E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16
- chevron_right
205/45 cik atceros. Palidziba draugam ar piemeeriishanu!
Jaabrauc pec balvas- tikai nav ne jausmas kas prezentaa buus! Siikums bet patiikami BMW Latvija.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Palasīju komentārus par spoileri, un jau kārtējo reizi pārliecinājos par to, cik e36 īpašnieki ir bara instinkta pārņemti, pieci tipi pasaka ka žurkai spoileris ir lauki, kam visi pārējie bļauj līdzi "tieši tā", nākamie pieci tipi sāk fanot par vecajiem labajiem st5, attiecīgi pārējie skrien meklēt tādus pašus. kupejai spoileris ļoti labi izskatās, oriģinālais gt izskatās gluži kā radīts, tāpat arī mazas žiletes arī izskatās labi ja auto ir "sportisks paskats"
Piederētu tas auto man, tad saņemot balvu es viņu noteikti nodotu zii rokās, kā nekā to balvu tu dabū tikai un vienīgi viņa labās gaumes dēļ.
Piederētu tas auto man, tad saņemot balvu es viņu noteikti nodotu zii rokās, kā nekā to balvu tu dabū tikai un vienīgi viņa labās gaumes dēļ.
Man arii ar gaumi nav suudiigi ja nopirku tieshi sho masiinu! :) bet jaa protams paldies zii par skaista auto uzbuuveeshanu!alnis. rakstīja:Palasīju komentārus par spoileri, un jau kārtējo reizi pārliecinājos par to, cik e36 īpašnieki ir bara instinkta pārņemti, pieci tipi pasaka ka žurkai spoileris ir lauki, kam visi pārējie bļauj līdzi "tieši tā", nākamie pieci tipi sāk fanot par vecajiem labajiem st5, attiecīgi pārējie skrien meklēt tādus pašus. kupejai spoileris ļoti labi izskatās, oriģinālais gt izskatās gluži kā radīts, tāpat arī mazas žiletes arī izskatās labi ja auto ir "sportisks paskats"
Si ir nu jau Harija 1 balva un lai paliek pie vina .apsveicu tevi ar vinu un cerams ka ne pedeja jo gribot vai negribot tu busi spiests dazos pasakumos shogad piedalities ,, tas tev diemzell nak ka bagaza lidzi shim auto ,,
Ps: man patiesi ari liels prieks ka auto gusst atzinibu ne tikai kad bija manas rokas un kas skaitas balvu tad nu man ir pars balvas pasham palikushas no pagaisha gada kas stav majas plauktina un kraj puteklus un ka zinams tad viss iet uz priekshu un man ir jauns projekts kas tiek kilets lena gara ,,drizuma paradisies stabo.lv bildes ,,, diemzel tas nav e36 un es nesaku ka nebus nekad vairs jo ka zinams mes visi atgriezamies pie labam lietam agri vai velu
Harij piedot ka izpludu tava topika
Ps: man patiesi ari liels prieks ka auto gusst atzinibu ne tikai kad bija manas rokas un kas skaitas balvu tad nu man ir pars balvas pasham palikushas no pagaisha gada kas stav majas plauktina un kraj puteklus un ka zinams tad viss iet uz priekshu un man ir jauns projekts kas tiek kilets lena gara ,,drizuma paradisies stabo.lv bildes ,,, diemzel tas nav e36 un es nesaku ka nebus nekad vairs jo ka zinams mes visi atgriezamies pie labam lietam agri vai velu
Harij piedot ka izpludu tava topika
Zii no problemo! :) pa pasaakumiem runaajot es esmu iekshaa! :)
harij nu ko dabuji ieliec bildi lai parejiem heiteriem ir centiba uz bilzu sutishanu
Custom made gear knob. Skatisos ka bus salona- ja vajadzes tiks pulverots melns- varbuut augshpusee gravejums ///M
Buus eerti! :)
Buus eerti! :)
Nu ko aizgaaja, braucu aplaistiit pie tevis so mantu! 2015. ///M gearknob....Smuki iegravee un pulvero melnu, busi krutakais vecis ciemaa kuraa kruti vechi
Tests. Vadība laba, pārslegties var ātri, labs svars... Miinusu nav...
dēēm, ir iespēja arī pie šāda tikt?Zirdzins rakstīja:Tests. Vadība laba, pārslegties var ātri, labs svars... Miinusu nav...
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
+320IMAIZE rakstīja:dēēm, ir iespēja arī pie šāda tikt?Zirdzins rakstīja:Tests. Vadība laba, pārslegties var ātri, labs svars... Miinusu nav...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Mīnuss nevarētu būt ka viņš ir no metāla? Tad ziemā toč tur būs baigais mīnuss
(Man iepriekšējā mašīnā bija alumīnija puļķis, ziemā bez cimdiem bij ne pārāk komfortabla pārslēgšanās)
(Man iepriekšējā mašīnā bija alumīnija puļķis, ziemā bez cimdiem bij ne pārāk komfortabla pārslēgšanās)
Šis auto diez vai ziemā brauc. Tiem kam tādu vajag, ejat pie virpotāja, pirmklasnieka darbs.
Katrā ziņā man patīk, M burtiņu ar vajag iegravēt un kārtīgās krāsās sataisīt
Katrā ziņā man patīk, M burtiņu ar vajag iegravēt un kārtīgās krāsās sataisīt
EZirdziņš priecīgs! Vinjam arii tads klokis buus.
Ak šis žēlais skatiens
Pēdējais labojis Zirdzins - 24 Mar 2015, 22:46, kopā labots 1 reizi.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Kas ar shortshiftu? Izskatas ka nau o.O nau ka ikarusa karba?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16
- chevron_right