KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 24
- chevron_right
sodien iepriktas uzlīmes (e36.lv),paldies beeSharp protams aizmirsu čoma mašīnā pats dabūšu tik rīt!
pasūtīti koiloveri-paldies psih-arno
pasūtīti koiloveri-paldies psih-arno
beidzot koiloveri un protams uzlīmes
tev vēl jāgaida
labs nāk ar gaidīšanu
6dien dabūti un uzstādīti koiloveri protams,ka pirmais kas tika darits nolaist līdz zemei rezūltātā izārdiju bamperi un 3reizes pakāros uz vēdera pagalmā pat uz ceļa neizbraucu pēcāk uzcēlu tik augstu,lai var vismaz no pagalma izbraukt Bet vienalga ir nereāli zems
pie reizes beidzot,pabeigta metināt grīda.. visas šuves apstrādatas un aptuveni 90% salikts salons,pietrūkst vēl paŗis nieku Salikti aŗī jaunie pagriezieni Bildes kur ir līdz zemai nav.. Nezinu,ka būs ar gulošajiem Drīz būs arī uzlimes,kuras nopirku,jau sen,bet aizmirsu pie kolēģa auto šis jau cik dienas vizinas ar viņam apkārt !
Par auto-jānopērk priekšējais šķērstabilizators,jāizņem hrenons,jāņoņem laka no aizmugurējiem lukturiem,jāapskatās kas par vainu numura apgaismojuma(viens nedeg),jānomaina diski un jabrauc uz apskati
Vēl nezinu ko ar izpūtēju šie teiks,jo laiž garām starp kolektors bikse
pie reizes beidzot,pabeigta metināt grīda.. visas šuves apstrādatas un aptuveni 90% salikts salons,pietrūkst vēl paŗis nieku Salikti aŗī jaunie pagriezieni Bildes kur ir līdz zemai nav.. Nezinu,ka būs ar gulošajiem Drīz būs arī uzlimes,kuras nopirku,jau sen,bet aizmirsu pie kolēģa auto šis jau cik dienas vizinas ar viņam apkārt !
Par auto-jānopērk priekšējais šķērstabilizators,jāizņem hrenons,jāņoņem laka no aizmugurējiem lukturiem,jāapskatās kas par vainu numura apgaismojuma(viens nedeg),jānomaina diski un jabrauc uz apskati
Vēl nezinu ko ar izpūtēju šie teiks,jo laiž garām starp kolektors bikse
spārns riktīgi kruta izskatās un Pūrē vairāk grēderi nevajadzēs
Pēdējais labojis Error - 30 Aug 2011, 18:32, kopā labots 1 reizi.
vajag jau abus,bet tas otrs ir pilnīgi jauns
aga uz ceļa nav tik traki no zemes līdz pusrāmim ir kādi 3-4cm Pēc tam naķ stūres reika tad izpūtējs un tad karterisError rakstīja:spārns riktīgi kruta izskatās un Pūrē vairāk grēderi nevajadzēs
INteresanti, kā ar regulēt amjus ir pēc ziemas perioda, jeb esmu dzirdējis, ka tos pat uz ziemu ņem nost un liek parastos?!
Es daru savādāk, katru gadu pirms ziemas sezonas mainu priekšā atsperes uz 40mm un uz vasaruy atkal 60mm!
Es daru savādāk, katru gadu pirms ziemas sezonas mainu priekšā atsperes uz 40mm un uz vasaruy atkal 60mm!
kāds et priekšējiem/pakaļējiem diskiem?
Arī ir šāda doma par pakaļas atsperēm un amīšiem. Cieti/mīksti? Kā ir ar braukšanu?
Jauki zemu esi nolaidis!
aga PALDIES tev par koiliem
Klau kā Tur ar tām putekļu gumijam ir ? Nemaz neuzliku,jo no e36 reikas nederāja tās putekļu gumijas ir drusku pa resnu
Klau kā Tur ar tām putekļu gumijam ir ? Nemaz neuzliku,jo no e36 reikas nederāja tās putekļu gumijas ir drusku pa resnu
Wot nemāku teikt,esmu jauniņais,bet zinu,ka daudzi ņem uz ziemu nost,jo šie nemil ziemu! Varbūt kāds var pakomentēt,kurš ir lietpratējs..?erda rakstīja:INteresanti, kā ar regulēt amjus ir pēc ziemas perioda, jeb esmu dzirdējis, ka tos pat uz ziemu ņem nost un liek parastos?!
itkaa jau taa saka ka baigi saruusee un vairs nevar paskruuveet. bet moz kaad ir meeginaajis puust vara smeerees pirms ziemas vai ko tamlidziigu.
priekšējiem ir et20 par pakaļu nezinu,bet centrs ir uz āru,jo iekšā no lanžerona paliek kāds +/- 1cmmadarsv rakstīja:kāds et priekšējiem/pakaļējiem diskiem?
par pakaļu esmu šokā uz viss zemāko ir pa augstu cietības ziņa ir arī tā,pirms tam bija lētā gāla gāzinieki(60ls abi),un flekša tūna atsperēm bija tik pat ciets! šīs kad uzskrūvē augstāk paliek cietākas,bet augstāk neder,vajag zemāk. par priekšu gan esmu super priecīgs,pat uz viss zemāko ir kā akmens,attiecīgi var pieskrūvēt pie riepas un nebaidīties kad strīķēs ! Priekša super par pakaļu cerams kad sasēdīsies!Ruu rakstīja:Arī ir šāda doma par pakaļas atsperēm un amīšiem. Cieti/mīksti? Kā ir ar braukšanu?
man atkal teica,ka ziemā šaujot ārā viņus Jādzird kāda lietpratēja teiktaisAgris rakstīja:itkaa jau taa saka ka baigi saruusee un vairs nevar paskruuveet. bet moz kaad ir meeginaajis puust vara smeerees pirms ziemas vai ko tamlidziigu.
ja tev ir gāzinieki tad vienkārši,bet ja eļinieki,tad gan ir ko pasvīsterda rakstīja:INteresanti, kā ar regulēt amjus ir pēc ziemas perioda, jeb esmu dzirdējis, ka tos pat uz ziemu ņem nost un liek parastos?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 24
- chevron_right