siikais autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 17
- chevron_right
nē, man lieksa, ka bij jābūt standarta mašīnai. Tur brauc arī viena žurciņa ar turbīni un viņš brauks Proam klasē
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Njaaa..!!:D
Siikais malacis!
sīkais kads tev reduktors?
reduktors ir 3.45 (Elektro bloķis) metinātais
Ja ar turbīnu ir izieta skate, tad var braukt arī street stock, japāņiem jau arī strītā ir tuurbīnas :)Podziņa rakstīja:nē, man lieksa, ka bij jābūt standarta mašīnai. Tur brauc arī viena žurciņa ar turbīni un viņš brauks Proam klasē
Turbo zhurcinjai ja nemaldos ir hidro rocene un tapeec vinjam jaabrauc pro am klasee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tiesi ta un ari sporta taburete
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans
Ir veel bildes bet baigais besis shovakar kautko dariit
bez stresa, smaga diena bija, jāatpusas
kaadi rezultaati bija ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jā, kā tad gāja e36.lv slīpētājam?
Lasam topicu http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=24&t=431&start=20 par rezultātiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 17
- chevron_right