KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 24
- chevron_right

sodien iepriktas uzlīmes (e36.lv),paldies beeSharp
protams aizmirsu čoma mašīnā
pats dabūšu tik rīt!
pasūtīti koiloveri-paldies psih-arno

pasūtīti koiloveri-paldies psih-arno

beidzot koiloveri
un protams uzlīmes 

tev vēl jāgaida

labs nāk ar gaidīšanu 

6dien dabūti un uzstādīti koiloveri
protams,ka pirmais kas tika darits nolaist līdz zemei
rezūltātā izārdiju bamperi un 3reizes pakāros uz vēdera pagalmā
pat uz ceļa neizbraucu
pēcāk uzcēlu tik augstu,lai var vismaz no pagalma izbraukt
Bet vienalga ir nereāli zems
pie reizes beidzot,pabeigta metināt grīda..
visas šuves apstrādatas un aptuveni 90% salikts salons,pietrūkst vēl paŗis nieku
Salikti aŗī jaunie pagriezieni
Bildes kur ir līdz zemai nav..
Nezinu,ka būs ar gulošajiem
Drīz būs arī uzlimes,kuras nopirku,jau sen,bet aizmirsu pie kolēģa auto
šis jau cik dienas vizinas ar viņam apkārt !
Par auto-jānopērk priekšējais šķērstabilizators,jāizņem hrenons,jāņoņem laka no aizmugurējiem lukturiem,jāapskatās kas par vainu numura apgaismojuma(viens nedeg),jānomaina diski un jabrauc uz apskati
Vēl nezinu ko ar izpūtēju šie teiks,jo laiž garām starp kolektors bikse

pie reizes beidzot,pabeigta metināt grīda..

Par auto-jānopērk priekšējais šķērstabilizators,jāizņem hrenons,jāņoņem laka no aizmugurējiem lukturiem,jāapskatās kas par vainu numura apgaismojuma(viens nedeg),jānomaina diski un jabrauc uz apskati

Vēl nezinu ko ar izpūtēju šie teiks,jo laiž garām starp kolektors bikse

spārns riktīgi kruta izskatās
un Pūrē vairāk grēderi nevajadzēs 

Pēdējais labojis Error - 30 Aug 2011, 18:32, kopā labots 1 reizi.

agaError rakstīja:spārns riktīgi kruta izskatāsun Pūrē vairāk grēderi nevajadzēs

INteresanti, kā ar regulēt amjus ir pēc ziemas perioda, jeb esmu dzirdējis, ka tos pat uz ziemu ņem nost un liek parastos?!
Es daru savādāk, katru gadu pirms ziemas sezonas mainu priekšā atsperes uz 40mm un uz vasaruy atkal 60mm!
Es daru savādāk, katru gadu pirms ziemas sezonas mainu priekšā atsperes uz 40mm un uz vasaruy atkal 60mm!

kāds et priekšējiem/pakaļējiem diskiem?

Arī ir šāda doma par pakaļas atsperēm un amīšiem. Cieti/mīksti? Kā ir ar braukšanu? 

Jauki zemu esi nolaidis! 

aga
PALDIES tev par koiliem
Klau kā Tur ar tām putekļu gumijam ir ? Nemaz neuzliku,jo no e36 reikas nederāja tās putekļu gumijas
ir drusku pa resnu 

Klau kā Tur ar tām putekļu gumijam ir ? Nemaz neuzliku,jo no e36 reikas nederāja tās putekļu gumijas

Wot nemāku teikt,esmu jauniņais,bet zinu,ka daudzi ņem uz ziemu nost,jo šie nemil ziemu! Varbūt kāds var pakomentēt,kurš ir lietpratējs..?erda rakstīja:INteresanti, kā ar regulēt amjus ir pēc ziemas perioda, jeb esmu dzirdējis, ka tos pat uz ziemu ņem nost un liek parastos?!

itkaa jau taa saka ka baigi saruusee un vairs nevar paskruuveet. bet moz kaad ir meeginaajis puust vara smeerees pirms ziemas vai ko tamlidziigu.

priekšējiem ir et20 par pakaļu nezinu,bet centrs ir uz āru,jo iekšā no lanžerona paliek kāds +/- 1cmmadarsv rakstīja:kāds et priekšējiem/pakaļējiem diskiem?

par pakaļu esmu šokāRuu rakstīja:Arī ir šāda doma par pakaļas atsperēm un amīšiem. Cieti/mīksti? Kā ir ar braukšanu?

man atkal teica,ka ziemā šaujot ārā viņusAgris rakstīja:itkaa jau taa saka ka baigi saruusee un vairs nevar paskruuveet. bet moz kaad ir meeginaajis puust vara smeerees pirms ziemas vai ko tamlidziigu.

ja tev ir gāzinieki tad vienkārši,bet ja eļinieki,tad gan ir ko pasvīsterda rakstīja:INteresanti, kā ar regulēt amjus ir pēc ziemas perioda, jeb esmu dzirdējis, ka tos pat uz ziemu ņem nost un liek parastos?!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 24
- chevron_right