Compact by Sancix
Sūdīgs reports.
Dzinēja cilindri pilni ar ūdeni, uzticējos dzinēja pārdevēja teiktajam ka, dzinējis ir top zustand.
Kad sanāks laiks, varbūt iemetīšu video no tīrīšanas procesa.
respektīvi, dzinējs ir mazgāts pirms pārdošanas (tik vien ka dzinējs bija bez izplūdes un ūdens ar karčeri samaukts iekšā).
Pārdevējs ir no bmwpower, vēl niku neatklāšu, kad satīrīšu, pamērīšu kompresiju, ja kaut vienā nebūs OK, vārds būs studijā un dzinējs tiks aizvests viņam atpakaļ.
Priekā
Dzinēja cilindri pilni ar ūdeni, uzticējos dzinēja pārdevēja teiktajam ka, dzinējis ir top zustand.
Kad sanāks laiks, varbūt iemetīšu video no tīrīšanas procesa.
respektīvi, dzinējs ir mazgāts pirms pārdošanas (tik vien ka dzinējs bija bez izplūdes un ūdens ar karčeri samaukts iekšā).
Pārdevējs ir no bmwpower, vēl niku neatklāšu, kad satīrīšu, pamērīšu kompresiju, ja kaut vienā nebūs OK, vārds būs studijā un dzinējs tiks aizvests viņam atpakaļ.
Priekā
dzinējs bija labs pirms pārdēvējs salēja ūdeni
bet vispār psc
bet vispār psc
nja traki, par tādu gājienu vien vērts braukt atpakaļ ciemos
Nu jāā.. Bet man jau liekas ka iekustinot varētu būt viss kārtībā.
Nu to jau redzēs kad pamērīšu kompresiju.
P.s kur lai iegādājas petroleju ?
ja jau baigi nav nokilejis es ielietu saļarku lai viss izmirkst ;D bet nu visadi var būt.
nu skaties ar veshanu atpakalj :)
ja ved,tad ved tagad a to chalis pateiks,ka neko nezinu un viss pirms menesha bija ok
ja ved,tad ved tagad a to chalis pateiks,ka neko nezinu un viss pirms menesha bija ok
ar kompatu pa brugji
Petrolija dabonama jebkura celtniecibas veikala, un vai saimniecibas precu veikalos!!!Sancix rakstīja:Nu to jau redzēs kad pamērīšu kompresiju.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Video 1 = kompresija trešajā cilindrā pēc tīrīšanas.
Video 2 = ūdens pirmajā cilindrā (video redzamais ūdens bija vēl maz, salīdzinot ar 5 un 6 cilindru)
http://failiem.lv/u/adqchik?k=a418d12e
isti skaitli nevareja saskatit video, bet nu pec bultinas novietojuma vareja saprast ka kompresija nepatikami maza! :) cik bij?
nu un ko darisi ar dzineju tgd?
nu un ko darisi ar dzineju tgd?
itkā jau visur ieteikts ka siltam motoram jāmēra kompresija. Es gan nezinu kas ir ja mēra aukstam
P.S. kameru vaig labāku
P.S. kameru vaig labāku
Tas visliktākais cilindrs, 3 bar.
yanks, visiem ex esmu mērījis pie auksta, piemēram 3.0 dzinējam konstanti 13 visos cilindros :)
Ielejot petroleju nedaudz, visos podos ne mazāk par 11, ir vēl cerība ka piešķiļot viss būs OK.
Mēģinu ar pārdevēju normāli sakomunicēt, un lai atgriež daļu summas.
yanks, visiem ex esmu mērījis pie auksta, piemēram 3.0 dzinējam konstanti 13 visos cilindros :)
Ielejot petroleju nedaudz, visos podos ne mazāk par 11, ir vēl cerība ka piešķiļot viss būs OK.
Mēģinu ar pārdevēju normāli sakomunicēt, un lai atgriež daļu summas.
Kompresija ir jā,ēra ar pilnībā atvērtu droseli..
To es zinu
Šinī gadījumā visas vakuma trubas nost, gaisa pieplūde netraucēta.
Šinī gadījumā visas vakuma trubas nost, gaisa pieplūde netraucēta.
yanks rakstīja:itkā jau visur ieteikts ka siltam motoram jāmēra kompresija. Es gan nezinu kas ir ja mēra aukstam
P.S. kameru vaig labāku
ā, kamera ir laba, failiem.lv nogriež kvalitāti, nolādē tos 100 mb un būs OK :)
točna labāk palika-tagad tas "pizģec" ir skaidrāk redzams
Man nebija nekas cits ko teikt
Tulkojumā tas nozīmē "vissbeikts"
Negribētu tgd atrasties tavā vietā. Viss vējā. Nākam reiz vajag pirkt tādu kas vēl testējams ir iekšā auto.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.