melaro kupeja
no kura usera sanaca iekert m52b28 pa tadu ciparu???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Pie tā ir vainīgs mans fočēšanas skills, jo, acīmredzot, kameras režīms, ar kuru fočēju, ne tā uztvēr lampu apgaismojumu, tas pats arī ar ksenoniem. Dzīvē viņi ir patīkami balti kā visiemRF_ rakstīja:Es atvainojos, bet tie eņģeļi
Tātad kopš pēdējā ieraksta tika veikti daudzi labumi.
Tika sametināti sliekšņi, grīda, viss kur bija rūsa. Tika iekrauts M52B28 dzinējs ar m50 ieplūdi. Viss pārlasīts svaigs kā tam bija jābūt. Pirms 2 nedēļām darbi tika paveikti un varēju ripot ielās.
Bilde no 11.06. Vakar, braucot no izlaiduma, pa galveno ceļu notika tas, ko nebiju gaidījis. T veida krustojumā, braucot pa galveno ceļu čalis no pretējās puses taisīja kreiso pagriezienu(uz labo pusi no manis), nedodot man ceļu un iepirda visstulbākajā vietā kur varēja - starp labo ratu un bamperi. Kā? Redzēdams, ka nu būs psc jo viņš jau ir praktiski ceļa vidū nebiju kur citur likties kā griez stūri pa kreisi un cerēt, ka viņš iepisīs gāzes pedāli un pabeigs savu stulbo manevru, bet ņihuja, viņš pagriež stūri atpakaļ uz ceļa vidu un iepisa man mašīnā.
Rezultāts:
Čalis vainīgs un jāzvana viņa apdrošinātājiem, lai piedzītu visus zaudējumus, labi, ka pašam viss kārtībā, bet par mašīnu gan tā nevarētu teikt.
Plaukts salieks, glāze ieplīsusi, kapotam, spārnam, brillei, televizoram pizda, plaisa stiklā, abas paduškas kaut kā saliekušās/nolūzušas un motors uz iekšu iegājis, un vēl visādi sīkumi. Vismaz pozitīvi, ka OEM M bamperis nesašķida gabalos bet ieplīsa, būtu stiklašķiedras, tad gan būtu kā būtu
Tādi nu man tie 2 nedēļu prieki ar jauno motoru sanāca
Tika sametināti sliekšņi, grīda, viss kur bija rūsa. Tika iekrauts M52B28 dzinējs ar m50 ieplūdi. Viss pārlasīts svaigs kā tam bija jābūt. Pirms 2 nedēļām darbi tika paveikti un varēju ripot ielās.
Bilde no 11.06. Vakar, braucot no izlaiduma, pa galveno ceļu notika tas, ko nebiju gaidījis. T veida krustojumā, braucot pa galveno ceļu čalis no pretējās puses taisīja kreiso pagriezienu(uz labo pusi no manis), nedodot man ceļu un iepirda visstulbākajā vietā kur varēja - starp labo ratu un bamperi. Kā? Redzēdams, ka nu būs psc jo viņš jau ir praktiski ceļa vidū nebiju kur citur likties kā griez stūri pa kreisi un cerēt, ka viņš iepisīs gāzes pedāli un pabeigs savu stulbo manevru, bet ņihuja, viņš pagriež stūri atpakaļ uz ceļa vidu un iepisa man mašīnā.
Rezultāts:
Čalis vainīgs un jāzvana viņa apdrošinātājiem, lai piedzītu visus zaudējumus, labi, ka pašam viss kārtībā, bet par mašīnu gan tā nevarētu teikt.
Plaukts salieks, glāze ieplīsusi, kapotam, spārnam, brillei, televizoram pizda, plaisa stiklā, abas paduškas kaut kā saliekušās/nolūzušas un motors uz iekšu iegājis, un vēl visādi sīkumi. Vismaz pozitīvi, ka OEM M bamperis nesašķida gabalos bet ieplīsa, būtu stiklašķiedras, tad gan būtu kā būtu
Tādi nu man tie 2 nedēļu prieki ar jauno motoru sanāca
Glāzes un landžiņi vietā?
Kā jau minēju, viena glāze ieplisusi, lanžerons par laimi vietā..
Tā jau saka, tu vari braukt cik vien gribi smuki, vnkmēr var būt kāds kas var tevī ieskriet.
doma ir taisīt vai ?
doma ir taisīt vai ?
- ikey07
Pedejo nedeļu laika tik daudz bmw redzeti cietuši, ka sak likties ka ir nelabveligā faze. Cerams ka vel izdosies uzcelt.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
veiksmīgi ar apdrošinātājiem.
Kādā kompānijā vainīgajam OCTA?
P.S. ja kādi jautājumi par apdrošināšanu, tad vari man uzsist man PM.
Kādā kompānijā vainīgajam OCTA?
P.S. ja kādi jautājumi par apdrošināšanu, tad vari man uzsist man PM.
Kompānija vainīgajam ir compensa.
Par celšanu augšā - viss atkarāsies kāda būs summa ko izmaksās, ja būs liela, iespējams ies uz daļām un tiks iegādāts nākamais e36, ja būs galīgi švaka summa, tad celsies augšā, jo kuzavs šim arī nav tas labākais. Kā saka, laiks rādīs, pats negribētu atdot uz daļām, pārāk traki galva man ir lauzta, lai tā vienkārši šķirtos no viņa.
+ nav zināms vai nav kādi slēptie defekti, tuvākas dienas tad arī noteiks visu..
Renio: Paldies, ja būs kādi jautājumi, tad uzjautāšu!
Par celšanu augšā - viss atkarāsies kāda būs summa ko izmaksās, ja būs liela, iespējams ies uz daļām un tiks iegādāts nākamais e36, ja būs galīgi švaka summa, tad celsies augšā, jo kuzavs šim arī nav tas labākais. Kā saka, laiks rādīs, pats negribētu atdot uz daļām, pārāk traki galva man ir lauzta, lai tā vienkārši šķirtos no viņa.
+ nav zināms vai nav kādi slēptie defekti, tuvākas dienas tad arī noteiks visu..
Renio: Paldies, ja būs kādi jautājumi, tad uzjautāšu!
Pēdējais labojis melaro - 16 Jūn 2014, 00:02, kopā labots 1 reizi.
Nenormāli žēl tevis, turies un cel gaisā, ja vari
zel ka ta un ceru uz labaku iznakumu , kas skar to apdrosinasanas kantori tad bija saskarsme velk naudas, laicigi nemaksa un eksperti ari riktigi mudaki kas ,medz speciali nepamanit bojajumus taka velu viss lielako veiksmi tava vieta es nenemtu piki bet lai cell auksa vini pasi kada servisa ak ja un kad pie viniem aizbrauc un dot rakstit papiru uzmanigi izlasi vissus punktus ,,ari ar sikajiem burtiem,, jo man liekas ka tur bija kautkadas mahenacijas ka pectam nevar mainit konstatetos bojajumus vai kautkas tads
Jācenšas un jācer, ka viss čotka sanāks.
Vismaz pozitīvi, ka viņi brauks pie manis, jo ar mašīnu nekur nevar tikt. Vismaz lieks stress būs noņemts utt.
Dot viņiem labot ņifiga, neuzticu svešiem cilvēkiem mašīnu labot
Vismaz pozitīvi, ka viņi brauks pie manis, jo ar mašīnu nekur nevar tikt. Vismaz lieks stress būs noņemts utt.
Dot viņiem labot ņifiga, neuzticu svešiem cilvēkiem mašīnu labot
nu hvz tur vienkarsi buss daudz slepto defektu kas pectam naks ara un pasam naksies maksat pa viniem
bļāāā, sāpīgi. :( Veikmi darbos un cerams, ka izdosies skaistuli atgriezt dzīvajos.
p.s vēl koilas pērkot nopētīju, smuks tāds bija :(
p.s vēl koilas pērkot nopētīju, smuks tāds bija :(
Zii: Labāk naudu uz rokas, lai varu brīvi izdomāt ko tālāk, iespējams ies uz daļām, iespējams nē...
visu nepieciesamo atsta sav, parejo uz detalam. Panem kadu nemotoru, galvenais ar normalu bundzu, un ieswapo so pasu motoru!
Ja mašīna ies uz detaļām, tad nemotors netiks meklēts, tiks meklēts uzreiz 36ais ar visu vajadzīgo. Nav laika čakarēt prātu ar pārkrāmēšanu utt, galvenais atrast labu bundžu un motoru. Pārējais jau štrunts un var kaut ko no vecā pārmest.
Nav jēgas arī steigties notikumiem pa priekšu, braucu šodien uz Compensa biroju kārtot visus vajadzīgos papīrus un tad 3 dienu laikā jāgaida "speciālisti" ciemos
Nav jēgas arī steigties notikumiem pa priekšu, braucu šodien uz Compensa biroju kārtot visus vajadzīgos papīrus un tad 3 dienu laikā jāgaida "speciālisti" ciemos
Pēc bildes izskatās, ka nekā baigi traka... Interesē tik kas ar to glāzi.
Līdzjūtība un veiksmi ar apdrošinātājiem!
Līdzjūtība un veiksmi ar apdrošinātājiem!
te labs kāposts sanāk, jau redzu ļoti garu sarakstu!!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pirmā uzmetiena saraksts:
Kapots
Spārns
Paspārnis
Brille
BOSCH lēcu lampa
Televizors
Disks ar riepu
Plaisa stiklā
Plaukts
Abas paduškas
Reika
Zaldāts
Glāze,
Atsaites bukse
OEM M Bampers ar OEM lūpu
ZF Kulise
Balka
Motors iedzīts uz iekšu, bet pozitīvi, ka nav cietis, jo nedūmo un lec uz 1. sitiena
Iespējams, ka vēl koni yellow amīts būs saliekts
Kapots
Spārns
Paspārnis
Brille
BOSCH lēcu lampa
Televizors
Disks ar riepu
Plaisa stiklā
Plaukts
Abas paduškas
Reika
Zaldāts
Glāze,
Atsaites bukse
OEM M Bampers ar OEM lūpu
ZF Kulise
Balka
Motors iedzīts uz iekšu, bet pozitīvi, ka nav cietis, jo nedūmo un lec uz 1. sitiena
Iespējams, ka vēl koni yellow amīts būs saliekts