Cosmosschwarz 325
Pa sezonu nodila diezgan labas riepas, tieši iekšmala. Vadāmība ar palika sliktāka, tieši pa rīsēm, bet bij diezgan nobraukta piekare. Tgd viss sariktēts un saregulēts, tāpēc redzēs kā ies šosezon!
d[-_-]b
No sezonas atklāšanas! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Pāris bilžu no Saulkrastiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
No pakaļas smuka - no priekšas kretīniski.. nu nafigam tie spliteri jāliek pie stock bampera.. kapēc..?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tipa ja būtu uz M bampera, tad viss būtu bumbās?! Likts tieši tāpēc, kāpēc liek arī visi citi!
d[-_-]b
Man personīgi arī uz M bampera tie splitteri nepatīk.
+1
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tad paskaidro, kāpēc visi citi arī liek un kāpēc tieši Tu esi to izdarījis? Un nevajag uzreiz atbildēt ar tekstu:"Kāpēc man Tev būtu kaut kas jāpaskaidro. Parādi vispirms savu e36".325 BMW rakstīja:Tipa ja būtu uz M bampera, tad viss būtu bumbās?! Likts tieši tāpēc, kāpēc liek arī visi citi!
Tie vispār ir spliteri? izskatās pēc moldingiem. karoch gateris.
Kas vainas spliterim ? vismaz kkas interesants, un neizskatas nemaz tik slikti.
- ikey07
Ja godīgi , tad jā.. būtu viss bumbās..325 BMW rakstīja:Tipa ja būtu uz M bampera, tad viss būtu bumbās?! Likts tieši tāpēc, kāpēc liek arī visi citi!
Tu to pasaki tā- pārfrāzējot- čalis uzvilcis kleitu = kretīniski ā ķip ja sieviete uzvilkusi būtu kleitu tad viss būtu kārtībā? :O
Edit - patinu atpakaļ un izlasīju ka tie vispār ir moldingi.. piedod, bet nu jebal..
Cienot citus Tu cieni sevi.
vēl viens stila guru, nu bet tā jau ir kad pats braukāji ar +/- skata žurku, tad nebiji tik lecīgs, tagad sakrāsojis un ko tur vēl izdarījis uzreiz var kritizēt citus uz 100%, jo pašam tak ahujenā žurka
Ja pats brauc ar sūdu, tad kritizēt nevar, ja brauc ar smuki sapucētu, tad tāpat nevar kritizēt. Kad tad ir tas brīdis kad var izteikt savas domas?EgilZ rakstīja:vēl viens stila guru, nu bet tā jau ir kad pats braukāji ar +/- skata žurku, tad nebiji tik lecīgs, tagad sakrāsojis un ko tur vēl izdarījis uzreiz var kritizēt citus uz 100%, jo pašam tak ahujenā žurka
ja tu ienāc forumā ar vienu domu klupt krāgā kādam un kritizēt, nu tad sorry, labāk neteikšu vairāk neko
Nekas, nekas! Visi var izteikt savas domas (un vienmēr būs kam patīk, un kam nē). Gan jau, ka sīkāk papētot Aduka drotu es ar varētu kkur pie**&^ties, bet to kādu citu reizi, kad man būs tam noskaņojums!
P.S. Tā arī nesapratu, kāpēc uz M spliteri ir liekami, un uz stok nē (kādi nu viņi nebūtu)...
P.S. Tā arī nesapratu, kāpēc uz M spliteri ir liekami, un uz stok nē (kādi nu viņi nebūtu)...
d[-_-]b
Smuks, bet piedodiet atvainojiet nevienam aparātam nepiestāv uzacis, arī šim. Ņem nost.
Kā jau te tika rakstīts, ar "spliteriem" labi saiet kopā. :) Bez tā visa manis pēc ir parāk booorings (jau ir izmēģināts). Būtu vēl kāds baigais gludeklis, tad vēl varētu arī iztikt bez tā visa, bet I'm too old for this shit!
d[-_-]b
Izlasīju visu topiku un tā arī neieraudziju, kur bija rakstīts, kāpēc moldingi būtu jāstiprina apakšā pfl bamperim.325 BMW rakstīja:Nekas, nekas! Visi var izteikt savas domas (un vienmēr būs kam patīk, un kam nē). Gan jau, ka sīkāk papētot Aduka drotu es ar varētu kkur pie**&^ties, bet to kādu citu reizi, kad man būs tam noskaņojums!