E36 trampdrifter
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
daziem te ir parak sterila domashana... varbut tad vajag izveidot- skaistaisE36.lv - lai ir vieta, kur cilvekiem jusmot par izlaizitajiem eksemplariem, nevis braukt auguma visiem parejiem, kuriem tadi nav un kuri ar auto mak izklaideties savadak kaa tikai pulejot virsbuvi ar lupatinu?
Te ir kartigs gazhamais auto! Lai izdodas plani!
Te ir kartigs gazhamais auto! Lai izdodas plani!
vaine, nejau vienmēr sterilai mašīnai jābut uz driftu , vari viņu nojāt līdz pēdejam , bet tāapat ripos ,un slīpēs ar viņu .
Vajag vajag sterilo un skaisto un nolaizīt e36.lv
gribu redzēt cik autiņi tur būs.
Lai tik kāds pameiģina tur ielikt mans 36 are ne OEM daļām vai kur nav style 5 vai Mpakas. Bans uz mūžu.
Lai tik kāds pameiģina tur ielikt mans 36 are ne OEM daļām vai kur nav style 5 vai Mpakas. Bans uz mūžu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tev principiāli vajadzētu iesvērt banu uz mūžu par šo gatera aizstāvību. OEM daļas ir OEM, tur inženieri ir labu laiku galvu lauzījuši, lai tās izstrādātu.zuze91 rakstīja:Vajag vajag sterilo un skaisto un nolaizīt e36.lv
Kas attiecināms uz konkrēto topiku - savs piedūriens šajā auto ir, sakrāso visu +/- vienā krāsā un frēzēšanai būs vairāk kā labs.
Tew neapnīk vienu un to pašu pļūtit jau kuro gadu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Normāls kaplis! Uzlikt M buferus, Style5 un topiks sāks patikt arī tiem, kam nepatīk
P.S. Jau labu brīdi dvēsele prasa kaut ko vienkārši brutālu un iznīcinošu...
P.S. Jau labu brīdi dvēsele prasa kaut ko vienkārši brutālu un iznīcinošu...
Offtopic, bet sāk jau apnikt lasīt tos visus postus par "induvidiālismu", st5 un m-paku. Kādā sakarā var dirst, ņirgāties par normālu OEM izskatu un teikt, ka tas jau apnicis un pietrūkst induviduālisma? Induviduālims jeb sadirsta mašīna tiek vērtēta augstāka par elegantu, pārdomātu koptēlu? Marux nekas personīgs, bet Tavs bagāžnieka vāks un zamša salons, manuprāt, vispār atstāj iespaidu, ka vēlies iespļaut sejā visiem, kuriem ar gaumi viss ir kārtībā tikai, lai būtu pret esošo iekārtu. Mazliet atgādini kkādu greenpeace aktīvistu. Es nozāģēšu universālim jumtu un būšu vienīgas ar tādu, bet tāpat tā izskatīsies pēc atejas. Runājot par konkrētu auto, tad vēlu veiksmi darbos, katram auto ir savs pielietojums un katram īpašniekam ir savas prasības.
Pēdējais labojis Kristaaaaps - 09 Jūn 2014, 00:57, kopā labots 1 reizi.
Ja cilvēks 27 divniekus var pārverst vienā TA, tad jāsāk domāt kāds viņš būs vēl pēc laika
Man liekas daudzi te netaisa topikus tikai tapēc ka baidas ka visi noliks, ja nav sēdināts ar M paku, bet personīgi man vairāk patiktu tādi topiki, kur cilvēki no ne kā, uztaisa kko, ne tikai uztur labā kārtībā.
Man liekas daudzi te netaisa topikus tikai tapēc ka baidas ka visi noliks, ja nav sēdināts ar M paku, bet personīgi man vairāk patiktu tādi topiki, kur cilvēki no ne kā, uztaisa kko, ne tikai uztur labā kārtībā.
- ikey07
Manā skatījumā, nu, toč nevajag st5, mpakas utt., katrs liek, apliek ar ko vēlas, galvenais, lai ir skaisti, vienkārši, īsāk sakot - ļoti plašā intervālā var izstiepties, kā izveidot e36to pēc savas gaumes.
Tiem, kas bļauj, ka etalons ir st5 un mpaka, nekad tāda/tādi nav bijuši un diez vai arī būs, peace.
Galvenais, lai kaut ko dara un ar mērķi
Tiem, kas bļauj, ka etalons ir st5 un mpaka, nekad tāda/tādi nav bijuši un diez vai arī būs, peace.
Galvenais, lai kaut ko dara un ar mērķi
Ir kādi jaunumi no driftera?
Man vienmēr šādus topikus lasīt ir bijis interesantāk nekā sterilos. Bet tas tā - nenostāšos neviena pusē.
Normaals kaplis ar ko likt skersaam un nebuus zeel ja novakos!!! Redzeju so kapli tiko kaa bija Baumanis panemis, cepuri nost nu jau +/- sak normali izskatities!!! Wajag tik trimereet!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
+ikey07 rakstīja:Ja cilvēks 27 divniekus var pārverst vienā TA, tad jāsāk domāt kāds viņš būs vēl pēc laika
Var jau saprast, ka serveris maksā naudu un topiks aizņem vietu, bet no cita viedokļa neredzu ne mazāko iemeslu satraukties par šādiem topikiem. Lai tak puika izklaidē forumu.
Labāk būvēt "society", nevis izslēgt katru trešo par to, ka nepatīk kāds viņam vraks iegādes brīdī bijis.
Dzēst vajag tādu ērgļus, kas maina autiņus 2x mēnesī, kuriem TA salikti 20 divnieki, katru atrāda, stāsta, ka katru no viņiem cels, bet pirmais, ko katram izdara ir žiletes uzkabināšana uz bagāžnieka. Bija arī tādi te. Vēl viena kategorija ir pilnīgu puvekļu sēdinātāji, kas visu mammas doto kabatas naudu iztērējuši uz diskiem, jo diski tak ir galvenais, kas nosaka cik auto ir labs...
Te es redzu, ka rokas no pakaļas neaug un tas ir galvenais!
Kaut kādā ziņā atgādina, starp citu, Nixona sākumu ar 316i bezbloķi.
auto pagaidam metejas un gaida kad liks turbo virsu , viss jau ir sagadats, palicis tik salikt visu, bet par to sikak pastastis jums lietotajs valdins
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4