Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 23
- chevron_right
Un kreklu arī vēl tādu mugurā
Katrā ziņā ne tā kā visiem citiem!!!
atbildesu pieklajigi sakuma iemacamies skaitit lidz 2 tad rakstam talak un uzdodam jautajumus. so jautajumu man liekas var uzdot gandriz katram saja foruma taka izliksos ka neko neesmu redzejis!zuze91 rakstīja:Vot paskaidro kāds tolkis pirkt vienu aiz otra ?
Ja paņēmi vienu tad arī ir viena. Ne divdesmit viens e36 viens aiz otra beztolkā.
eu ideja ka maja varetu uzsut tadu kreklu sev un vasara piedurtiesSKALINS rakstīja:Un kreklu arī vēl tādu mugurā
Abšivkas ļoti piedūrīgas!
Pats vislaik domāju, ka vilkšu ar ādu (imitāciju), tad tagad varētu zagt ideju un taisīt, ko līdzīgu, protams, ar tavu atļauju
Pats vislaik domāju, ka vilkšu ar ādu (imitāciju), tad tagad varētu zagt ideju un taisīt, ko līdzīgu, protams, ar tavu atļauju
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
nav nekadu iebildumu pret to neesmu ne pirmais ne pedejais kas ko tadu dara
Nu es gaidīju, ka tās abšivkas tiks smagi noliktas, jo te kkā stoks līdz šim bija baigā pačotā, bet nu varbūt vnk visi pārējie, kas nav iepostējuši arī ir tādās domās!
d[-_-]b
nu es jebkura gadijuma saku katram savs
ir labi un kā jau minēja, katram savs
ja nemaldos, Rekordam bija griesti šādā izpildījumā
ja nemaldos, Rekordam bija griesti šādā izpildījumā
Man liekas, ka Ch. ziemas is'am bija rūtaini griesti
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
par rekordu neko nezinu
ch bija rutaini griesti jo reali ienaca doma galva par tadu lietu tad meklejot mate google uzgaju ch masinas izskatu un tas parliecinaja ka gribu tadus griestus tikai man sanaks ja nemaldos tumski tie griesti!:)
ch bija rutaini griesti jo reali ienaca doma galva par tadu lietu tad meklejot mate google uzgaju ch masinas izskatu un tas parliecinaja ka gribu tadus griestus tikai man sanaks ja nemaldos tumski tie griesti!:)
patiesiibaa es neredzu atshiribas:D vienalga paaugstu:D
Golf Mk1 GTI--R.I.P
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
Tu man jaunu muguru esi parada :d un acis ar man nav zilas :d
tatad varteikt nedelu masina stav nekustinata jo gaida kad tiks mainits dzinejs vis jau ir sapirkts kas vajadzigs un ceru ka nakosas nedelas laika tas ari vismaz kaut cik pavirzisies uz prieksu!
vakar biju ar liliputu pie masinas un piemerijam ari vasaras tupeles kuras nedaudz jauzfrisina bet kopskats patika nereali! seit var redzet ari ka disks izskatas bez riepas kas dzive likas nereali labi jo plaukts izskatas diez gan liels tagad lielas pardomas par to ka varetu sakrasot diskus bet laikam jau zemapzina zinu ko un ka darsu!
vakar biju ar liliputu pie masinas un piemerijam ari vasaras tupeles kuras nedaudz jauzfrisina bet kopskats patika nereali! seit var redzet ari ka disks izskatas bez riepas kas dzive likas nereali labi jo plaukts izskatas diez gan liels tagad lielas pardomas par to ka varetu sakrasot diskus bet laikam jau zemapzina zinu ko un ka darsu!
ja būs labs krāsojums un pareizs sēdinājums, būs pa pirmo
Kādi parametri diskiem?
Bet ja sataisīsi pareizi būs bomba Bet var arī greizi ar šādiem diskiem nošaut
Bet ja sataisīsi pareizi būs bomba Bet var arī greizi ar šādiem diskiem nošaut
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
diski ir r16 8j et20 laikam ta sanak!
ko doma ar nosaut garam? jebkura gadijuma bus kam patik bus kam nepatik!
Man jau patiik
Kad spiidees un laistiisies buus vnk
Kad spiidees un laistiisies buus vnk
Nu ir redzēti šāda veida diski kuri izskatās kā bomba un tādi kuri izskatās kā miskaste :)Uldis_R rakstīja:diski ir r16 8j et20 laikam ta sanak!
Nu taisi - būs labi ! :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5