gda33 melniits
salidzinajuma ar m20?
nop, m20 man nemaksaja neko, tik cik virposana ar vaina mainu pie wyrider un vis....
ja doma par sajugu, tad keramiku laikam tomer ne,jo nu pa ielu es ari ar to auto kadreiz tomer braucu :)
nop, m20 man nemaksaja neko, tik cik virposana ar vaina mainu pie wyrider un vis....
ja doma par sajugu, tad keramiku laikam tomer ne,jo nu pa ielu es ari ar to auto kadreiz tomer braucu :)
Ko tieši izdarīji, lai ietu viss kā vajag? pārkniedēji to sajūga disku?
Braucu ikdienā ar keramisko, un viss normuļ, vajag iemācīties uzsākt savādāk, tas arī viss
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
ne pagaidam sajugs stock m20 parastais Sasch performance.. talakt iks vainu parkniedets vai ari keramika way to go.. jaizlemj ko darit :)Ridlihs rakstīja:Ko tieši izdarīji, lai ietu viss kā vajag? pārkniedēji to sajūga disku?
ne, nu vnk, Tu teici, ka slīd un neesi apmierināts ar sajūgu, bet pēc tam , ka viss normāli. sapratu, ka esi ko izmainījis
es taja naki nebiju gulejis vispar, un kopa 24 h apmeram neguletas + visu nakti skruvejos, neko nesapratu bet tgd liekas ka ir daudzmaz normali, bet nu sajugs jebkura gadijuma bus jamaina, jo neticu ka tas vecais m20 sajugs ilgi kalpos
uijjj... mljē, sāpīgi.
izskataas sapigi
kads ielika vai pats atmuguriski ielicis kada staba?
kads ielika vai pats atmuguriski ielicis kada staba?
Instagram INDIGAIS
njāā...no šis puses izskatās taisāms(?)
o mljeeee
VIS KARTIBA!
tiks labots, vina atkal brauks!!!! vienigi ceru ka ritenu geometrija ir vieta un vis kartiba, ta parejais ir tikai blekis ko var taisit un likt! she will live again!!!!
tiks labots, vina atkal brauks!!!! vienigi ceru ka ritenu geometrija ir vieta un vis kartiba, ta parejais ir tikai blekis ko var taisit un likt! she will live again!!!!
Auch.. kas notika?
priekš drifta kapļa nekas traģisks
stabs,stabs,siena,siena! :) vis kartiba!ROLKA rakstīja:Auch.. kas notika?
btw vina brauc!
nekas neiet uz tirdzinu... vini ir zelta manta! :)
godigi sakot..man vini ari palidzeja shaja crasha... ja nebutu bijis tavs omp benkis, kas tiesam notur vieta, iespejams butu biji sapigak (man) bet sobrid es tiku cauri ar mazam galvas sapem jo atsitos ar pakausi pret benka atzveltni :)