Jancix DAKAR GELB kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
TA kā tuvojas ziema un pa maisnu mazāk ir velešana njemties ... bisku esmu iemarinejies ar projektiem , bet galīgi pametis nēesmu pa sīkumam ar mašinu njemos ,,, bet tā isti lielie plāni krāsošana bamperis un tt atlikts uz siltakiem laikiem vasarā ...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams, bempera krāsošanu atlikt, bet kāpēc gan nepiešūt pie beņķa kautkādus ķēmus.
Neatlieku bumpera krasosanu bet gan visa auto par krasosanu bumpers vel jaiegadajas .. Kemi pie sedekliem mana Gaumes lieta ...
ļoti smuki. uz aizmugurējiem sēdekļiem arī derētu, kā arī uz stūres tādu pašu
sātanists ka tik nosvilinātcipruss18 rakstīja:Tagad tie kresli ir jasadedzina
Es nosākuma domāju ka kaut kādi parvalki ar drakonu uzlikti
Kā pie tādas idejas nonāci ? °manuprat nevietā kaut kas tāds. tad jau neuzkrītošā vietā labāk varēji kaut ko šūt.
Kā pie tādas idejas nonāci ? °manuprat nevietā kaut kas tāds. tad jau neuzkrītošā vietā labāk varēji kaut ko šūt.
nav šuts bet gan pielīmēts ar gludekli .. nonācu pašam patīk un tas galvenais ,,, dažam patik braukāt ar caurumu sēdeļos dažam ar opeļa sēdekļīem un tt,, .... mašina top sev ne citiem ,,,
" mašina top sev ne citiem " Beidz, šitas teksts jau ir novecojisjancix007 rakstīja:nav šuts bet gan pielīmēts ar gludekli .. nonācu pašam patīk un tas galvenais ,,, dažam patik braukāt ar caurumu sēdeļos dažam ar opeļa sēdekļīem un tt,, .... mašina top sev ne citiem ,,,
Iemetot forumā bildes, un savas idejas, forumieši tev ieteiks labāko
1996. gads zvanīja, prasīja savu tjūningu atpakaļ.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ch man vins ari zvanija,bet teicu ka chalim vins vel jaizbauda
ar kompatu pa brugji
nu tu zagnulEmzī rakstīja:" mašina top sev ne citiem " Beidz, šitas teksts jau ir novecojisjancix007 rakstīja:nav šuts bet gan pielīmēts ar gludekli .. nonācu pašam patīk un tas galvenais ,,, dažam patik braukāt ar caurumu sēdeļos dažam ar opeļa sēdekļīem un tt,, .... mašina top sev ne citiem ,,,
Iemetot forumā bildes, un savas idejas, forumieši tev ieteiks labāko
kartejais kurs taisa masinu tikkai kaa forumiessi grib
man ari nepiedur kas tur ir pielimets bet ipasi nesatruacos jo nav mana masina
Instagram INDIGAIS
atrastas mana pirmā Dakar Gelb kupejas bildes kas tika iegadats Nl,,, UN diemžel tur arī palika autiņs bij laba stāvoklī pilna m paka un pilnais obc ar visiem elektopiederumiem un ādas salonu ar un 2.8 ja nešaubos dzinēju ... bildes sūdigas bet ir
šodien tika iegādātas pāris rezerves daļas priekš savas kupejas no vietējiem Jūrmalas bmw rez . daļu čaļiem ... no pēdēja brīža mainijies autiņam nekas daudz nav,,, tikai ka nomainītas aizmugures lampas rižiki uz oem ar balto pagriezienu un priekšējiem spārna pagriezieni riziki originālie uz oem baltajiem ... .. vēļ sapirtkts bosch priekšejās lampas ar baltajiem pagriezieniem .. kā ari miglas ar normālajiem ramjiem un M hromēts ātrumparsļēgs .. ta kā brīvdienās būs darbs mainīt kīnieus un migliniekiem meklēt kur elektrība nozudusi ... un nosprāga mans 7 pogainais obc taka ja kadam ir pats obc PM ...
Pēdējais labojis jancix007 - 26 Nov 2014, 19:30, kopā labots 2 reizes.
No aizmugures zajebis , bet purns gan liks un labi vien ir ka palika Nl
[quote="GunTixV"]No aizmugures zajebis , bet purns gan liks un labi vien ir ka palika Nl [/quot
Vnk ar abam kreisam TURKU rokam salikts ! Bet donors būtu labs bij ko njemt
Vnk ar abam kreisam TURKU rokam salikts ! Bet donors būtu labs bij ko njemt
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
pamato, kas tur ir tik bezgaumīgs vai drausmīgs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right