainits pilniba ka ari apstradati un krasoti , gaidu otrdienu lai tiktu pie Dzelz zirga ,paliks tipkai samainis 2 detaljas hadene un var braukt uz ta
<C> Way
samainiti abi sliekshni , apstradati ziemai un sakrasoti viss rit pedeja diena octai kko jaadoma a to 4et negribas pa 90 ls pirkt aizvakar jau zvanija no apdroshinashanas kompanijas piedavaja apdroshinat ar atlaidi 10 %
<C> Way
malacis, ieliec ari kadu bildi
ielieku slikshnu foto
piektdien mashinu parrakstiju tgd octa 16 ls . Rit braukshu pirkt m3 bamperu ,difuzoru un m3 sliekshnjus gaidishu pavasari lai to visu sakrasotu un uzliktuJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
<C> Way
kada ir reala cena tadaj sturej ?
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare ... benbc.html vnk domas tadu pirkt bet 100 ls bus pa dargo , bljaviens bija iespeja tadu pa brivo dabut , bet tad man shita nepatika
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare ... benbc.html vnk domas tadu pirkt bet 100 ls bus pa dargo , bljaviens bija iespeja tadu pa brivo dabut , bet tad man shita nepatika
<C> Way
nu ļoti labā stāvoklī tā stūre tā arī maksā, bet vidēji cena 60 līdz 80Ls.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Beidzot es ari tiku pie veleta , paliek krasoshana un gaidit pavasari kur ieteiktu krasot ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
<C> Way
Kādēļ iegādājies šo glāžu atsaiti?
varu teikt, ka savu funkciju nepildīs
varu teikt, ka savu funkciju nepildīs
sodien tika aiztoneti logi 90% tikaj jo 100 viniem nebija kopa ar vejstikla 14santimetru svitru 40ls sanaca
kape doma nepildis?
kape doma nepildis?
<C> Way
kas var palidzes ar to sliekshu uzlikam instalaciju ? Vaj varbut iedos kkadu padomu ? Lidz pavasarim negribas gaidit
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
<C> Way
Urbis roka, taisi caurumus slieksni, pec klipsu attalumiem uz uzlikam. Es nosedeju 3h, kamer piemekleju urbi, sapratu ka patreizi salikt, lai smuki un tad ari visa urbsana utt :)way rakstīja:kas var palidzes ar to sliekshu uzlikam instalaciju ? Vaj varbut iedos kkadu padomu ? Lidz pavasarim negribas gaidit
TIkai noteikti apstrādā tos caurumus, lai neiemetas pats zini kas. Bet vispār es labāk pagaidītu līdz pavasarim, šķiet, ka tagad gaisā ir pārāk liels mitrums, lai kaut ko urbtu vecam BMW
es ta padomaju ka to slieksnjus nelikshu negribas jaunos sliekshnos urbt caurumus , meiginashu atdot atpakalj uz veikalu vaj ari pardoshu ,tgd apdomajas variant par 2.8 shito negribas pardot bet mainit dzineju nav parak laba ideja
<C> Way
sliekshnjus ir pielikt 30min darbs, sakuma piemklee iisto urbja diametru paurbjoties kaada skaarda plaaksne, pec tam nomeeri vietas kur urbt un saurb tos 10 caurumus, tad panjem un zem sliekshnjiem nostraadaa ar kaadu mastiku, plus ari caurumus sasmeree un met klaat sliekshnjus... sliekshnu taisnumu piereguleesi ar apakshejam skruveem
Ja nav noslepums cik tev viss shis komplekts izmaksaja???way rakstīja:Beidzot es ari tiku pie veleta , paliek krasoshana un gaidit pavasari kur ieteiktu krasot ?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze