Smileboy 320 Individual series
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
cik noprotu viņš atrodas nevis paneli bet gan pečkas daļa , bet pečka nav kopa ar paneli lajkam ta tas bija
Sanāk itkā aiz pečkas, bet lai tiktu klāt jāņem nost bartačoks.Laurix rakstīja:Vai visiem modeļiem viņš ir? Kad izravēju paneli, tad neko tamlīdzīgu nemaniju! Vai arī ir vēl cita slēptuve?!Laurikbmw rakstīja:lai nomainit salona gaisa filtru vajag nonjemt bardachoku?
Atrašanās vieta atkarīga no tā kāda pečka, ja dalītā klima vai digitālā tad aiz bardačoka. Bet ja parastā pečka ,tad cik noprotu, motortelpā zem logu slotiņu plastmasas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paņēmu pa 74, zinu ka varēju lētāk dabūt, bet kad ņēmu tad nauda ļāvaLaurikbmw rakstīja:lai nomainit salona gaisa filtru vajag nonjemt bardachoku?
Man tads pats magis sony jauns pirkts, ljoti apmierinats, pa cik panjemi?
ar subi tas magis vsp tracina visu autinju))
Es , ja godīgi, ļoti apmierināts. Ar veco maģi man čarkstēja radio visu laiku (jo man antena aiz bardačoka) a ar šito jau ir klausāms radio viņam kkāds čips kas pastiprina uztveršanu utt. esot.
A viņš tur prasmīgi paslēpts irLaurix rakstīja:Vai visiem modeļiem viņš ir? Kad izravēju paneli, tad neko tamlīdzīgu nemaniju! Vai arī ir vēl cita slēptuve?!Laurikbmw rakstīja:lai nomainit salona gaisa filtru vajag nonjemt bardachoku?
Man jau liekas ka reti kurš viņus maina. man arī laba čupiņa ar gružiem izkrita kad mainīju.
Man jau likās es tur kaut kādu vistu būtu ierāvis, spalvu kušķi utt tur bijaarchijs rakstīja:Man jau liekas ka reti kurš viņus maina. man arī laba čupiņa ar gružiem izkrita kad mainīju.
And againn aķīts mēdz iedekties
Ielikts jauns ģenerators no 316i
cerams pietiks amp no šī.
cerams pietiks amp no šī.
Sen nekas nav rakstīts, šobrīd bembīts stāv pie lietotāja Agrais swapos iekšā jaunu šujmašīnu vecejam motoram visi poniji aizmuka un palika viens kleperis, kurš skaļi sita ar pakavu pa motora galvu
Haha, RIP. Liksi iekšā 1.8?Smileboy rakstīja:Sen nekas nav rakstīts, šobrīd bembīts stāv pie lietotāja Agrais swapos iekšā jaunu šujmašīnu vecejam motoram visi poniji aizmuka un palika viens kleperis, kurš skaļi sita ar pakavu pa motora galvu
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Man jau liekas ka 1.0 no corsasr3served rakstīja:Haha, RIP. Liksi iekšā 1.8?Smileboy rakstīja:Sen nekas nav rakstīts, šobrīd bembīts stāv pie lietotāja Agrais swapos iekšā jaunu šujmašīnu vecejam motoram visi poniji aizmuka un palika viens kleperis, kurš skaļi sita ar pakavu pa motora galvu
Nē nē tas pats m42b18 ies iekšā
IS 4 LifeSmileboy rakstīja:Nē nē tas pats m42b18 ies iekšā
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Iekrāmēts Is, milzīgs paldies Agrais par labu un ātru krāmēšanu paliek ielikt jaunu sajūgu, smukus diskus un sēdinātās atsperes, moš arī kādu normālu gala bunduli kā arī pēc ziemas jādomā par jaunu labo priekšējo spārnu
Drīz jāgatavo skatei. Ir sapirkts šis tas jauns.
Iegādāts jauns aparāts techno violet ar m52b20 motorīti. Vēlāk ierakstīšu komplektāciju.
Redzēju, ka pārdeva. Labs pirkums, manuprāt. Būtu meklējumos, šo noteikti būtu vēlējies apskatīt. Nokaulēji kaut ko arī?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Man tika ļoti salds cipars, nevarēju nepaņemt
Cipars jau defaultā labs bij Kādas sajūtas salīdzinājumā ar IS?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Is liekas vieglāks un kā lai saka asāks, cēliens labāks, bet 2.0 resursi ir jūtami uzreiz, stiepj daudz labāk par is.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right