tataara kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Kā tad nē, tāda pati vaļīgā vien būs
Ja nopietni tad bundža priekš tās naudas ir ļoti laba
Līdīs dziļāk un sāks taisīt, tad arī redzēs un domās kas, ko un kā
Ja nopietni tad bundža priekš tās naudas ir ļoti laba
Līdīs dziļāk un sāks taisīt, tad arī redzēs un domās kas, ko un kā
Ja tiesības nepadirsīsdynamite rakstīja:Nakamvasar varesi maazas no Just'a vizinat!!!!11
Eu eukaliks rakstīja:Ja tiesības nepadirsīsdynamite rakstīja:Nakamvasar varesi maazas no Just'a vizinat!!!!11
Eu eukaliks rakstīja:Ja tiesības nepadirsīsdynamite rakstīja:Nakamvasar varesi maazas no Just'a vizinat!!!!11
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vot to es saucu par sterilu grīdu!
Motoru iekšā un uz CSDD pēc tiesībām!
Uz tepika uzlimiti ka jauna
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas tik oktobrii5STAR rakstīja:Motoru iekšā un uz CSDD pēc tiesībām!
Sterilākais trīssestais kas ir redzēts
tu laikam joko, vai ari nezini vardam sterils nozimi
Sterils manā izpratnē ir rūsas neskarts!DSSD rakstīja:tu laikam joko, vai ari nezini vardam sterils nozimi
Tur viss ir stīgā.
P.S.- Ko tad Tavu pilno, ūbersterilo nemotoru neviens nepērk?
Tu neesi sajaucis ar pirmo kupeju?DSSD rakstīja:tu laikam joko, vai ari nezini vardam sterils nozimi
Par šís kupejas stavokli esmu pats šoketi priecīgs, bet tāpat vajag daudz peso ieguldit
cena attieciga stavoklim(nebaiditos teikt sterils), reti kurs ir gatavs nolocit 3k eur par zurku, tacu ir ceribas ja reiz ari kads nopirks, tad auto tiks kopts ari nakotne. Domaju vertiba vinjam nekritisies. Vismaz visadi plikdirsi netrauce ar stulbiem piedavajumiem
toch, mans feils, otrais jau izskatas labakKasparsG rakstīja:Tu neesi sajaucis ar pirmo kupeju?DSSD rakstīja:tu laikam joko, vai ari nezini vardam sterils nozimi
Labāk braukt ar tiešām labu e36 nekā ar jaunu #līzingbomārauto! Secinājums - labs e36 maksā diezgan daudz!DSSD rakstīja:cena attieciga stavoklim(nebaiditos teikt sterils), reti kurs ir gatavs nolocit 3k eur par zurku, tacu ir ceribas ja reiz ari kads nopirks, tad auto tiks kopts ari nakotne. Domaju vertiba vinjam nekritisies. Vismaz visadi plikdirsi netrauce ar stulbiem piedavajumiem
es gandrīz ar kolu aizrijos, kad tatārs pasauca grīdu apskatīties, šitādu nebija nācies redzēt, viss līdz pēdējam sīkumam tip top, paklājs nekad nebija ārā ņemts un un neviens tur ar pirkstiem līdz šodienai nebija nekam pieskāries kopš konveijera
Tāpēc Tu rīstījies kad biju piebraucis!kaliks rakstīja:es gandrīz ar kolu aizrijos, kad tatārs pasauca grīdu apskatīties, šitādu nebija nācies redzēt, viss līdz pēdējam sīkumam tip top, paklājs nekad nebija ārā ņemts un un neviens tur ar pirkstiem līdz šodienai nebija nekam pieskāries kopš konveijera
Bildēs izskatās ļoti labs, veiksmi darbos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9