E36-erviins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
Paldies! man pa visiem materiāliem aizgāja kkur ap 300 eiro
Malacis, labs raksts, dabūju iedvesmu savam ar roku pielikt pie vizuālā, tikai jāsāk krasot mācīties
Paldies Uldis_R pa M moldingu klipšiem citādi drošvien tos knibuļus es vel ilgi būtu meklējis lai moldingus varētu pielikt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beidzot esu salasijis un salicis atpakaļ visas līstes un gumijas ap logiem un durvju attaisāmajiem. Jaunas viņas tā ari nedabuju, bet lietotas normālas, kuras drusku atjaunoju.
Nomainīt priekšā vējstiklu
Uzlikt kkādus normālus riteņus, lai visi 4 diski būtu vienādi
Sataisīt izpūtēju, lai viņš būtu pa posmiem jaucams nevis sametināts viss 1 gabalā un uzlikt kādu rezonātoru, jo apnicis jau tas putekļu sūcēja rūciens viņam
Nākamie darbi tagad ir :Nomainīt priekšā vējstiklu
Uzlikt kkādus normālus riteņus, lai visi 4 diski būtu vienādi
Sataisīt izpūtēju, lai viņš būtu pa posmiem jaucams nevis sametināts viss 1 gabalā un uzlikt kādu rezonātoru, jo apnicis jau tas putekļu sūcēja rūciens viņam
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Saņēmos beidzot pārtaisīt ari ieprieksējo saimnieku ar baloniņiem krāsotos spoguļus un dabuju nost uzrūsējušos bremžu trumuļus
Bļed, tev ir peso un garāža, ko vēl gribi? Smadzenes?CaK rakstīja:būtu man tādas spējas kā tev!
JorensHS rakstīja:50 shades of boston green
Nedadz atjaunoju ari BMW emblēmu bagažnieka vākam:
Kancelejas preču veikalā nopirku pašlīmējošās plēves visās vajadzīgajās krāsās, izgriezu, uzlīmēju un pa virsu uzpūtu 2K lakuJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien apstrādāju apakšu un sliekšņu un lonžeronu iekšpuses ar ''Krown''
ceru ka viņš nav kkāds s*ds
Ta vel pagājušo sestdien noprirkti pēc skata smukāki 2 15'' diski,
ceru ka viņš nav kkāds s*ds
Ta vel pagājušo sestdien noprirkti pēc skata smukāki 2 15'' diski,
Šodien sataisiju izpūtēju lai viņš būtu jaucams un uzliku citu gala bunduli. Vakar sapirku savilcējus un termosu, kas jau kādreiz bijis uz kāda e36. Rūc tagad kā tāds nedaudz dusmīgs 1,6
Viss jau ok,bet tas termoss
Būtu labāk atstājis iepriekšëjo bumduli ar galiem bet nu katram savs un paśam jābrauc ne citiem
Apniks tas termoss uzlikšu apakaļ to ar galiem. Nogriezu ar viņu tā lai bez pusautomāta varētu uzlikt atpakaļ
Tad nu tā: Laikam ar viņu vairāk nebrauxu vispār kamēr neieliksu kādu 6-cil dzinēju,jo kā tā var būt ka 1,6 bmw nevar bet 1,6 zigulis var wtf? Kopš 1 vakara kad 4oms iedeva padriftot ar savu 325 kupeju kurai ir pašbloķējošais reduktorā , kkāds besis uznācis savējo vispār aiztikt.
Iepatikās mans
Pareizā attieksme
Drīzāk tgd jāsakasa naudiņa motora swapam un dvj.
Jap Motora swaps buus jāsāk ar darbavietas nomaiņu vai otra auto pārdošanu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13