E36-Churchill
Mans onkulis tur psihiatrs, varu "jumtu" sarunātzuze91 rakstīja:Churchill rakstīja: Secīgi - Nav jaudas -> degvielas patēriņš kāpj -> nervi čupā aiziet -> Jelgavas psihoterapētiskā slimnīca.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
O. Idejaļņiks. Par to vismaz nav jāuztraucas. :Pc1c1s rakstīja:Mans onkulis tur psihiatrs, varu "jumtu" sarunātzuze91 rakstīja:Churchill rakstīja: Secīgi - Nav jaudas -> degvielas patēriņš kāpj -> nervi čupā aiziet -> Jelgavas psihoterapētiskā slimnīca.
Ja nu,kas tad viņš vēl Olaines cietumā un Rīgas ātrajos strādā
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Ok, tagad būs kontakts ar labu cilvēku.c1c1s rakstīja:Ja nu,kas tad viņš vēl Olaines cietumā un Rīgas ātrajos strādā
Šodien sanāca apraut kronšteinu motoram kreisajā pusē. Aktīvi meklēju šo detaļu ne par kosmosu. ;D
Morāle - nedrīkst aizdomaties pie stūres ar ieslēgtu ātrumu un izspiestu sajūgu. ;D
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Morāle - nedrīkst aizdomaties pie stūres ar ieslēgtu ātrumu un izspiestu sajūgu. ;D
Nomainīts augšā redzamais motora stiprinājums. Nebija nemaz tik liels pisaks, bet laiku gan aizņēma. :)
Un paldies Gintam par detaļu
Un paldies Gintam par detaļu
Mazs up tu date.
Uzšuva man jaunu čeholu ātrumkloķim.
Ja kādam interesē varu sarunāt pa lētām naudām uzšūt. Dermantīns maksā 15eur metrā, šūšana kā sarunās
Pārsvarā nekas vēl netika darīts mašīnai, gaidu siltu laiku, kad varēs rūsu ņemt nost pamazām no durvīm, bagažnieka. Kaut kā tā. :)
Befor After
Uzšuva man jaunu čeholu ātrumkloķim.
Ja kādam interesē varu sarunāt pa lētām naudām uzšūt. Dermantīns maksā 15eur metrā, šūšana kā sarunās
Pārsvarā nekas vēl netika darīts mašīnai, gaidu siltu laiku, kad varēs rūsu ņemt nost pamazām no durvīm, bagažnieka. Kaut kā tā. :)
Befor After
Cik tev tas dīzeļdrapaks tērē? agrāk gribēju tādu, jo likās, ka ir ekonomisks
Tagad esmu sapratis, ka nekas labāks par 6 cyl nav
Tērē 5.5-6.5 litrus pa šoseju, pilsētā ~7l. Nav diezko ekonomisks, un ne sūda neiet, ja čips nav. nevaru nekādīgi sakrāt čipam...BMW-Valcha rakstīja:Cik tev tas dīzeļdrapaks tērē? agrāk gribēju tādu, jo likās, ka ir ekonomisks
kāds varētu man sponsorēt - varu reklāmu uzlīmēt kkur uz logs :D:D
Tu nevari iedomāties kā es gribu 2.5td vai vismaz 2.0l benzīns/pirdiens.
Nu nez, man 7l pa pilsētu liekas jau ļoooti ekonomiski pietam vēl dīzelis bet nu labi, to nesalīdzināt.
Ātrumkloķa pārvalks, pa smuko man arī vajadzētu, lai gan visdrīzāk pasūtīšu no ebaya
Ātrumkloķa pārvalks, pa smuko man arī vajadzētu, lai gan visdrīzāk pasūtīšu no ebaya
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Labs, kas talak?
Varēji vng nofoķēt ka to rokturi neredz.
Par ko tu cepies?? Nesaprotu kas tur tas kriminals rokturi? ;DKV_ rakstīja:Labs, kas talak?
Uzdāvini man oem.KV_ rakstīja:par atrumkloķi
man kkur majas metajas viens