Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 27
- chevron_right
A kas tā tagad pa modi taisīt ciet tās BMW bļembas?
Zinu, man pašam arī ir, bet ne mans roku darbs
Zinu, man pašam arī ir, bet ne mans roku darbs
Pēdējais labojis STUDENTS - 21 Apr 2012, 12:48, kopā labots 1 reizi.
taa nav mode tas ir lauku tjuuns
uz oriģināliem bbs diskiem uzlīmēt bbs uzlīmes, mhm, lauku ķūns pa pirmo
Runa gāja par BMW logo uz kapota
Kapotam pats bļembu nemālēju ciet, jau dabūju ar tādu. Itkā pilnīgi vienalga vai viņa tur ir vai nav, bet tā kā špaktelis tur sāk plaisāt, tad maybe uzmetīšu prezi a.k.a hood-bra. Atrast kupejas kapotu ideālā stāvoklī + vēl nokrāsot pārāk kosmosā ievelk, ir labākas lietas kur naudu tērēt
Bembis šodien +/- normāli sapucēts, izdomāju ka jāapdeito topiks.
Nekas īpašs kopš pēdējā update nav mainījies - ieliktas hromētās nieres, sakrāsotas un uzliktas sliekšņu uzlikas, kā arī uz aizmugures loga pārējām uzlīmēm pievienojusies PBSHB.
Nekas īpašs kopš pēdējā update nav mainījies - ieliktas hromētās nieres, sakrāsotas un uzliktas sliekšņu uzlikas, kā arī uz aizmugures loga pārējām uzlīmēm pievienojusies PBSHB.
Ļoti smuks e36 :) Patīk rižiki un hromētās nieres
Pa smuko, ņemat piemēru un pucējiet savus drapakus uz rītdienas pasākumu!
ļoti skaists aparāts... - gaidu ritdienu, kad varēšu beidzot apskatiit dziivee..
Visiem var atrast pie ka piekasīties, "nemirstīgajiem" ir tikai ideāli
Nekā īpaša, bet vienīgais, kas piedur, ir sarkanie disku vāciņi, kas uzreiz piešķir ogu.
Tieši tā pat domājudzosua rakstīja:Nekā īpaša, bet vienīgais, kas piedur, ir sarkanie disku vāciņi, kas uzreiz piešķir ogu.
Nekas, nekas, man arī tādi būs
Tie diski ir nevainojami!!!
Vakar tika piemērīti GT splitteri (paldies Valtam) un sapratu ka man tādus vajag
Nu tad šodien viņi tika iepirkti un uzlikti - nevarēju nociesties un uzliku jau pie darba, diez ko gan Mūkusalas 41b ofisu darbinieki un apmeklētāji padomāja redzot ka viens stāvvietā skrūvē bamperi nost
Tagad no splittera līdz zemei ir tieši 4.5cm un iebraukšana/izbraukšana no garāžu teritorijas paliek aizvien foršāka Viena pasūdīga telefonbilde
Nu tad šodien viņi tika iepirkti un uzlikti - nevarēju nociesties un uzliku jau pie darba, diez ko gan Mūkusalas 41b ofisu darbinieki un apmeklētāji padomāja redzot ka viens stāvvietā skrūvē bamperi nost
Tagad no splittera līdz zemei ir tieši 4.5cm un iebraukšana/izbraukšana no garāžu teritorijas paliek aizvien foršāka Viena pasūdīga telefonbilde
Ilgi neturēsies tev viņi
Man bija ofiss Mūkusalas 41b un zinu, ka ar spliteriem man bija jābrauc pāri guļošajiem ļoti, ļoti lēnu. Tavā gadījumā - vari aizmirst par parkošanos tur vai arī katru dienu normālā čūskiņā braukāt pa kompleksa stāvvietu... :)
Nu, es pārbraucu tur pāri pirmajam, lielajam guļošajam, tad uzreiz pa labi un gar ēkas labo malu, garām servisam kur Uldiic m3 bieži stāv, līdz gala stāvvietai otrā pusē. Tā ka tie mazie, pretīgie guļošie nebūs problēma, vismaz tur.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 27
- chevron_right