E36-Laurikbmw
Ja Tev ir fieslifts, vajadzētu būt plug'n'play, štrumi laikam 25ais torq un 16 muciņa ja atmiņa neviļ.JorensHS rakstīja:Man īstenībā gribētos uzkrāmēt Mtech 3, rokas no pakaļas aug tikai mazliet, vai ar parastiem ne-mehāniķu specifiskiem darba rīkiem tas ir izdarāms? Tobiš, atslēgas, skrūvgrieži, akumulatora skrūvgriezis/urbjmašīna.aarchijs rakstīja: Vecākiem gadu izlaiduma e36 nenāca airbag stūres un tāpēc arī ir tādas mtech2 stūres kuras ir bez airbaga un ir daudz vieglāk uzlikt uz bezairbag e36, lai nebūtu jāķimerējas ar slip ringu. Manam e36 sedanam nebija airbag stūre, bet tika uzlikta mtech3, tur tika pietaisīts lai taure darbojas, bet ja patīk mtech2, tad vieglāk uzlikt ir to jo nekas nav jāpārtaisa.
Bet čakars sākas ja grib uz pirmsfeislifta uzlkt feisliftu un vice-versa, ja grib lai strādā taure utt. Atšķiras štekeri, lenta un laikam tās plastmasas ap stūres pamatni, vairāk par šito dogma pastāstīs, pēc sarunas ar viņu es izdomāju ka mtech2 negribu, manā gadījumā vienkāršāk bišč piekrāt un likt mtech3 (jo man FL).
Finks, vai tad tev jau nav mtech3 multi stūre uz tava e36? Jo biju kad bildi redzējis ka tu ieliki ar čiepu pie stūres un bija nodilusi mtech3 multi stūre virsū, vai arī tas nebija tavs auto?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis aarchijs - 01 Feb 2015, 22:53, kopā labots 1 reizi.
Ā, tur jau tā štelle, man ir 91. gada pirmsfeislifts, youtubā gan jau ir tutoriali tādam specifiskam gadījumam, tad arī izlemšu vai likt Mtech3 vai palikt pie aukstā kara taisnstūra barankā :(Finks rakstīja: Ja Tev ir fieslifts, vajadzētu būt plug'n'play, štrumi laikam 25ais torq un 16 muciņa ja atmiņa neviļ.
Bet čakars sākas ja grib uz pirmsfeislifta uzlkt feisliftu un vice-versa, ja grib lai strādā taure utt. Atšķiras štekeri, lenta un laikam tās plastmasas ap stūres pamatni, vairāk par šito dogma pastāstīs, pēc sarunas ar viņu es izdomāju ka mtech2 negribu, manā gadījumā vienkāršāk bišč piekrāt un likt mtech3 (jo man FL).
Ir ir multistūre (tās pogas protams nedarbojas), bet pirmstam gribēju likt Mtech2, bija jau paņemta, un par nodilumu- dāvinātam zirgam zobus neskaita.aarchijs rakstīja:Finks, vai tad tev jau nav mtech3 multi stūre uz tava e36? Jo biju kad bildi redzējis ka tu ieliki ar čiepu pie stūres un bija nodilusi mtech3 multi stūre virsū, vai arī tas nebija tavs auto?
P.S. Laikam aizšāvām biš offtopic.
eu chali man 91 gada mtech 3 ari gribeju ielikt,bet pardomaju,bralis uzdavinaja mtech2, atrumklokis man patik,jo aadas norm stavokli hren atradisi, jauns dafiga maksaa((
bet tas aeropack bamperis labaks ka m3 vai kaa?? :-D :-D
bet tas aeropack bamperis labaks ka m3 vai kaa?? :-D :-D
Domāju,ka labāks ir tas bamperis kurš patīk pašam
Vislabākais ir tas bamperis, kura uzlikšanu tu nenožēlo
Man autiņa uzpimpošana, kas prasa naudu, šobrīd atkrīt otrajā plānā, jo ar skatēm un remontiem aizgāja 3 mēnešu stipendijas un vēl bišķiņ, tā jau tevi no tās stūres atbrīvotu, bet budžetā knapi ietilpst degviela
Man autiņa uzpimpošana, kas prasa naudu, šobrīd atkrīt otrajā plānā, jo ar skatēm un remontiem aizgāja 3 mēnešu stipendijas un vēl bišķiņ, tā jau tevi no tās stūres atbrīvotu, bet budžetā knapi ietilpst degviela
Ko lai dara, ja dzīve būtu viegla tad nebūtu interesanti dzīvot, jo visi labākie dzīves mirkļi kļūtu viduvēji un ikdienišķi, vēlu veiksmi motora rehabilitēšanāLaurikbmw rakstīja:Nu ko pateikt dzivot visiem gruuti pasham saakaas kibele ar dzineju((
Kas tad dzinējam galu galā noticis?Vainu atradi?
nee neesmu atradis,bet ka padomāju ka kkada no svecēm ir aizlieta(( jo man benzīna sūknis kačā pa tiešo. vai liekas ka jātaisa divas lietas-1.jāmaina sveces,2. jāskatās vai jā maina sūknis.
Nu tā šodien pasēdēts garažā,ka mājās nav ko darīts,līdz ar to ielikti M-spoguļi(Ridliham liels,paldies)
ielikti aizmugurējie stock lukturi,un mazliet Nixonizēti . kka gribējās pa eksperimentēt.
Un ilgi solītais parādīt ādas salons ar ādas apsildi!
Tā kā esmu jauniņais šeit, lūdzu nedirsiet, vnk, iesakiet kā JŪS labāk izdarītu!
ielikti aizmugurējie stock lukturi,un mazliet Nixonizēti . kka gribējās pa eksperimentēt.
Un ilgi solītais parādīt ādas salons ar ādas apsildi!
Tā kā esmu jauniņais šeit, lūdzu nedirsiet, vnk, iesakiet kā JŪS labāk izdarītu!
Īstenībā gaišie beņķi ar melno elkoņbalstu izskatās interesanti.
man ari melnajs elkoņbalsts , tas lajkam tape ka konsole pie elkoņbalsta ir melna
Nu esmu pabijis garāžā brīvdienās,un mazliet padarīts
Samainīti vējstikla apmīzēji
Samīzoti miglinieki
Piemērītas vasaras čības
Samainīti vējstikla apmīzēji
Samīzoti miglinieki
Piemērītas vasaras čības