snogE M54b22 loading!!!

Vakar redzēts vizinoties gar Juglas statoil. 

Skaisti! 
Ar ko krāsoji?

Ar ko krāsoji?

wtf kpc e46 stupicas?

bus interesanti paverot ka tas izvertisies.snogE rakstīja:Izdomāju uzlikt e46 piekares elementusLācis rakstīja:wtf kpc e46 stupicas?
vienigias jautajums - kas tad bija vianas tam 2.8 motoram ko ilgi centies pardot, kadel to neswapoji

kpc tiesi m54b22 motors? 

Šeit arī viss būs zbiss, ir parunāts dzīvē ar Egonu!
Labs nāk ar gaidīšanu

Labs nāk ar gaidīšanu

Bļiiin. Taisīt m54 swapu priekš diu litriem 

Topics interesants, cepums par centību, bet tās detaās neizskatās smilšotas, sorry bet nē 

Es arī tā pirms pieciem gadiem teicu kad pirku savu 1,8is "man nevaig to jaudu, ar šito braukšu normāli" Tagad kožu nagaos kā lai tam 2.8 dabon zirgus klāt 

Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons

Kāpēc gan, lai nebūtu smilšotas? Izskatās tīri ok smilšotas, tāds tas metāls paliek pēc tīrīšanas...ElvijsR rakstīja:Topics interesants, cepums par centību, bet tās detaās neizskatās smilšotas, sorry bet nē
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Valtmeikers rakstīja:Bļiiin. Taisīt m54 swapu priekš diu litriem
tas jau nekas ka tas 2.2 ceļ un iet labāk par 2.8 vienvanosnieku.

70cc rakstīja:Valtmeikers rakstīja:Bļiiin. Taisīt m54 swapu priekš diu litriem
Tas taa kaa nopietni??
ar kompatu pa brugji

cipruss18 rakstīja:70cc rakstīja:Valtmeikers rakstīja:Bļiiin. Taisīt m54 swapu priekš diu litriem
Tas taa kaa nopietni??
Uzdirsa Ciprusa motoram, tulīt būs Minhauzena stāsti kā e38 liek iekšā jebkurai žurkai, un kabris principā iet labāk par 2JZ
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Kads sakars tagad ar maniem auto??
Tads pats stasts,ka caur tevi koilas sanak letak neka netaa?

ar kompatu pa brugji
Atkal es vainiigs
Bet pa lielam,man bija 2.3 sen atpakalj un ar izrautu salonu ari ljoti labi griezaas,taa kaa good luck

Bet pa lielam,man bija 2.3 sen atpakalj un ar izrautu salonu ari ljoti labi griezaas,taa kaa good luck

ar kompatu pa brugji
M54b25 iet jutami labāk par m52b28 un m52tub25 iet loti lidzigi 2.8 single vanosam. Tie m52tub un m54 tomer modernaki b30 vispar ir perfekto

Tākā M54 uz e36 virsbūves nenāca, tad nebūs problēmu ar ieswapošanu un pēc tam ar CSDD ?
Noup, liela dala e36tie jau brauka ar tadiem dzinejiem, nevaig nekadas parbuves registret.Ercix rakstīja:Tākā M54 uz e36 virsbūves nenāca, tad nebūs problēmu ar ieswapošanu un pēc tam ar CSDD ?

Gunchs rakstīja:Noup, liela dala e36tie jau brauka ar tadiem dzinejiem, nevaig nekadas parbuves registret.Ercix rakstīja:Tākā M54 uz e36 virsbūves nenāca, tad nebūs problēmu ar ieswapošanu un pēc tam ar CSDD ?

A motora kronšteini/stiprinājumi ar virsbūves vietām sapas ?

Paldies par info un Lai veicas darbos - keep us postedsnogE rakstīja:Kronšteini paliek vecie.Ercix rakstīja: A motora kronšteini/stiprinājumi ar virsbūves vietām sapas ?
Reikai trubas nāks no m54 vai ati visu reiku liksu redzēs.
Tad tie vadi un dzesēšana