E36-Ruha
A tu tikai suni bakstizuze91 rakstīja:Labāk būtu skatījušies un bakstījuši savus 36 ne citu.
tik nesāc arī tuunider rakstīja:Riktīgi foršs bembuks, patīk tas, ka nav tāds kā visi!!!! iemet vairāk foto
sākšu arī savu stilu močīt augšā!!!!!
Ak tu nabadzins, cinies ar tadiem ka es? Es esmu latvietis , es krieviski pat 3 vardus pareizi nevaresu izrunat, bet pret krievvalodigajiem nekada naida man nav.Archizlv rakstīja:Pirmkārt, es te nesēžu, es te dzīvoju un strādāju. Sēd varbūt tu uz bezdarbnieka pabalstiem un gudri dirs par tiem letiņiem kas aizbraukuši. Ar kompleksiem necīnos, cīnos ar tādiem taureņiem taka Tu! Katrā ziņā tas auto ir ielikts te un par to vaidzēja domāt topika īpašniekam kā to mašīnu pasniegt un gaidīt attiecīgu reakciju.kvert rakstīja:Pateica Latvietis kurs sez Irija.Archizlv rakstīja:Tas Krievijas ģērbonis uz tās haubes ir vienkārši DIRSĀ! Kā arī pārējās nakļenes ir lauki pilnīgi, var uzreiz redzēt ka bezgaumīgs krievelis brauc!
Tev galva sap , vai ar kompleksiem cinies?
Jebkura gadijuma tas nav tavs auto un neviens tev neliek sedet blakus vai pirkt sito auto.
Izteikt savu viedokli jau var ,bet bez nacionaliem aizvainojumiem.
2.4. Ziņojums nedrīkst būt citus aizskarošs vai apvainojošs.
P.S Man nepatik sis auto , parak daudz uzlimju , nepiestav.
2.4. Ziņojums nedrīkst būt citus aizskarošs vai apvainojošs.- Tieši tā! Un tas ģerbonis uz haubes mani aizskāra, jo zinu no kurienies esmu nācis un ko nācies pārdzīvot dēļ krievvalodīgiem.
Nespried jau pec savas piredzes , ne visi sez Latvija uz bezdarbnieku pabalsta.
Man loti zel ka tev ir tik saurs redzes loks un ierobezota dzives uztvere.
Offtopik.
P.S Ja gribi talak dirsties daram to caur PM.
blondaaa rakstīja:tik nesāc arī tuunider rakstīja:Riktīgi foršs bembuks, patīk tas, ka nav tāds kā visi!!!! iemet vairāk foto
sākšu arī savu stilu močīt augšā!!!!!
būs būs
Cabooom
Tew patīk suņi ?Kurlis rakstīja:
A tu tikai suni baksti
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nesapratu, kas iet pretruna ar ko? Es jau nemetu mieru, joprojam nemos :) Un uzskatu, ka vizualais prieks auto ir pedeja lieta, ko taisitRidlihs rakstīja:vecīt, te Tu nonāc drusku pretrunā ar sevi , cik atceros, Tu pats smagi ņēmies ap vienu auto un ilgi nelikies mierāThomas rakstīja:Ja kaut viens no jums, dirseji, protu ari kko labu ar savam rokam uztaisit, tad vel butu verts ieklausities. Nepatik auto? -Neskaties un nekomente. A-to savadak tas pats Ruha izjauc jusu sameistaroto un tad saprot, ka nu te ir pastradajusi 3.14...
Ruha respect
p.s. un tas delis aizmugure ir zeku zavesanai
Šo teikdams, draugs, Tu nonāc pretrunā ar sevi - " Nepatik auto? -Neskaties un nekomente"
tu par drifta sakropolotajiem e36 ieks Neglitie 36tie? ne, nu te tak auto pielietojums ir istais, nevis sakroplots 316
jā, jā, bet nu turamies pie - ja nepatīk, neskaties ja Tu nespēj sagremot pečaka, nu jau ex sinepi, tad neskaties un no big deal pareiza tak teorija? es vismaz turos caurmērā pie tā, lai gan es Tev saprotu, man tādas pašas jūtas bija pret puikas katafalku
Laikam jau blonda esmu ...izlasīju visu topiku....skuju neviena normāla komentāra par auto jaudu,motoru,plāniem vai ieteikumiem no forumiešiem...
nē visi piesējās pie uzlīmēm un aiziet...4 lpp...tā kā nebūtu ko citu apspriest...
piedod...ka savu komentāru iesviedu tavā topikā
ja pašam patīk tad viss
lai tik ripo
nē visi piesējās pie uzlīmēm un aiziet...4 lpp...tā kā nebūtu ko citu apspriest...
piedod...ka savu komentāru iesviedu tavā topikā
ja pašam patīk tad viss
lai tik ripo
Brauc divi bembisti. Viens mēģināja driftot. Otrs arī laternā ie*isa
BMW-Big Money Waste
Brauc 2 bembisti, vienam bija žilete, un otram arī tukšums galvā
Kas tā par krāsu???
baigais BMW...
diskus citus un bus jau labak..
un tad vel ....
diskus citus un bus jau labak..
un tad vel ....
Da ko jūs,tas viss dod zirguspēkus
Nixon rakstīja:Normāli nokomentēja divi bembisti, trešais Rudziņš.
Tak kas nepatik ? Nu ok, spoileris minus, kas vel?
Stūrē vienkārši briesmīga, kaut vai priekš drifta auto, bet tāpat briesmīga. Es ar tādu baranku toč negribētu slīpēt pa trasi, viņa pat neizskatās ērta.