RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 19
- chevron_right

es tās uzlīmes būtu nedaudz savādākas taisījis, bet tā man viņas patīk

uzlīmes ir ritīgi pirkulīgas, uz viegā pirmo reizi redzu 

par sevi runājot - es atzīstu(e)Rolish rakstīja:vienkārši šitie īgnie sen nav dabūjuši![]()

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Es gar zemi!Shreks rakstīja:par sevi runājot - es atzīstu(e)Rolish rakstīja:vienkārši šitie īgnie sen nav dabūjuši![]()

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Es arī
:D Labs shrek!

Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous

nekur nesmu teicis ka man perfekts auto, man ir e36 325 miskaste, un man par to po, dirsa apsista šoziem laižot pa kupenām, buferi plaisās, un nevienas novelcenes, clean of dat shitRVS rakstīja:Hmm grbētos redzēt tavu perfekto auto

Šeit tādu nav jēgas atrādīt, savādāk visi mani nodirstu brūnu kā ņēģeri, arī uzlabojumu nav un diskus nemainu, tāpēc tur ar nav ko fočet.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Slim - 22 Mar 2013, 20:57, kopā labots 1 reizi.
BMW-Big Money Waste

LabsShreks rakstīja:nu bet galvenais jau ir atzīt

Tad jau būtu jāpiedomā pie tā kā tu iekomentē citu autiņus, ja nu pašam bail ka nodirsīsSlim rakstīja:nekur nesmu teicis ka man perfekts auto, man ir e36 325 miskaste, un man par to po, dirsa apsista šoziem laižot pa kupenām, buferi plaisās, un nevienas novelcenes, clean of dat shitRVS rakstīja:Hmm grbētos redzēt tavu perfekto autoNesmu arī drifteris baigais, tāpēc arī pasista mana kariete
Šeit tādu nav jēgas atrādīt, savādāk visi mani nodirstu brūnu kā ņēģeri, arī uzlabojumu nav un diskus nemainu, tāpēc tur ar nav ko fočet.

Da vai ta man bail ka no*irsīs, tak lūdzu, nekad nesmu slimīgi uztvēris kritiku, un es tak pats atzīstu ka mana žurka ir riktīga žurka, pusbeigtaRVS rakstīja:Tad jau būtu jāpiedomā pie tā kā tu iekomentē citu autiņus, ja nu pašam bail ka nodirsīs![]()

Laab pietiks te offtopic
Za to man patīk tādas aizmugurējās lampas kā tev un pofig ka ar laku nopļūtītas, izskatās labi, lai gan lielākā daļa te

BMW-Big Money Waste

Slim rakstīja:Da vai ta man bail ka no*irsīs, tak lūdzu, nekad nesmu slimīgi uztvēris kritiku, un es tak pats atzīstu ka mana žurka ir riktīga žurka, pusbeigtaRVS rakstīja:Tad jau būtu jāpiedomā pie tā kā tu iekomentē citu autiņus, ja nu pašam bail ka nodirsīs![]()
Ko ta citi sliktāku var pateikt
labi var brutāli no*irst
![]()
Laab pietiks te offtopic
Za to man patīk tādas aizmugurējās lampas kā tev un pofig ka ar laku nopļūtītas, izskatās labi, lai gan lielākā daļa tepar tādām, tā kā cik indivīdu tik viedokļu

Liekas redzēts auto. Gadījumā neiegādājies Lielvārdes vai Ogres pusē, ja nav noslēpums?
Bet tā, nav ne vainas, veiksmi darbos!

Iegādāts tika Rīgā - Mārupēirdekoratiivais rakstīja:Liekas redzēts auto. Gadījumā neiegādājies Lielvārdes vai Ogres pusē, ja nav noslēpums?
Paldies!

Tjipa ,kas bij pie rokas ar to nopuutu
Izskataas ADIDAS style

Izskataas ADIDAS style

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Izņem labāk to bildi ārā, tici man tā būs labāk :)

klausi KV! 

Nesaprotu par ko jūs te vārās 

kad bij beigu rezultāts man ar iemetaas adidas style prātā, bet kad saliku tad nav tik traki, nekas visu vel var mainīt :-DOrkaans rakstīja:Tjipa ,kas bij pie rokas ar to nopuutu![]()
Izskataas ADIDAS style
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 19