mans 1.8 nezvers-Robulis
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
KKas jau bus jaiegulda ari ritoshaja, apvelj auto uz saniem, ja kas metinams sametina, sasmeree un pārējais jau nu pa 180ls var grabeet....bet nu jaa, ja negrasas neko ieguldiit tad nu baaac 180ls uz latvijas celja...Dievs pasarg:D
pēc manām domām lai skati izietu tur nu galīgi nav vajadzīgs ieguldīt 500ls
421 2 Priekšējo bremžu disku nodilums pārsniedz pieļaujamo.
802 2 Atgāzu sastāvu ietekmējoši izplūdes sistēmas bojājumi. Jāveic atkārtota atgāzu pārbaude.
202 2 Labais tuvās gaismas lukturis nav atbilstoši noregulēts.
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
406 2 Nepietiekama stāvbremzes efektivitāte.
202 2 Nedeg kreisais tuvās gaismas lukturis.
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balstu šarnīros.
vienīgais kur vairāk nauda ir jāiegulda ir bremzes, bet nu lai salabotu bremzes, nu galīgi 500 ls nevajag
visi esat itkā pieaauguši cilvēki,neklūpat tač virsū, paši rādat priekšstatu par bmw braucējiem kā tādiem, mani tas nu galīgi nerausta, bet nu viela pārdomām
802 2 Atgāzu sastāvu ietekmējoši izplūdes sistēmas bojājumi. Jāveic atkārtota atgāzu pārbaude.
vienīgais kur vairāk nauda ir jāiegulda ir bremzes, bet nu lai salabotu bremzes, nu galīgi 500 ls nevajag
visi esat itkā pieaauguši cilvēki,neklūpat tač virsū, paši rādat priekšstatu par bmw braucējiem kā tādiem, mani tas nu galīgi nerausta, bet nu viela pārdomām
diezvai roller braucējs var kādu mācīt
tas , ka braucu ar rolleri, nenozīmē, ka jābūt tupam kā zābakam, visi esat pieauguši cilvēki, kkādam normas robežām jābūt, ne visi uzreiz var nopirkt sterilu trīssesto ar mpakām un tādā garā, nevajag uzreiz jau klupt virsū
Bet tev ieteiktu iemācīties rakstīt ciparus ar vārdiem. Vai labāk neapkauno sevi, un raksti vien ciparus
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
tak sitais aizies karotes
luk esmu piemers nopirku savu kupeju rudeni, ari bija plani ,daudz ko izdariju utt, bet tapat beigas sapratu ka jaiegulda tik daudz, ka nav jegas. un ja ari iegulditu ,tad labi pec kadiem 2-3 gadiem tas auto saktu izskatites pec laba e36 tapec , sobrid pabraukashu ar miskasti , un kraju naudu , vismaz laba stockam, kuram nevajadzes tik daudz ieguldit
luk esmu piemers nopirku savu kupeju rudeni, ari bija plani ,daudz ko izdariju utt, bet tapat beigas sapratu ka jaiegulda tik daudz, ka nav jegas. un ja ari iegulditu ,tad labi pec kadiem 2-3 gadiem tas auto saktu izskatites pec laba e36 tapec , sobrid pabraukashu ar miskasti , un kraju naudu , vismaz laba stockam, kuram nevajadzes tik daudz ieguldit
jebal nu kur vēl var piesietiesAduks rakstīja:v ieteiktu iemācīties rakstīt ciparus ar vārdiem. Vai labāk n
BMW-Big Money Waste
naljanke rakstīja:tas , ka braucu ar rolleri, nenozīmē, ka jābūt tupam kā zābakam, visi esat pieauguši cilvēki, kkādam normas robežām jābūt, ne visi uzreiz var nopirkt sterilu trīssesto ar mpakām un tādā garā, nevajag uzreiz jau klupt virsū
ja nevari parādīt sterilu, m pakotu e36 ar st5 tev šeit vietas nav, poņil
BMW-Big Money Waste
Kur vispār tika rauti Ls500? Par Ls100 mierīgi var sprukt cauri, ja labi māk izgrozīties un rokas no dupša neaugnaljanke rakstīja:pēc manām domām lai skati izietu tur nu galīgi nav vajadzīgs ieguldīt 500ls
Šis noteikti ir ļoti jaudīgs auto!
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
upgrade, no neventilejamajiem bremzu diskiem uz ventilejamiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cela uz gumball 3000 reka mums interesanti sanaca, blakus sedet bij tiri omuliga sajuta ka busins sanos ieperas, tad visas detalas kas man vajadzigas pievacu no sita
temperaturas daciku ar pievacu
zem lukturiem var ari biku redzet ka cinos ar rusu, nu sorry par kvalitati nekada fotokamera nebij pa rokai
un ja plauktus ari no peleka bmw panemu, 2.5 dizelim tik vienkarsi klat tur tikt
Aizmugurējās lampas arī paņem
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4