Laurix Kompotā
Nu cerams, ka pakritīsies! A kompots tavā sarakstā ir bijis? Laikam jau nav! Tā kā..
Beautiful Mechanical Wonder
bija viens 318ti msport automats japanas imports bet tas bija kadus gadus 7 atpakalj
Instagram INDIGAIS
Jā es ar lapbrāt ieķertu M compackt moldingus no ie!
Neliels atjauninājums.
Īsti nekādu lielu izmaiņu nav. Tiek braukts, pucēts un atkal braukts. Bet šis tas ir arī paskrūvēts!
..Tad nu vienu jauku dienu izdomāja sūknis izbeigt savu dzīvi un atstāja mani maksas, pazemes auto parkingā!
Veiksmīgi tiku aizvilkts līdz mājām. Tika uzsūtīts jauns sūknis. Paldies Kļaviņam Kā vienmēr- ātri un ērti!
Pāris dienas un saņemts! Jāliek tik virsū!
Noņēmu beņķi un izskatījās, ka neviens tur nav bijis pirms manis!
Un aiz beņķa kkādi detaļu papīriņi..
Izņēmu veco un salīdzinot izskatās, ka jaunais biki īsāks. Bet nu ātrumu nemaina un met tik iekšā!
Rūc, iet un viss kārtībā!
Tad nu nākošais sarakstā bija TA, jo šomēnes beidzās!
Aizbraucu un TA vecis teica ka auto labs un nav kur piesieties, bet nu, lai dabūtu skati man jānoregulē pr. lukturi un ručārs, jo nevienmērīgs!
Braucu mājās smaidīgs, jo ar šo bmw pirmā skate un īsti nebija ne jausma, kas apakšā darās!
Vērsim pie ragiem un ručārs tika saregulēts!
Doņķiera vietas arī izskatās veselas.
Pie reizes, uz ātro, tika nopūsti trumuļi.
Tad uz servisu gaismas saregulēt un TA dabūt!
Done! Pa nullēm un miers uz 2 gadiem!
Vel tika uzlikti kabra iepriekšējie diski. Labāk ir nekā bija! Un nē! Nesēdināšu!
Un protams vajadzēja kādu rudens bildi!Lai nerēgotos norgu vnz, nospēru ideju no foruma un uztaisīju e36.lv Ceru, ka vadībai nav iebildumu pret to!
Pāris rudens snapi..
Īsti nekādu lielu izmaiņu nav. Tiek braukts, pucēts un atkal braukts. Bet šis tas ir arī paskrūvēts!
..Tad nu vienu jauku dienu izdomāja sūknis izbeigt savu dzīvi un atstāja mani maksas, pazemes auto parkingā!
Veiksmīgi tiku aizvilkts līdz mājām. Tika uzsūtīts jauns sūknis. Paldies Kļaviņam Kā vienmēr- ātri un ērti!
Pāris dienas un saņemts! Jāliek tik virsū!
Noņēmu beņķi un izskatījās, ka neviens tur nav bijis pirms manis!
Un aiz beņķa kkādi detaļu papīriņi..
Izņēmu veco un salīdzinot izskatās, ka jaunais biki īsāks. Bet nu ātrumu nemaina un met tik iekšā!
Rūc, iet un viss kārtībā!
Tad nu nākošais sarakstā bija TA, jo šomēnes beidzās!
Aizbraucu un TA vecis teica ka auto labs un nav kur piesieties, bet nu, lai dabūtu skati man jānoregulē pr. lukturi un ručārs, jo nevienmērīgs!
Braucu mājās smaidīgs, jo ar šo bmw pirmā skate un īsti nebija ne jausma, kas apakšā darās!
Vērsim pie ragiem un ručārs tika saregulēts!
Doņķiera vietas arī izskatās veselas.
Pie reizes, uz ātro, tika nopūsti trumuļi.
Tad uz servisu gaismas saregulēt un TA dabūt!
Done! Pa nullēm un miers uz 2 gadiem!
Vel tika uzlikti kabra iepriekšējie diski. Labāk ir nekā bija! Un nē! Nesēdināšu!
Un protams vajadzēja kādu rudens bildi!Lai nerēgotos norgu vnz, nospēru ideju no foruma un uztaisīju e36.lv Ceru, ka vadībai nav iebildumu pret to!
Pāris rudens snapi..
Izcili labs stāvoklis.
Trūkst tikai M pakas pilnai laimei.
Man gan liekas ka ///Mpaku nevajag, lai paliek stock! Vienīgais ko vēl varētu nomainīt - moldingus uz platajiem!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
M paku nelikšu, jo zinu, ka man ar to sāksies vajadzība pēc sēdinājuma, citiem diskiem..funkyasshit rakstīja:Izcili labs stāvoklis.
Patīk man pabraukāt pa veciem, šauriem kalnu ceļiem, tādēļ šis stock variants tagad ir tieši laikā! Nu tā vismaz es sevi apvārdoju, lai neuzliktu paku!
Edzy rakstīja:Man gan liekas ka ///Mpaku nevajag, lai paliek stock! Vienīgais ko vēl varētu nomainīt - moldingus uz platajiem!
Njaaa.. moldingus gan uzlikšu kkad, jo tie šaurie arī nepārāk..
Armando rakstīja:ideals exemplars tev trapijies, tas ir tikai apsveicami
smuks aparāts
Nekā jauna nav.. Tikai pāriets šodien uz ziemas setapu, jo rīt uz kalniem sniegu un sānslīdi meklēt! [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vasaras diski sapucēti un salikti "somiņās"
Siekala vien notek skatoties uz šo eksemplāru
Lūk šajā gadijumā vārds vietā būtu ''nākotnes klasika'' neprasās ne m paku, neko tamlīdzīgu, tikai turpināt uzturēt clean stock un uzturēt auto autentiskumu to nesajājot
Lūk šajā gadijumā vārds vietā būtu ''nākotnes klasika'' neprasās ne m paku, neko tamlīdzīgu, tikai turpināt uzturēt clean stock un uzturēt auto autentiskumu to nesajājot
Jānotrauš putekļi..
Gads jau norullēts, gandrīz 7k km Un sūdzēties nav par ko.. Viss iet un notiek!
Pa lielam tiek kopts un braukts!
Ir arī veikti pāris uzlabojumi
*Uzlikta mtech3 svaigi pārš..krāsota
*Ātrumkloķa uzgalis un ādas pārvalciņš
Pienācis laiks ikgadējai apkopītei.. Drīzumā tiks samainīts viss, kas maināms!
Gads jau norullēts, gandrīz 7k km Un sūdzēties nav par ko.. Viss iet un notiek!
Pa lielam tiek kopts un braukts!
Ir arī veikti pāris uzlabojumi
*Uzlikta mtech3 svaigi pārš..krāsota
*Ātrumkloķa uzgalis un ādas pārvalciņš
Pienācis laiks ikgadējai apkopītei.. Drīzumā tiks samainīts viss, kas maināms!