Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 30
- chevron_right
Ar tiem diskiem izskatas ļoti labi!
Ka reiz man ir 2gb 10mm flancidogMa rakstīja:Tieši tā, 205/40 un kādus 10mm flancīšus
Riit Sedans brauc uz metinashanas darbiem!
Sodien nonjeemu slieksnju uzlikas un tur paveeraas diezko nesmuks skats.. labi,ka riit buus jauni vietaa!
Tad vel pedejaa briidii sadabuuta aizmugureejaa bagaznieka vieta(brille),loti labaa stavoklii!
Uzlikti atpakalj R16 baloni.
Bildes nav,esmu parak slinks,lai vilktu trubu ara no kabatas.
Sodien nonjeemu slieksnju uzlikas un tur paveeraas diezko nesmuks skats.. labi,ka riit buus jauni vietaa!
Tad vel pedejaa briidii sadabuuta aizmugureejaa bagaznieka vieta(brille),loti labaa stavoklii!
Uzlikti atpakalj R16 baloni.
Bildes nav,esmu parak slinks,lai vilktu trubu ara no kabatas.
Instagram - Sandis_e36
Sodien beidzot ir taa diena pienakusi,un sedans ar treilera paliidzibu aizgadats pie metinataja!
Kaut kad uz nakosho nedelju bushot gatavs! jo priekshaa ir vel 3 auto.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
pie ka tu aizdzini metinat?Sidnas rakstīja:Sodien beidzot ir taa diena pienakusi,un sedans ar treilera paliidzibu aizgadats pie metinataja!
manam sedanam lidzigs skats zem plastmasas m slieksniem...Sidnas rakstīja:Sodien beidzot ir taa diena pienakusi,un sedans ar treilera paliidzibu aizgadats pie metinataja!
bet vis tiek darits un noversts..
easyman rakstīja:pie ka tu aizdzini metinat?Sidnas rakstīja:Sodien beidzot ir taa diena pienakusi,un sedans ar treilera paliidzibu aizgadats pie metinataja!
Aiz Ziemelu Naftas tur viens tagad metina! cik visiem prasiju,tad esot Loti laba izvele,par metinataju!
Instagram - Sandis_e36
Jaa,noteikti,ka pats vareju,ja vien metinatajs nebutu otraa Valmieras galaa,tad protams butu riskeejis un braucis pats!
Bet domaju,ka bez numuriem un apdrosinashanas nekur taalu nebutu ticis!
Instagram - Sandis_e36
ko tiesi metinasi? slieksnus visus jaunus ja?Sidnas rakstīja:easyman rakstīja:pie ka tu aizdzini metinat?Sidnas rakstīja:Sodien beidzot ir taa diena pienakusi,un sedans ar treilera paliidzibu aizgadats pie metinataja!
Aiz Ziemelu Naftas tur viens tagad metina! cik visiem prasiju,tad esot Loti laba izvele,par metinataju!
Jaa,jauni slieksnji buus,jauna aizmugurejaa arka un aizmugurejaa brilee,kas zem lampam naak!
Instagram - Sandis_e36
mana bijusa masina, salons tada pasa ideala stavokli joprojam ir? :) Visu kas ir ieksa biju uzlicis, iznemot pr.elkoni
Jaa,salons nav nolietots un ir Ok!mobbfigga rakstīja:mana bijusa masina, salons tada pasa ideala stavokli joprojam ir? :) Visu kas ir ieksa biju uzlicis, iznemot pr.elkoni
Instagram - Sandis_e36
ar motoru ir kkas darits? Ellas paterins bija leils
Parcik kaut kad nakosh nedelj sedans bus sametinats,tad izdomaju beigas,ka uzreiz vedishu parkrasot vinju,tik nevaru izdomat kada krasa? Atstat to pashu Samoa blue vai kko savadaku? Kadas ir jusu domas?
Instagram - Sandis_e36
Es atstaatu
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Es domāju, ja visu ved pārkrāsot, tad labāk piemest peso un kādā ļoti skaistā tonī pārkrāsot, jo šie tādi parasti, kas jau ir
3.bildee,taa krasa,ja nemaldos ir Atlantis blue,tiiri ceertama!
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 30