Cosmosschwarz Cabrio-rews
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
Man jau viens bija ar kuru TA izgāju tikkai tāpēc, ka inspektoram patika autiņš un uz troksni pievēra acis, tik noteica ka nakamgad var nepaveiktiesKLAVINS rakstīja:Fk bunduļi ari normāli skan
nez, piemeram Megatronam uz kabrio, normali skan
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu ko, pedējo reizi šogad izbraukts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
redzēju uz siguldas šosejas šodien, izskatās
Tomēr pēdējais izbrauciens bija šodien
Tuvākajās dienās jāsāk ziemot un kamēr garāžā ir patīkams klimats, jāķeras klāt auto izskata uzlabošanai
Tuvākajās dienās jāsāk ziemot un kamēr garāžā ir patīkams klimats, jāķeras klāt auto izskata uzlabošanai
Izskatās nice, tik man nevisai hromētās restes
Uz nākamo sezonu jāuzbliež kopīga fotosesija
Izskatās ļoti labi, tikai tā kapota emblēma man acis kož.
Pagaidām nevaru saprast vai melnas varētu izstīties labāk, jāpielaiko, bet ir doma par melnām pre-facelift nāsīmRiks* rakstīja:Izskatās nice, tik man nevisai hromētās restes
Man ar nelika mieru tā haube bez emblèmas, esmu jau pieradis un liekas, ka izstās labākaarchijs rakstīja:Izskatās ļoti labi, tikai tā kapota emblēma man acis kož.
bez bļembas uz kapota labāk. piedur
Bez emblēmas 100% labāk izskatās.
Kaut kas jauns jāuzraksta, auto jau lēnām tiek ziemots.
Paklausot RENIO ietekumam auto novietoju uz klučiem, lai piekare pa ziemu nenogurst, pielēju pilnu bāku. Bija doma ieklāt plēvi uz betona grīdas, lai aizturētu mitrumu kurš varētu nākt no betona grīdas, bet pašlaik liekas ka klimats ir pietiekami labs garāžā.
Sākotnējie plāni:
1. No diviem recaro adas benķiem sameikot vienu ideālu un otru atrast lieliskā stāvoklī.
2. Salikt jumtam trosites(varbūt), jo īsti neredzu starpību vai ir elektriskais vai manuālais jumts- tàpat jākāpj ārā no auto lai manuāli piekartotu salocīto jumtu pirms vāka nolaišanas.
3. Pielaikot melnas nāsis.
4. Ielikt vienādus priekšējos lukturus.
5. Nokrāsot bagāžnieka vāku, jo pēc spoilera demontāžas palikuši carumi.
6. Sakrāsot diskus, varbūt kādam ieteikumi krāsai viewtopic.php?f=20&t=4286&p=398831#p398831
Paklausot RENIO ietekumam auto novietoju uz klučiem, lai piekare pa ziemu nenogurst, pielēju pilnu bāku. Bija doma ieklāt plēvi uz betona grīdas, lai aizturētu mitrumu kurš varētu nākt no betona grīdas, bet pašlaik liekas ka klimats ir pietiekami labs garāžā.
Sākotnējie plāni:
1. No diviem recaro adas benķiem sameikot vienu ideālu un otru atrast lieliskā stāvoklī.
2. Salikt jumtam trosites(varbūt), jo īsti neredzu starpību vai ir elektriskais vai manuālais jumts- tàpat jākāpj ārā no auto lai manuāli piekartotu salocīto jumtu pirms vāka nolaišanas.
3. Pielaikot melnas nāsis.
4. Ielikt vienādus priekšējos lukturus.
5. Nokrāsot bagāžnieka vāku, jo pēc spoilera demontāžas palikuši carumi.
6. Sakrāsot diskus, varbūt kādam ieteikumi krāsai viewtopic.php?f=20&t=4286&p=398831#p398831
Kurš photoshopa meistars atsauksies, lai sakrasotu diskus
Šodien pabūts garāžā un piedarbināts auto, nebiju darbinājis mēnesi, pieleca kā vienmēr bez problēmām
Pārdoti style 32 un tiek meklēti kadi citi interesanti diski.
Pārdoti style 32 un tiek meklēti kadi citi interesanti diski.
Pabūts garāžā, sadarīti dažādi sīkumi, piedarbināts kabris, pēc ilgas dīgstāves pielēca kā vasarā
Kādu 1mēn. atpakaļ tika nopirkti citi style32 r17 8J+9J, sapucēju disku kantes un atdevu uz BLAST.LV pūlveri + laka, gaidu gala rezultātu, bet šie diski visticamāk tiks pārdoti, jo plānā likt vienus citus- visiem ļoti labi zināmus diskus
Demontēju kabrim bagāžnieku, tagad gaidu kurš uzņemsies aizmetināt spoilera caurumus un nokrāsos bagāžnieku tādā pašā krāsā.
Kādu 1mēn. atpakaļ tika nopirkti citi style32 r17 8J+9J, sapucēju disku kantes un atdevu uz BLAST.LV pūlveri + laka, gaidu gala rezultātu, bet šie diski visticamāk tiks pārdoti, jo plānā likt vienus citus- visiem ļoti labi zināmus diskus
Demontēju kabrim bagāžnieku, tagad gaidu kurš uzņemsies aizmetināt spoilera caurumus un nokrāsos bagāžnieku tādā pašā krāsā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right