E36-TheGatis
Nu re, tagad pikniku vasaraa varees taisiit neizkaapjot no mashiinas. Bet pa nopietno, hvz vai man patiik, bildee atkal izsktaas prikoiliigi, kaa diez dziivee.
Dzīvē jau vienmēr izskatās labāk, katrā ziņā ir daudz labāk par iepriekšējo variantu un man patīk:), un tā kā tehnoloģija ir apgūta, varu mainīt kaut vai ik pa pus gadu:DArchizlv rakstīja:Nu re, tagad pikniku vasaraa varees taisiit neizkaapjot no mashiinas. Bet pa nopietno, hvz vai man patiik, bildee atkal izsktaas prikoiliigi, kaa diez dziivee.
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
bestbmw rakstīja:Kautkas tads veel nav redzets!!!
+0,99 par izdomu!
sen jau redzēta metode
Smēlos iedvesmu no Uldis_R :)RENIO rakstīja:bestbmw rakstīja:Kautkas tads veel nav redzets!!!
+0,99 par izdomu!
sen jau redzēta metode
Kurinam, kurinam
nu ko, automobīlis ir Lielvārdē un sāk jau lēnām krāsoties,
viss notiek
viss notiek
Kurinam, kurinam
Cereju ka manai kupejai vienigajai šads jumts taču tomer nē. Ir skaisti turklat rada tadu majiguma sajutu
ir vēl 2iem tāds jumts, lietotājam uldis_r un kkādam kompanktam tāds oranžīgi brūns, redzēju teikā viņu.
Kurinam, kurinam
nu man ir nedaudz savadaks atvaino par offtopic
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir labais, kpc stoikas neaplīmē?
Kurinam, kurinam
Man nepatik ka stoika nolimeta
man jau liekas ka teiksim MK1 golpam būtu ok bet e36 kkā nepārāk
Es tā tīri gribēju izmēģināt kā ir, tas prasa pāris h un aptuveni 15 ls lai man būtu, kvai rozā leopardādas griesti, pagaidām pašam patīk
Kurinam, kurinam
+ sasmējos!
Sainteriģēji ar jauno vvirsbūves krāsojumu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Butu interesanti ja butu melns ar violetu leoparda raksts uz griestiem
Sākumā gribēju melnu, bet tad ieraudzīju šo piknika galdu un pavilka, bet gjau ka kkad būs melni :)Nixon rakstīja:Nesaprotu kāpēc neaplīmēt vienkārši ar melnu audumu.
Kurinam, kurinam
Nekas īpašs jau nebūs, bet jauna krāsa ir un paliek jauna krāsa :)Johnny rakstīja:+ sasmējos!
Kurinam, kurinam
Smejies vai nē, bet redzēju arī tādu audumuxlacuksx rakstīja:Butu interesanti ja butu melns ar violetu leoparda raksts uz griestiem
Kurinam, kurinam
Pilnībā piekrītu, pats izjutu šīs pārvērtības šogad!TheGatis rakstīja:Nekas īpašs jau nebūs, bet jauna krāsa ir un paliek jauna krāsa :)Johnny rakstīja:+ sasmējos!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Sajūta labu labā :)Johnny rakstīja:Pilnībā piekrītu, pats izjutu šīs pārvērtības šogad!TheGatis rakstīja:Nekas īpašs jau nebūs, bet jauna krāsa ir un paliek jauna krāsa :)Johnny rakstīja:+ sasmējos!
Kurinam, kurinam