E36-Patiņa 328i sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16
- chevron_right
Ha labs normālā ātrumā esi paspejis nofocēt.zurkae36 rakstīja:Tīko nospiegots Sigūlda pie šokolādes izskatās jau vnk ahu...a
6dien cītīgi pāris stundas papucēju auto un braucot uz Siguldu sāka līt lietus, un pa lielam viss darbs pa dirš***
jā jā jā zinu aizmugurē vāks pilnīgi šķībi nav bijis laika saregulēt. Šonedēļ jādabūn spoilers no krāsotavas tad arī saregulēs.
Patins rakstīja:Ha labs normālā ātrumā esi paspejis nofocēt.zurkae36 rakstīja:Tīko nospiegots Sigūlda pie šokolādes izskatās jau vnk ahu...a
6dien cītīgi pāris stundas papucēju auto un braucot uz Siguldu sāka līt lietus, un pa lielam viss darbs pa dirš***
jā jā jā zinu aizmugurē vāks pilnīgi šķībi nav bijis laika saregulēt. Šonedēļ jādabūn spoilers no krāsotavas tad arī saregulēs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Patiņ tev ir personīgais stalkeris
Hei visiem.
LIELS, LIELS PALDIES VISIEM BALSOTĀJIEM galīgi necerēju tikt 1.vietā. Biju ļoti pārliecināts ka Inta amerikānis būs, bet nē. Tas pierāda to, ka neskaitāmas stundas garāžā ir atmaksājušās un ka patīk ne tikai man, bet arī citiem.
Paldies foruma lietotājiem par bildēm.
Ar to viss nebeidzās, katru nedēļu kko daru pie auto un darīšu.
LIELS, LIELS PALDIES VISIEM BALSOTĀJIEM galīgi necerēju tikt 1.vietā. Biju ļoti pārliecināts ka Inta amerikānis būs, bet nē. Tas pierāda to, ka neskaitāmas stundas garāžā ir atmaksājušās un ka patīk ne tikai man, bet arī citiem.
Paldies foruma lietotājiem par bildēm.
Ar to viss nebeidzās, katru nedēļu kko daru pie auto un darīšu.
Malacis. Inta un tavs sedans vislaik arī krita acīs no sedaniem
Vienīgais no Inta cerēju uz kko jaunu, citādāku kaut mazliet auto vizuālajā.Duuj rakstīja:Malacis. Inta un tavs sedans vislaik arī krita acīs no sedaniem
Cipruss man liekas, ka varbūt labāk tomēr nevajag.cipruss18 rakstīja:man vajag e36
Vēl divas bildes, kas pašam ļoti patīk Paldies Shamas par šīm bildēm
Kādu laiku nav nekas rakstīts.
Tad nu skate ir izieta un viss pa 0. Diemžēl ar trešo piegājienu dēļ priekšējām lampām, kuras laikam dēļ krustiem īsti precīzi nevarēja saregulēt.
Principā ar auto gandrīz tikai braucu, ik pa laikam kko pieremontēju, bet neko baigi krasu neesmu samainījis
Šeit stanceru problēma, dēļ kā arī aizmugurē diskiem maliņas ir spīdīgas.
Šobrīd aizmugurē uztaisītas smoked lampas, bet bildes nav. Tad nu kāda vecāka bilde
Tiekamies Mazsalacas sabraucienā!
Tad nu skate ir izieta un viss pa 0. Diemžēl ar trešo piegājienu dēļ priekšējām lampām, kuras laikam dēļ krustiem īsti precīzi nevarēja saregulēt.
Principā ar auto gandrīz tikai braucu, ik pa laikam kko pieremontēju, bet neko baigi krasu neesmu samainījis
Šeit stanceru problēma, dēļ kā arī aizmugurē diskiem maliņas ir spīdīgas.
Šobrīd aizmugurē uztaisītas smoked lampas, bet bildes nav. Tad nu kāda vecāka bilde
Tiekamies Mazsalacas sabraucienā!
Smuki.
Kāda izmëra riepas un kāds diska platums aizmugurē?
jopcik sēdinājums
ElvijsR rakstīja:Smuki.
Aizmugurē 9.5J un riepa 215/35
Nākamās riepas laikam gan ņemšu uz 40
Ar to visu laiku cīnos, bet nevaru nekādīgi atrisināt kā lai dabū aizmuguri vēl stingrāku. Ir jau uzlikti džipa amīši un polya atbalsti ar atsperēm arī eksperimenti taisīti bet tāpat par mīkstu, principā var pabraukt normāli tikai divatā. Vismaz ir iemesls nevedāt cilvēkus.RENIO rakstīja:jopcik sēdinājums
Gribētos dabūt vēl zemāku, bet priekšā koilas jau ir līdz pašai lejai un aizmugurē, vajag regulējamās ķegas lai dabūtu ratu iekšpus arkas kantei.
Aizmuguree regulejamas atsaits, lai sagazumu dabutu lielaku un problemas nebus
Es brinos, ka nesi uzcepis kraasu arkai. Es kabrim 5 min. Lsikaa uzsildiju shadi ar riepu un burbulji tagad
Es brinos, ka nesi uzcepis kraasu arkai. Es kabrim 5 min. Lsikaa uzsildiju shadi ar riepu un burbulji tagad
ar kompatu pa brugji
Izņem to mazo atsperi priekšā coilai. vismaz es tă darīšu un tad pārējās vìtnes pielāgošu. Jo izņemot to atsperi iegūst vel kādus 4cm
Un aizmugurē vajag atsperes cietākas... es ar nelieku 15mm flancus aizmugurē, bet gan 9mm , lai nestrīķëtos
Un aizmugurē vajag atsperes cietākas... es ar nelieku 15mm flancus aizmugurē, bet gan 9mm , lai nestrīķëtos
Patins rakstīja:
Gribētos dabūt vēl zemāku, bet priekšā koilas jau ir līdz pašai lejai un aizmugurē, vajag regulējamās ķegas lai dabūtu ratu iekšpus arkas kantei.
alternatīva regulējamām ķegām - ekscentriska bukse tajā vietā, kur ir sagāzuma skrūve. Regulēšanas iespējas sagazumam beigās līdz kādiem -5.5/-6 grādiem. Nezinu, vai regulējamas sviras ir street legal (t.i. TA legal), bet šitas bukses ir, kā arī māksā pāris reizes letāk. Nu un pie reizes nomainīt tās bukses (ja nebija nesen mainītas) par sliktu nenāks
cipruss18 rakstīja:Aizmuguree regulejamas atsaits, lai sagazumu dabutu lielaku un problemas nebus
Cipruss es jau rakstīju par ķegām, ja tu būtu lasījis. Pagaidām ķegas nelieku, jo tad priekšā arī vajadzēs sagāzt
ratus lai ir vizuāli tīkami, bet paigaidām to nedarīšu jo ar šo auto braucu ikdienā (pagaidām).
Vienu arku mazliet uzcepu ir mazi burbulīši un otra tizli pavalcējusies, jo krāsotājs iemetinājis krāns tikai pusarku un tur sākās sūdi
Tas viss būs uz nākošo sezonu, kad visdrīzāk diskos arī būs mazas izmaiņas.
pagaidām par priekšu atstāšu kā ir, kad atrisināšu aizmuguri, tad domāšu par priekšuElvijsR rakstīja:Izņem to mazo atsperi priekšā coilai. vismaz es tă darīšu un tad pārējās vìtnes pielāgošu. Jo izņemot to atsperi iegūst vel kādus 4cm
Ar skrūvēm esmu sagāzis max un peitrūkst vairs diezgan pamaz lai būtu iekšā. No kā liek tādas bukses?Nylon rakstīja:Patins rakstīja:
alternatīva regulējamām ķegām - ekscentriska bukse tajā vietā, kur ir sagāzuma skrūve. Regulēšanas iespējas sagazumam beigās līdz kādiem -5.5/-6 grādiem. Nezinu, vai regulējamas sviras ir street legal (t.i. TA legal), bet šitas bukses ir, kā arī māksā pāris reizes letāk. Nu un pie reizes nomainīt tās bukses (ja nebija nesen mainītas) par sliktu nenāks
Ķegas nav street legalas.
Arī ar šaibāmcipruss18 rakstīja:Priekashaasagaazumu vari dabut ar e46 plauktiem
kas, atkal, arī nav street legalcipruss18 rakstīja:Priekashaasagaazumu vari dabut ar e46 plauktiem
46tā plaukti noteikti nebūs, jo sezonas sākumā saliku šiem visu jaunu.cipruss18 rakstīja:Priekashaasagaazumu vari dabut ar e46 plauktiem
Visdrīzāk būs tjūnings ar šaibām.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 16