E36-vtechh
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
Oho, prieks lasīt!
Tagad tikai lūgums atrādīt.
Tagad tikai lūgums atrādīt.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Taisīji, taisīji pats
Nopirku un sataisīju viņu es Una sanāca tas kas sanāca Var iegādāties.
No lietām ,kas ir izdarīts - Sataisnojām purnu pa vietām, samainītas aplocītās detaļas, sakrāsotas, par cik priekšā plaukti nolocīti,tie ielikti no e30, ar jaunām šarām un buksēm. Sataisīts viss salons līdz galam, ielikti arī melnie griesti, visas abšivkas bija izravētas ārā, arī tās pāršūtas, sataisītas, lai nekarājas un stiprinās smuki uz oriģinālajiem klipšiem. Pa lielam tas nabags nemaz tik traki nebija nolocīts Nu un fināla izpildījums ir tāds, kāds viņš ir
Nopirku un sataisīju viņu es Una sanāca tas kas sanāca Var iegādāties.
No lietām ,kas ir izdarīts - Sataisnojām purnu pa vietām, samainītas aplocītās detaļas, sakrāsotas, par cik priekšā plaukti nolocīti,tie ielikti no e30, ar jaunām šarām un buksēm. Sataisīts viss salons līdz galam, ielikti arī melnie griesti, visas abšivkas bija izravētas ārā, arī tās pāršūtas, sataisītas, lai nekarājas un stiprinās smuki uz oriģinālajiem klipšiem. Pa lielam tas nabags nemaz tik traki nebija nolocīts Nu un fināla izpildījums ir tāds, kāds viņš ir
Gaumes lieta, bet man tie diski ne pārāk. :hvz:
Šitie R18 Labāk patīk.
Šitie R18 Labāk patīk.
Tad šitas ir tas nošķiltais, ja tgd tas purns ir salabots taisns, ka nevar pateikt, ka ir bijis sists(atšķirībā no bildēs redzamā), tad vnk megalabi kopumā tagad izskatās un diski arī ļoti patīk
Bildēs haube ir nesaregulēta un godīgi sakot diezgan sūdīgi sakrāsota, tas arī bojā bildēs skatu.
krasava
jaa.. piekrist var par haubi, ka diezgan vel japaregulee un blakusedetaja sparnam tonis liekas, ka gaišāks.. bet varbuut ta tikai iluzija...
bet nu ja nezinaatu kads izskatijas pec crash ir diezgan skaists un noversot regulejamos netikumus buus
bet nu ja nezinaatu kads izskatijas pec crash ir diezgan skaists un noversot regulejamos netikumus buus
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4