E36-(ANDRIO20)
nau nekadu vibraciju forsi lido vis apmerina
pa cik vispār ieķēri?
Lai labi ripo! Neker krenki, te daudzu e36 agrak ir miciti un citi pat trakak. Galavenais , lai okey sataisits.
paldies par atbalstu vis ok es milu so mazuliti mes ilgi un forsi ar vinju vel palidosim
Ir tikai tads joks Ka masina kura kadreiz ir sista. tiecas atkal butu sasista!!! man ir bijushi 2 bmw abi bijusi sisti, ar abiem bija lieli piedzivojumi lidz tika ta sasisti ka nav vairs remontejami!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Citējot Paulu Timrotu...mašīnu nevar mīlet,mašīna ir no dzelzss. Mīlēsi māšīnu bāzīsi ispūtējā
Esi sveikts,krāsa
Esi sveikts,krāsa
Bišķiņ greizi gan...
''Mašīna ir no dzelzs un tā ir domāta braukšanai, tur nav ko baigi mīlēt. Ja tu mīlēsi mašīnu, tu iesprūdīsi izpūtējā.''
''Mašīna ir no dzelzs un tā ir domāta braukšanai, tur nav ko baigi mīlēt. Ja tu mīlēsi mašīnu, tu iesprūdīsi izpūtējā.''
Njaa bija taada lieta...redzeets klaatienee...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Var jau būt, ka tulīt es būšu stulbs, bet pareizi jau ir M Pakete. Arī manam auto pēc VIN ir M-Sportpaket. Ļoti literāri pareizi būtu teikt, ka, ''es vēlos iegādāties M sportpaketes bamperus''. Tas ir tāpat, kā Edgars Diks, kurš dzīvo Latvijā, jūtas komfortabli, līdz brīdim, kad viņš pārceļas uz dzīvi ārzemēs.
sitas jav nav Ovela ex dampis ne? jo vinam bija feiclifta purns,2.8 ieksa ,koza roza un manuala karba ,kaa ari komplektacija,bet taa loti lidziigs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es ar cilvēkiem, kam nav avatara, cenšos nekontaktēties.hancels rakstīja:Var jau būt, ka tulīt es būšu stulbs, bet pareizi jau ir M Pakete. Arī manam auto pēc VIN ir M-Sportpaket. Ļoti literāri pareizi būtu teikt, ka, ''es vēlos iegādāties M sportpaketes bamperus''. Tas ir tāpat, kā Edgars Diks, kurš dzīvo Latvijā, jūtas komfortabli, līdz brīdim, kad viņš pārceļas uz dzīvi ārzemēs.
Nav tas Oveļa ex.KLAVINS rakstīja:sitas jav nav Ovela ex dampis ne? jo vinam bija feiclifta purns,2.8 ieksa ,koza roza un manuala karba ,kaa ari komplektacija,bet taa loti lidziigs
Man liekas, ka Tu esi mīzalnieks!Nixon rakstīja:Es ar cilvēkiem, kam nav avatara, cenšos nekontaktēties.
izlasiju visu topiku, nu traki viņam ir gājis, bet kopumā jau izskatās pat ļoti labi.
Galvenais celt, un nesāpināt viņu vairs. Lai labi ripo.
Galvenais celt, un nesāpināt viņu vairs. Lai labi ripo.
Es jau censos but uzmanigs ceru ka izdosies
Ar ko atšķiras M3 un parastais ar difuzoru?un nav arī m bamperis, bet gan stock bamperis ar ķip ///m difuzoru
Ar formu apaksdaljaa
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Amish rakstīja:Ar ko atšķiras M3 un parastais ar difuzoru?un nav arī m bamperis, bet gan stock bamperis ar ķip ///m difuzoru
Stock ar pod-m difuzoru.
M3.
nakam reiz vajag bus divata nolikt un nofockatORHIDEJA100 rakstīja:Njaa bija taada lieta...redzeets klaatienee...
domaaju ka uz stenda neviens vinju nav licis un ar ģeometriju tur viss ir pakaljaa
P.S. šķiet tas kas tajaas bildees veel nav viss jo katra detalja citaa kraasaa
P.S. šķiet tas kas tajaas bildees veel nav viss jo katra detalja citaa kraasaa