Motoring 320 Touring
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
Apgaismojums varbūt arī kā jau apgaismojums, bet nu nezinu gan, man ir "palaimējies" redzēt auto bez tāda.Finks rakstīja:Apgaismojums kā apgaismojums, visiem touringiem tā ir.Akulis rakstīja:Tas skaitās retums? Man arī tāds irinferno-ex rakstīja:Pirmo reizi vēl kādam redzu pilno salona apgaismojumu Smuka kūts un R16 Style 32 ir tieši laikā, savukārt uzacis gan gribās vienkārši pieiet un noplēst nost
Nez, manam nebija, un vēl vairākus redzējis esmu, kam nav.Finks rakstīja:Apgaismojums kā apgaismojums, visiem touringiem tā ir.Akulis rakstīja:Tas skaitās retums? Man arī tāds ir [emoji14]upi:inferno-ex rakstīja:Pirmo reizi vēl kādam redzu pilno salona apgaismojumu Smuka kūts un R16 Style 32 ir tieši laikā, savukārt uzacis gan gribās vienkārši pieiet un noplēst nost
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
Ūja, ūja.. Nav gan šis "ierastais" apgaismojums.. Parasti ir tikai priekšā un "pakaļā"..Finks rakstīja:Apgaismojums kā apgaismojums, visiem touringiem tā ir.Akulis rakstīja:Tas skaitās retums? Man arī tāds irinferno-ex rakstīja:Pirmo reizi vēl kādam redzu pilno salona apgaismojumu Smuka kūts un R16 Style 32 ir tieši laikā, savukārt uzacis gan gribās vienkārši pieiet un noplēst nost
Šo kūtiņu Jelgavā esmu ievērojis - nevar nepamanīt, kad brauc pa ielu.. Vienmēr tīrs un spīdīgs!
Kad biju servisa meklējumos, gribēju jau braukt uz Motoring, bet nez kāpēc beigās neaizbraucu.. Nekas, nākamreiz!
Tas apgaismojums virs aizmugures pasažieriem tik tiešām krietni vairāk gadījumos nav nekā ir
Bet, tur nāk tie paši plafoni, kas virs saulessargiem un uzmanīgi padarbojoties var sainstalēt. Forumā bija vismaz divas kūtis ar pašliktajiem
Bet, tur nāk tie paši plafoni, kas virs saulessargiem un uzmanīgi padarbojoties var sainstalēt. Forumā bija vismaz divas kūtis ar pašliktajiem
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu nez, man visiem touringiem ir bijis tas aizm. apgaismojums, priekšā pie kājām ir daudz, daudz retāks.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Zf kārba ar 2,93 reduktorupviljams rakstīja:Ja nav noslēpums, kāda ir reduktora attiecība? Netieku gudrs...
P.S. Auto :)
par tiem salona apgaismojumiem nu cik es zinu ir laikam visiem nu vismaz es personigi zinu seshas kutinjas kuram ir
Nez man otrai kuutij 318 kura arii ir ar mpak oem - nav. Bet man reali pilnigi vienalga ir vinjas tur vai navmazazala rakstīja:par tiem salona apgaismojumiem nu cik es zinu ir laikam visiem nu vismaz es personigi zinu seshas kutinjas kuram ir
Piemeriti R18 BMW styling 261 - bik paskruuveet koilas uz leju un buutu diezgan skaisti :)
P.s. Shos diskus iespejams iegadaties - 600eur ar labam riepam
Sent from my iPhone using Tapatalk
P.s. Shos diskus iespejams iegadaties - 600eur ar labam riepam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jā, izskatās
uzacis prasās īsās vai vispār nost
uzacis prasās īsās vai vispār nost
kaut kā riepas prasās zemākas, vismaz aizmugurējās
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4