Lawwr calypsorot sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 17
- chevron_right
Super darbi padarīti,prieks skatīties
smux maģis!
skaista lai labi ripo un labs darbins padarits
varbūt tikai bildēs tā liekas, bet prasās sapulēt aizmugures lukturus.
Nu bet auto un sadarītie darbi ir vienkārši
Nu bet auto un sadarītie darbi ir vienkārši
nu, itkā nav tik traki, bet ja uzpulētu, noteikti būtu labāk!
Pioneer DEH-X3600UI, ja kādam interesē, diezgan labi iederas e36 interjērā, apgaismojumu var pielāgot!erda rakstīja:smux maģis!
Izskatās ļoti labi!;)
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...
labvakar!
gribētu nedaudz atskaitīties, kas pēdējā laikā sadarīts ar mašīnu.
līdz beigām salikti visi sīkumi,
nomainīts termostats(vecais izbeidzās), nomainīts degvielas filtrs, uzlikti ///m moldingi, uzpildīju kondicionieri (kurš vakar bija tieši laikā) kā arī saregulēta savirze!
un vēl, pabūts e36 2014. sezonas atklāšanā!
paldies organizātoriem un dalībniekiem par šovu!pasākums izdevās uz goda!
te būs pāris snapi.
gribētu nedaudz atskaitīties, kas pēdējā laikā sadarīts ar mašīnu.
līdz beigām salikti visi sīkumi,
nomainīts termostats(vecais izbeidzās), nomainīts degvielas filtrs, uzlikti ///m moldingi, uzpildīju kondicionieri (kurš vakar bija tieši laikā) kā arī saregulēta savirze!
un vēl, pabūts e36 2014. sezonas atklāšanā!
paldies organizātoriem un dalībniekiem par šovu!pasākums izdevās uz goda!
te būs pāris snapi.
Vienkārši un eleganti!
man tie diski ļoooti patīk, es vēl zemāku riepu uzbortētu! :)
p.s.
kur sūtīji klipšus... (sāpīgs temats)
un kur koilus :) sāku savam meklēt, jo priekš. amīši sāk neturēt sēdinājumu un par kartingu mašīna pārvēršās
kur sūtīji klipšus... (sāpīgs temats)
un kur koilus :) sāku savam meklēt, jo priekš. amīši sāk neturēt sēdinājumu un par kartingu mašīna pārvēršās
paldies!dogMa rakstīja:Vienkārši un eleganti!
skaistums slēpjas vienkāršībā!
thanks! zemkākas riepas noteikti nē, r17 gribu!kkfoto.lv rakstīja:man tie diski ļoooti patīk, es vēl zemāku riepu uzbortētu! :)
par klipšiem runājot, kādus tieši tev vajag?
no sākuma pasūtīju no bimmershop, bet izskatījās, ka ātrāk novecošu nekād man atsūtīs tos klipšus, nedeļu atgaidījis, nesaņemot pat rēķinu (ko joprojām neesmu saņēmis), braucām uz Rīgu, kur arī tika sapirkti visi klipšu, par daudz lētāku ciparu!
kaut kādus klipšus ņēmu kantorī Divi auto, pārējos Renoksā, skatoties kādus tev vajag!
atmiņās
sexsigs tev tas sedans un gadījumā nēsi no Preiļiem?
paldies!
esmu gan no Preiļiem, maza pilsētiņa netālu no Krievijas robežas, ar ļoti 'skaistu' strūklaku un pludmali!
kā Tu par tādu zini!?
esmu gan no Preiļiem, maza pilsētiņa netālu no Krievijas robežas, ar ļoti 'skaistu' strūklaku un pludmali!
kā Tu par tādu zini!?
Tad esu redzējis tavējo dzīvē kādu laiku atpakaļ braucu iekšā Preiļos pirms tā krustojuma kur Belarusu bode, tu man
izlīdi uz ceļa priekšā un tad sāki stumties atpakāl, jo tevi tur gaidīja kaut kāda māšina gaišas krāsas universālis laikam
tikšanās bij vai šis noplīsis bija. Es noripoju garām ar tumši zilu e36 sedanu.
izlīdi uz ceļa priekšā un tad sāki stumties atpakāl, jo tevi tur gaidīja kaut kāda māšina gaišas krāsas universālis laikam
tikšanās bij vai šis noplīsis bija. Es noripoju garām ar tumši zilu e36 sedanu.
hmm, neko tādu neatceros.
Tas bij agrs 6dienas rīts ap 8 no rīta atceros jo vedu sīko uz slimnīcu. Dāma sēdeja tev blakus vel. Bet varbūt kādam ir vel līdzīgs sedans tur. Bet pēc diskiem kā tavs?
ā, braucot no Riebiņiem, pie Preiļu zīmes? Brauci pa pretējo joslu, no Riebiņiem?
ja jā, tad tas varētu būt es, gan jau vēl nebiju pamodies, ka uzreiz neatcerējos, un mani gaidīja, nevis balts universāls, bet gan sarkans fords sierra!
Tavējo gan neredzēju.
ja jā, tad tas varētu būt es, gan jau vēl nebiju pamodies, ka uzreiz neatcerējos, un mani gaidīja, nevis balts universāls, bet gan sarkans fords sierra!
Tavējo gan neredzēju.
Jā kapāju no Riebiņu puses. Varbūt arī gaidija tevi sarkans fords. Citu marku autiņiem uzmanību nepievēršu
Būtu piestājis. Jau nometu ātrumu, bet tad nodomāju es tak jau kavēju un atkal piedevu gāzi.
Būtu piestājis. Jau nometu ātrumu, bet tad nodomāju es tak jau kavēju un atkal piedevu gāzi.
ahh, nu tagad skaidrs!
nu nākošreiz nekautrējies, piestāj!
nu nākošreiz nekautrējies, piestāj!
Zoliids sedans
Arii biju nogajis apstiities Tavejo
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Arii biju nogajis apstiities Tavejo
Sent from my S3 mini using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1