E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16
- chevron_right
Linda rakstīja:Spoguļus gan prasās sarkanus pārējais vēl tā. Šad un tad paseko līdzi vai rūsa nelien laukā, ja jau tik traki rūsējis. Vienīgi ja visas detaļas jaunas.
Interesanti, ka pret meitenēm visi tādi jauki, var darīt ko ar autiņu gribi kritikas gandrīz nebūs.
P.s. pati jau autiņam ko paspeji samainīt\salabot vai visu uztici vīriešiem?
par spogułiem piekrītu, tos būs jākrāso, citādi vasarā baigi labi redzami līkishi kas pie tiem salipusi, uz sarkana to taa neredzees
nu es visu uzticu vīriešim, jo ja blakus mājā ir tēta autoserviss, tad ko nu es tur iespringšu
un rūsa vispaar nekur nav joprojaam :))
Instagram - Sandis_e36
A ko man neviens nelika pupus rādīt, tik tāpēc ka čalis? Tauta, tas ir seksisms
Tak fočē nost un met savā topikā vai dienas snapshot!JorensHS rakstīja:A ko man neviens nelika pupus rādīt, tik tāpēc ka čalis? Tauta, tas ir seksisms
Tik nezinu kam intresēs
Avatars ir tava bilde vne? Bembis diezgan smuks, kā arī domāju ka nākotnē pārkrāsosi stoikas un durvju augšas, paveiksi ieplānotos plānus un būs glīts braucamais
prieks ka vel viens e36 ir paglabts no metalluzniem
cepuri nost tavam tevam labs darbs padarits...
bet par auto ja tev pasai paitik krasas salikums tad ir O.K
cepuri nost tavam tevam labs darbs padarits...
bet par auto ja tev pasai paitik krasas salikums tad ir O.K
E36///M3 1996.coupe S50B32
visi kas te nogibējušies, ka dabūsiet ar roreni no viņas senča pa saviem daiktiem, ilgi staigāsiet ar nekam nederīgu traucēkli starp kājām
meiča smuka, mašina smuka, baltais jumts tas katram idividuāli, balti spoguļi- njā arī bija kādreiz balta mašina un no spoguļiem bieži bija jakasa nost spārnotie sprāgoņi arī no bufera, bet tas tā ne pa tēmu
meiča smuka, mašina smuka, baltais jumts tas katram idividuāli, balti spoguļi- njā arī bija kādreiz balta mašina un no spoguļiem bieži bija jakasa nost spārnotie sprāgoņi arī no bufera, bet tas tā ne pa tēmu
labākais interneta warriors
Iepriekšējā lapā, Hazard.
Pa tēmu. Baltais jums un roku balsts nepatīk.
Pa tēmu. Baltais jums un roku balsts nepatīk.
Pēdējais labojis Jānis.P - 11 Feb 2015, 20:36, kopā labots 1 reizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Meitene smuka, auto krāsojums ir briesmīgs. Marux ir runājis.
Tev foršs tētis un skaists bembis! :)
Man patīk doma par jumtu citā krāsā, bet tikai bez stoikām. Mans sapnis ir oranža mašīna un melns jumts
Sargi šo auto!
Man patīk doma par jumtu citā krāsā, bet tikai bez stoikām. Mans sapnis ir oranža mašīna un melns jumts
Sargi šo auto!
+1marux rakstīja:Meitene smuka, auto krāsojums ir briesmīgs. Marux ir runājis.
+1bembis e36 rakstīja:+1marux rakstīja:Meitene smuka, auto krāsojums ir briesmīgs. Marux ir runājis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16
- chevron_right