Mans miesas parvietotājs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
Par to līmi - negribu tevi biedēt vai kko sliktu piesaukt, bet savam auto ar šo līmi līmēju aizmugures plaukta audumu. Tagad (apmēram pusgads) apmēram puse auduma jau ir atlīmējusies vaļā... Var jau būt, ka vnk kkas nesanāca kā vajag...ervvis743 rakstīja:: Līmi izmantoju šādu : http://www.tscauto.lv/tscauto/index?q=w ... ekl%C4%93t bet ar vienu flokaniņu pa maz. vajag divus.
.
Ko ar ručkām, saulessrgiem un lampiņām darīsi?
Kādas divas nedēļas atpakaļ tika ielikts M43 motoriņš, jo iepriekšējais bija nokalpojis (m40).
Šodien sametināti daži caurumi sliekšņos. (tā kā pats to nemāku uzticēju Tētim . ) Bija gluks ar halbes aiztaisīšanu, kura procesā norāvu trosīti bet beigās noversām visu. Vel papildināšu bet tagad jadodas vēžos!
Šodien sametināti daži caurumi sliekšņos. (tā kā pats to nemāku uzticēju Tētim . ) Bija gluks ar halbes aiztaisīšanu, kura procesā norāvu trosīti bet beigās noversām visu. Vel papildināšu bet tagad jadodas vēžos!
NU un kā tagad ir jauno M43?
Ir ok .. labāk jau ir nekā ar to m40 klabeklīti!
arprac, kur tu tadus izravi!!! bet nu labs darbins padaritservvis743 rakstīja:Ir ok .. labāk jau ir nekā ar to m40 klabeklīti!
...
Šodien veikti vel šādi tādi darbi :
*Amīši tikuši pie jauniem dubļu sargiem.
*Nomainīts ārējais šarnīrs.
*Priekšējā plaukta,gala bukses.
*Priekšējā stabilizatora atsaites ..
*Bremžu uzlikas ar atsperēm. : Pēc remonta auto tika nomazgāts un nolikts ar domu rīt braukt uz TA
aaa un vel kaimiņa darbs :
Nejedz pabraukt garām ...
*Priekšējā plaukta,gala bukses.
*Priekšējā stabilizatora atsaites ..
*Bremžu uzlikas ar atsperēm. : Pēc remonta auto tika nomazgāts un nolikts ar domu rīt braukt uz TA
Pēdējais labojis ervvis - 26 Sep 2011, 14:04, kopā labots 2 reizes.
Tev gan veicaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
labi darbinji padariti!ervvis743 rakstīja:Šodien veikti vel šādi tādi darbi :
*Tad vel bukse nosauku aizmirsu.
*Bija vel kkas bet tam arī nosaukumu nezinu..
jaa sitie kretini kas noskrape autinus....
man ar tads pats viens te ir noskrapejis arku, bet man laikam paveicas, jo tikpatka ar pirkstu vareju notirit
...
Orkaans rakstīja:Tev gan veicaas
to es pamanīju šodien .
tāka mašinu nebiju izmantojis nedēlu neviens cits nevarēja to izdarīt...
kā mans kaimiņs saka viņs ar acīm ciet var izbraukt no sētas ... te ir rezultāts.
Kaimiņš, mļe
60 gadīgs onka ar mosīti ir sētas karalis..
Es ar akmeni rokās uz naglu čupu esmu sētas karalis
nu mans onka ir pavisam cits līmenis ..
kas tev tas par peleko smaaki?
ja kpc peleeks un nav ka visiem normaliem kenariem melna darva ar raksturinju
Interesē cik maksā smāķis cik ilgi žūst.. ? un kur var dabūt.. ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right