Savat e36 2.5 tds
Ja finanses atljauj tad var auto nodot kaadam meistaram un priecaaties par rezultaatuSavat rakstīja:Stūlbākais jau ir tas ka,plānu ir daudz,dzaudz kas ir darāms šis tas jānomaina.jātiek galā ar rūsu bet nau.Finanses atļau,bet nau laika un garāžas kur to darīt!tas ir tas stūlbākais!
p.s
Patiik kaa ietoneeji prieksheejo optiku vieniigi miglas arii vajag un aizmugureejaas lampas galiigi garaam
Forshi ka ir izdzeesta puse no postiem, un saruna peekshnji saakas par kaut kaadu dublju bedri... Var saprast par ko ir runa!!!
viewtopic.php?f=18&t=4173
friziereV1Beta rakstīja:šitā meiča redzēta kaut kur
Manuprāt ir ļoti labi
Sen nekas nebija rakstīts un gribētos lai tas tā arī paliktu,bet nē! Johaidi melnā svītra kaukāda!
Sākās viss vakar.Nolēmu atkausēt mašīnu no ledus,iebraucu Maxima stāvietā,atstāju.Pēc apm. 1,5 st. atnācu.laižu klāt nifiga! viss mirgo kā z.svēku eeglite avarņiķi lampiņas! pielaist nevar.Pirmā doma īsais!
Stundu čakarējos kāmer sapratu ka aķis tukš,kā nesaprotu.Bet nu tas tā,tikai sīkums.
Sākās viss vakar.Nolēmu atkausēt mašīnu no ledus,iebraucu Maxima stāvietā,atstāju.Pēc apm. 1,5 st. atnācu.laižu klāt nifiga! viss mirgo kā z.svēku eeglite avarņiķi lampiņas! pielaist nevar.Pirmā doma īsais!
Stundu čakarējos kāmer sapratu ka aķis tukš,kā nesaprotu.Bet nu tas tā,tikai sīkums.
Atbraucot uz mājām konstatēju ka nedeg salona apgaismojums
Lab sūds ar visu rīts gudrāks pa vakaru......
Lab sūds ar visu rīts gudrāks pa vakaru......
....No rīta jau gaidija nākošais pārsteigums!Priekšā tukša riepa itkā man tā nepietiktu pr.
Zapaskas man nav(vot es lol) aizvedu uz servisu uzpumpēja,viss tip top cauruma nav.Riepa tika veiksmīģi dabūta atpakaļ vietā......bet arī ar to viss nebeidzās!
Aizmirsu pašu galveno sūds ar riepu,kaukāds k.... nocēla miglenieku,vienu(paldies viņam ka neizrāva,bet smuķi atvienoja
Zapaskas man nav(vot es lol) aizvedu uz servisu uzpumpēja,viss tip top cauruma nav.Riepa tika veiksmīģi dabūta atpakaļ vietā......bet arī ar to viss nebeidzās!
Aizmirsu pašu galveno sūds ar riepu,kaukāds k.... nocēla miglenieku,vienu(paldies viņam ka neizrāva,bet smuķi atvienoja
Pēdējais labojis Savat - 18 Jan 2013, 18:18, kopā labots 1 reizi.
....tas tā uliku riepu,izbrauc uz apļa sāka kkas grabēt,apstājos luking un ko es redzu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Savat - 18 Jan 2013, 19:23, kopā labots 1 reizi.
Garīgais uz nulli,jāmaina plāni un jābrauc uz servisu...no dusmām sanāca lūk kas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ceru ka rīt mani negaida jauni pārsteigumi un šitas murgs beigsies!
Rīt tiks meklēti disķi vietā,stūlbākais ir tas kur bazuda apgaismojums salonā! ar roku pārslēdzot deg bēt slēdzis pa vidu ataisot durvis nedeg
Rīt tiks meklēti disķi vietā,stūlbākais ir tas kur bazuda apgaismojums salonā! ar roku pārslēdzot deg bēt slēdzis pa vidu ataisot durvis nedeg
Skaties, ka gjenerators vai akjis neiet uz beigaam.
Ta problema tika atrisināta aķis bij nosēdies,kāpēc un kā es nesaprotu.aķis pirkts pagažgad
paspaidi pogu, kas fiksē vai durvis ir vaļā vai ciet, mosh iesalusi stāvoklī, kad durvis ir ciet..Savat rakstīja:Ceru ka rīt mani negaida jauni pārsteigumi un šitas murgs beigsies!
un varu piedāvāt st13 lietos diskus pa 30ls, check pm
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Spaidiju tās podziņas.pirms pagraba viss bij ok viss sradaja
Sākumā bij doma šajā auto iegūldīt naudiņu,bet kad sākas tādi pekstiņi,rokas nolaižas,nau jau tā ka man žēl tās naudiņas bet mašina ir 94g. nekāda jauna,Abrīnoju tos kas velta darbu un laiku uzlabojot savus braucamos,bet ir eksemplāri kuros nav vērts to darīt.
Ceru ka manas rokas nenolaidīsies un es saņemšos un turpināšu bmw gaitas.
Ceru ka manas rokas nenolaidīsies un es saņemšos un turpināšu bmw gaitas.
tad nu gan par ko nolaist rokas, viens sūda atbalsts beigts un aķis nosēžas
tādā gadijumā nopērc kautkādu hjundai getz un vizinies, ja uzskati ka e36 nav vērts ieguldīt naudu
tādā gadijumā nopērc kautkādu hjundai getz un vizinies, ja uzskati ka e36 nav vērts ieguldīt naudu
Tas gan, būtu man tādi sikumi, pavisam būtu laimīgs.
+m3Rapakivi rakstīja:Tas gan, būtu man tādi sikumi, pavisam būtu laimīgs.
Tad te butu visiem japardod savi drapaki
Es pirmais, es pirmais.