Klapē ciet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
Uzlej ūdeni paskaties vai netek, labāk garāžā to uzzināt nevis kādā lietainā dienā
- ikey07
nav ne vainas jau izmeginajuAlutinsh rakstīja:Pabraucam ar metināto pa melno ledu uz šosejas
Tā es arī darīšu, tik jāļauj līmei kārtīgi sakalstikey07 rakstīja:Uzlej ūdeni paskaties vai netek, labāk garāžā to uzzināt nevis kādā lietainā dienā
Vakar gāju skati, savācu tupus divniekus
1. Vienam ratam skrūves bija vaļā
2. Liekot visu paneli kopā, aizmirsu taurīti pievienot
3. Mainot aķi aizmirsu pieksrūvēt viņam to stiprinošo plāksnīti
4. Lampas bija pa zemu noregulētas, jo es pats uz aci regulēju
5. Jāmaina priekšā viens šarnīrs, kas principa arī vienīgais
1. Vienam ratam skrūves bija vaļā
2. Liekot visu paneli kopā, aizmirsu taurīti pievienot
3. Mainot aķi aizmirsu pieksrūvēt viņam to stiprinošo plāksnīti
4. Lampas bija pa zemu noregulētas, jo es pats uz aci regulēju
5. Jāmaina priekšā viens šarnīrs, kas principa arī vienīgais
Video nav tas labākais, tomēr bija jautri, 3 dienas = 65 litri degviela
video filmets ar svarku reduktora ?
Opendiff
Šodien izgāju skati, par nelaimi patrāpijās kaut kāds āpsis, kam vajadzēja piekasīties visam ko vien viņš redz.
Bet nu nav arī tik traki, tagad galvā šaudās domas par e46 iegādi, jo ikdienai nav iepatikusies šī mašīna, pāris iemeslu dēļ
1. Kupeja, jāloka krēsli, aizmugurē nav vieta
2. Skaļa un pretīga skaņa
3. Salonā viss ir diezgan skaļš un prasts kā jau vecam dampim
4. Kosmosa patēriņš priekš 1.8 kurš neiet
Tomēr patīkami šad tad paslīdēt un vienkārši izbraukt ar tādu kasti, tādēļ varbūt arī jāatstāj kā svētdienas auto
Bet nu nav arī tik traki, tagad galvā šaudās domas par e46 iegādi, jo ikdienai nav iepatikusies šī mašīna, pāris iemeslu dēļ
Tomēr patīkami šad tad paslīdēt un vienkārši izbraukt ar tādu kasti, tādēļ varbūt arī jāatstāj kā svētdienas auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā, es ar par e46, e36 var tupēt garāžā un gaidīt ziemu!
Problēma nevis modelī, bet ta stāvoklī.edzis rakstīja:Šodien izgāju skati, par nelaimi patrāpijās kaut kāds āpsis, kam vajadzēja piekasīties visam ko vien viņš redz.
Tehniski viss ir labi, 9x gada auto nekad nebūs tāda sajūta, kāda ir teiksim 2005 gada auto, grūti izskaidrot ko es domāju, tie, kas ir braukuši, sapratīs.
@ikey paldies
@ikey paldies
ja e36 nav izgrabējis, nosedināts līdz bezsamaņai un salona apšuvums nespēle katrs savu dziesmu tad ar to ir patīkāmi braukt ikdienā, man personiski daudz labāk patīk nekā ar kadu focusu vai nissanu 2005 gada, ja gribi ērtāku braukšanu tad jāparceļas uz citu klasi - 5ti vai a6, jo e46 nav baigi komfortablāks par e36.
Nu hvz. Ja runa ir par vietas daudzumu, tad vēl varbūt, bet citādāk e46 imho ir krietni klusāks, ērtāks, ergonomiskāks un ar visādām foršakām ekstrām. e46 piekari praktiski nedzird, salonā vēja trokšņi ir ļoti minimāli, skaņa no riepām utt. E46 ir diezgan mega atšķirība vai brauc ar atvērtu logu vai aizvērtu.Vitalx325 rakstīja:ja e36 nav izgrabējis, nosedināts līdz bezsamaņai un salona apšuvums nespēle katrs savu dziesmu tad ar to ir patīkāmi braukt ikdienā, man personiski daudz labāk patīk nekā ar kadu focusu vai nissanu 2005 gada, ja gribi ērtāku braukšanu tad jāparceļas uz citu klasi - 5ti vai a6, jo e46 nav baigi komfortablāks par e36.
Aspekti kuros e36 ir pārāks, ir svars un ar auto uzlabošanu saistītās izmaksas (nu tipa bloķis lētāk dabonams, kkādi pakas bamperi n shit lētāki utt).
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pagaidi vēl 10 gadus ka e46 neko nemaksās un arī varēsi dabūt visus bamperus, utt gandrīz pa veltich. rakstīja:Nu hvz. Ja runa ir par vietas daudzumu, tad vēl varbūt, bet citādāk e46 imho ir krietni klusāks, ērtāks, ergonomiskāks un ar visādām foršakām ekstrām. e46 piekari praktiski nedzird, salonā vēja trokšņi ir ļoti minimāli, skaņa no riepām utt. E46 ir diezgan mega atšķirība vai brauc ar atvērtu logu vai aizvērtu.Vitalx325 rakstīja:ja e36 nav izgrabējis, nosedināts līdz bezsamaņai un salona apšuvums nespēle katrs savu dziesmu tad ar to ir patīkāmi braukt ikdienā, man personiski daudz labāk patīk nekā ar kadu focusu vai nissanu 2005 gada, ja gribi ērtāku braukšanu tad jāparceļas uz citu klasi - 5ti vai a6, jo e46 nav baigi komfortablāks par e36.
Aspekti kuros e36 ir pārāks, ir svars un ar auto uzlabošanu saistītās izmaksas (nu tipa bloķis lētāk dabonams, kkādi pakas bamperi n shit lētāki utt).
E46 ir viss labāk nekā e36, es ja ņemtu tagad e36 tad tikai uz ziemu ko sāls vanna nodzīt.
Un tos FORDus vai NISSANus vispār jāaizmirst kas tie tādi.
Nu par šo gan nesaki tā! Pieņemsim pēdējo gadu ford f150, ranger un kaut tas pats nissan navara, vai tad viņi ir sūdi?Pjērs rakstīja: Un tos FORDus vai NISSANus vispār jāaizmirst kas tie tādi.
e46 klusāks, piekritu, bet ka mega atškirtos no e36 man tā neliekas. Ekstras ir atkarīgas no komplektācijas. Jebkura gadījumā ja prioritāte ir ergonomika un komforts es ņemtu pilnu e39 faceliftu. Bet nu tas ir imho.ch. rakstīja:Nu hvz. Ja runa ir par vietas daudzumu, tad vēl varbūt, bet citādāk e46 imho ir krietni klusāks, ērtāks, ergonomiskāks un ar visādām foršakām ekstrām. e46 piekari praktiski nedzird, salonā vēja trokšņi ir ļoti minimāli, skaņa no riepām utt. E46 ir diezgan mega atšķirība vai brauc ar atvērtu logu vai aizvērtu.Vitalx325 rakstīja:ja e36 nav izgrabējis, nosedināts līdz bezsamaņai un salona apšuvums nespēle katrs savu dziesmu tad ar to ir patīkāmi braukt ikdienā, man personiski daudz labāk patīk nekā ar kadu focusu vai nissanu 2005 gada, ja gribi ērtāku braukšanu tad jāparceļas uz citu klasi - 5ti vai a6, jo e46 nav baigi komfortablāks par e36.
P.S. fordu un nissanu ir ļoti daudz uz mūsu ceļiem
Bling bang!
Pa šo jauko laiku ir notikušas nelielas pārmaiņas, savesti kārtībā daudz dažādi sīkumi, kurus te nemaz nav jēga pieminēt.
Beidzot dzeltenās lampas ir aizstājis xenons, viss jau skaisti, tik kelvini bišku nepatīk, tādēļ jāiepērk būs jaunas spuldzes 4000k vai 6000k Un jāatrisina problēma - Ieslēdzot xenonu vairāk maģis neskan (pazūd radio signāls)
Iepirkti jauni depo miglinieki, kuros arī būs xenons
Šodien pārdevu savus diskus un jau rīt ceru tikt pie jauniem, gana skaistākiem par bijušajiem.
Kā arī pa lētām naudām ieķēru OEM M buferi pilnā komplektācijā, protams ir jālabo un jākrāso, bufers jau saslīpēts, rīt sāksim lāpīšanas darbus.
Jā, joprojām bildes no kartupeļa, uzlikšu diskus, tad beidzot jāatrāda autiņš būs no visām pusēm!
Pa šo jauko laiku ir notikušas nelielas pārmaiņas, savesti kārtībā daudz dažādi sīkumi, kurus te nemaz nav jēga pieminēt.
Beidzot dzeltenās lampas ir aizstājis xenons, viss jau skaisti, tik kelvini bišku nepatīk, tādēļ jāiepērk būs jaunas spuldzes 4000k vai 6000k Un jāatrisina problēma - Ieslēdzot xenonu vairāk maģis neskan (pazūd radio signāls)
Iepirkti jauni depo miglinieki, kuros arī būs xenons
Šodien pārdevu savus diskus un jau rīt ceru tikt pie jauniem, gana skaistākiem par bijušajiem.
Kā arī pa lētām naudām ieķēru OEM M buferi pilnā komplektācijā, protams ir jālabo un jākrāso, bufers jau saslīpēts, rīt sāksim lāpīšanas darbus.
Jā, joprojām bildes no kartupeļa, uzlikšu diskus, tad beidzot jāatrāda autiņš būs no visām pusēm!
bļaaaviens es viņu gribēju! zvanu saku ka braucu pakaļ, bet nē redz, nav vairs
@instagram - anrijs.v
Galvenais nelido slīpi pāri guļošajiem uz 100km/h un tad jau viss būs bumbās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right