E36-JorensHS
Kaut kāds gateris, ne loģiskāksJorensHS rakstīja:A kur loģika, nokrāso, tad liekot virsū riepas servisā apskrambā, man liekas mans veids loģiskāks
Tad es sāku domāt, ka Esmu Lauku šķūneris.Kurlis rakstīja:Kaut kāds gateris, ne loģiskāksJorensHS rakstīja:A kur loģika, nokrāso, tad liekot virsū riepas servisā apskrambā, man liekas mans veids loģiskāks
BMW - Best Motorsport Weapon
Kurlis rakstīja:Kaut kāds gateris, ne loģiskāksJorensHS rakstīja:A kur loģika, nokrāso, tad liekot virsū riepas servisā apskrambā, man liekas mans veids loģiskāks
gateri paskaties uz savu kompakta uzlimi uz savienm un padoma vai tev vispar kads ljauj te runat
ar kompatu pa brugji
Vienkāršāk nav krāsot un tad montēt servisā kurā viss nenotiek ar lomiku un atsvarus ārmalās pie diska piesit vai?
un atshkjiriba kada?
ne vienu vien disku esmu krasojis ar gumiju virsu,nekadas vainas nebija
tam ir domats skoch un papiirs
ar kompatu pa brugji
Protams, ka tā ir pareizāk. Te pilns ar ekspertiemCCVL rakstīja:Vienkāršāk nav krāsot un tad montēt servisā kurā viss nenotiek ar lomiku un atsvarus ārmalās pie diska piesit vai?
Sencis sev jau otro desmitgadi ir diskus krāsojis pēc montēšanas bez krāsas uz riepām, hvz kādā līmenī rokām no pakaļas jāaug lai riepas apkrāsotu.
CaK pirmo reizi mūžā krāsojot nenolaida uz riepas, kāda iespēja, ka es, kurš sencim ar diskiem kopš mazotnes palīdz, uztaisīs brīnumus
CaK pirmo reizi mūžā krāsojot nenolaida uz riepas, kāda iespēja, ka es, kurš sencim ar diskiem kopš mazotnes palīdz, uztaisīs brīnumus
tik pat kā virsbūvi krāsojot arī var, piemēram lampas neņemt ārā, vai teiksim moldingus un logus atstāt, un aplīmēt ar skoču un papīru ko?cipruss18 rakstīja:un atshkjiriba kada?
vecit nesalidzini pimpi ar pirkstu.un jaa,daudzi nenjem logus araa :)cik tizls Tu esi ja nemaki skochu kantees ielimet pa civilo?
ar kompatu pa brugji
Jebal, jūs esat maģiski, lielākā daļa!
Visrēcīgākais šajā pasākumā ir citruss, kurš mēģina uzspiest savu netaisnību par taisnību, jo redz pats tā ir darijis! Salīdzinājums ar moldingiem un lukturiem ir tieši laikā, var nopūst ziemas bleķiniekus, melnā krāsā, nenoņemot gumiju un poh par to galīgi, bet viss pārējais ir kokapstrādes uzņēmums!
Visrēcīgākais šajā pasākumā ir citruss, kurš mēģina uzspiest savu netaisnību par taisnību, jo redz pats tā ir darijis! Salīdzinājums ar moldingiem un lukturiem ir tieši laikā, var nopūst ziemas bleķiniekus, melnā krāsā, nenoņemot gumiju un poh par to galīgi, bet viss pārējais ir kokapstrādes uzņēmums!
Es neko neuzspiezhu,pa lielam man po.kad jus kko ar savam rocinam busiet pasi izdarojushi,tad ari varesiet kungstet jo paslaik lielakie kliedzeji un gatera skadinataji te ir tautieshi kuri pat sev bikshu priekshu nemak attaisit
Nesaki ka ir pareizi vai nepareizi,bet ja chalim nav likas rokas,visu var izdarit pat ar nenobortetam riepaam
Bildes ieskatam.topika autoram piedosanu par piekakasanu
Nesaki ka ir pareizi vai nepareizi,bet ja chalim nav likas rokas,visu var izdarit pat ar nenobortetam riepaam
Bildes ieskatam.topika autoram piedosanu par piekakasanu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Šodien produktīva diena, uzkrāmēti nokrāsotie vasaras diski un piekabei izieta tehniskā
Beidzot kārtīgi nomazgāts
Ko tieši - nobraukumu vai degvielas dačiku tik "augstu"? [no offence]JorensHS rakstīja:Kaut ko tādu neredzēšu vēl kādu brīdi
Unnn kā diskus krāsoji? Pats?
Diskus krāsoju pats, mana tehnika ir samērā īpatnēja, moš parādīšu uz senča diskiem
Īstenībā ne vienu ne otru, līdz vienam vēl 100k kilometri, līdz otram nezinu kā tikšu jo students esmu, bembim roltoni negaršo
Īstenībā ne vienu ne otru, līdz vienam vēl 100k kilometri, līdz otram nezinu kā tikšu jo students esmu, bembim roltoni negaršo
Beidzot topiks par žurku, kas nav ideālā mpaka nosēdinātā utt, pilnīgi vai pašam sāk gribēties par savu studentmobīli uzrakstīt
Man ar gribētos redzēt ko cilvēki ar savām žurkām iesāk kad budžets ir tuvu 0, vismaz būtu kāda iedvesmapviljams rakstīja:Beidzot topiks par žurku, kas nav ideālā mpaka nosēdinātā utt, pilnīgi vai pašam sāk gribēties par savu studentmobīli uzrakstīt
To var apskatīt manā topikā, kā izskatās žurka ar iesākuma budžetu 0.JorensHS rakstīja:Man ar gribētos redzēt ko cilvēki ar savām žurkām iesāk kad budžets ir tuvu 0, vismaz būtu kāda iedvesmapviljams rakstīja:Beidzot topiks par žurku, kas nav ideālā mpaka nosēdinātā utt, pilnīgi vai pašam sāk gribēties par savu studentmobīli uzrakstīt
Varbūt kādreiz iedvesmas brīdī uztaisīšu topiku, bet principā mani keywordi ir:JorensHS rakstīja:Man ar gribētos redzēt ko cilvēki ar savām žurkām iesāk kad budžets ir tuvu 0, vismaz būtu kāda iedvesmapviljams rakstīja:Beidzot topiks par žurku, kas. Vav ideālā mpaka nosēdinātā utt, pilnīgi vai pašam sāk gribēties par savu studentmobīli uzrakstīt
-Kas nestrādā tiek salabots
-Kas grab tiek sarāts lai negrab vai lai vismaz grab klusāk. Ja nepalīdz, tad salabots
-No rūsas arkās pilnībā tikt vaļā gribas, bet gribēt nav kaitīgi
-Grīdas, sliekšņu, arī riepu utt stāvoklis gan ir svarīgs
-Galvenais, lai labi ripo, vienmēr lec un prieks braukt.
-Svarīgi ir tas, kur sēžu, bet ekstras studentiem nevajag.