E36-Georgy
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
ar ko Tu ikdienā brauc?
Shodien biju garazha,nekas ipash nav,bet ir proekts un buvesim talak,tagad tas ir ka pietur vieta uz so ziemu.
Otrdiena brauksim tur vis sakartot un sagatov viss lai iebraukt.
Saksim kramsatj
ir paris idejas,bet nezinu ko labak darit un domaju...
ir vel viena mashina,gribu vinju izdarit driftam,bet ko man darit ar manu vagenu?!
un sanac ta,vai man bus 2 drift mashinas,un nafig man ta vajag?
vai vagenam uzstadit salonu,viss sametinat un nokrasot..vel vajag uzlabot motoru,atstat izvirzijumu un bus vinjsh ka dayli drift car...otro taisit ar v8 vai turbo,karkasu un ta talak...pagaidam domaju ))
Otrdiena brauksim tur vis sakartot un sagatov viss lai iebraukt.
Saksim kramsatj
ir paris idejas,bet nezinu ko labak darit un domaju...
ir vel viena mashina,gribu vinju izdarit driftam,bet ko man darit ar manu vagenu?!
un sanac ta,vai man bus 2 drift mashinas,un nafig man ta vajag?
vai vagenam uzstadit salonu,viss sametinat un nokrasot..vel vajag uzlabot motoru,atstat izvirzijumu un bus vinjsh ka dayli drift car...otro taisit ar v8 vai turbo,karkasu un ta talak...pagaidam domaju ))
kkads kompresors?
turbo no MB Atego...mrkashell rakstīja:kkads kompresors?
Lūdzu pēc iespējas vairāk par šo projektiņu apraksti.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jānis.P rakstīja:Lūdzu pēc iespējas vairāk par šo projektiņu apraksti.
Viss rezdesiet ) no sakuma nekas nebus par turbo ) no sakuma vajag sagatavot bundzhu )Jānis.P rakstīja:Lūdzu pēc iespējas vairāk par šo projektiņu apraksti.
Pagaidam mazu ) holset`am laiks nav pienacis tas bus WOW bet pec kadiem gadiem,1 vai 2 ) rezdesim )danik95 rakstīja:Holset?vai mazu restaurēsi???
Es ceru ka rit nebus tik daudz darbu ka shodien,un aizbraukshu aiz detaljam )
izskatās interesanti
datchiki un blow-of jau ir... )
Kina reala.. labi meginasim,gribas origin Greddy Type-rs....bet tas nav shodien )
Kina reala.. labi meginasim,gribas origin Greddy Type-rs....bet tas nav shodien )
Lūgums pēc iespējams sīkāk apralstīt katru projekta soli Ko pirki, kāda cena, utt. Kur ko jāskrūvē utt. ļoti interesē bet tā, veiksmi darbos
oil Pressure - 29ls
oil Temp - 26ls
boost - 18ls
Fake Greddy - 30 ls
turbo nam ir bezmaksa bet jarestaure u tas bus vel kadi 120-140 lati.. @ Ramava
vel jamekle ijectorus,sveces (domaju iridijas),dekompresijas blive (par to domajam)..nu protam piping,interkullers ari..
vel mainishu iepludes kollektoru,,bud no m50b20 (vinjam ressivieri ir velak,nevajag urbot kanalos.) drosele ari no 2 litriem...un jo es pareizi acteros vinjs bija lielak neka 2.5,ja? ja kursh zina,paldies )
ta divos vardos,tur vel bendzinsuknju vajag un chipot vai piggybag...
oil Temp - 26ls
boost - 18ls
Fake Greddy - 30 ls
turbo nam ir bezmaksa bet jarestaure u tas bus vel kadi 120-140 lati.. @ Ramava
vel jamekle ijectorus,sveces (domaju iridijas),dekompresijas blive (par to domajam)..nu protam piping,interkullers ari..
vel mainishu iepludes kollektoru,,bud no m50b20 (vinjam ressivieri ir velak,nevajag urbot kanalos.) drosele ari no 2 litriem...un jo es pareizi acteros vinjs bija lielak neka 2.5,ja? ja kursh zina,paldies )
ta divos vardos,tur vel bendzinsuknju vajag un chipot vai piggybag...
b20 kolektoram ir šaurāki ieplūdes kanāli un drosele arī ir mazāka.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
ers atceros ka viens chalis speciali b20 uzstadija,lai neurbot tos kanalos kollektora,bet nonemshu un tur viss bus skaidrs
nu tak b20 ir drosele manāmi mazaka un ieplūdes kolektora kanāli arī diezgan šaurāki
BMW-Big Money Waste
Vardut sajauci ar m50b25 un m52b25. M50b25 ir lielaks iepludnieks un man liekas ka drosole ari
Ja taisit turboprokekts, ka minimali vajag izlasit gramatu Korki Bell maxiboost.
P.s Zora lets turbo projekt uz divas gonkas. Delaj vse gramotno izna4aljno
P.s Zora lets turbo projekt uz divas gonkas. Delaj vse gramotno izna4aljno
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …