Alpha Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right

Apdeito topiku , parādi kupeju citiem 

Tātad melnais 91g sedans [M50B20] tika samainīts pret 93g brokatrot metallic krāsas kupeju [m42b18] 1:1
Sīkāk par kupeju, auto ir pēc avārijas tāpec jāpiestrādā pie šādām tādām lietām kas tiks poustotas šajā pašā topikā. Kupeja nāca ar kārtīgiem diskiem, 18 pogu obc, klimatkontroli un labi daudz problēmu
Šobrīd ieplānots :
Mainīt kreiso spārnu
Vējstiklu
Haubi [Par daudz špahteļa]
Bagūzi [Izskatās kā siets jo bijis spoileris]
Jaunu sliekšņu uzmetināšana
Recaro salons
Kā arī iespējams auto tiks pārkrāsots
Daži foto ar kupeju.
Cik man zināms jaunais sedana īpašnieks netaisīs topiku, bet cik nopratu mašīna nodota labās rokās.Sīkāk par kupeju, auto ir pēc avārijas tāpec jāpiestrādā pie šādām tādām lietām kas tiks poustotas šajā pašā topikā. Kupeja nāca ar kārtīgiem diskiem, 18 pogu obc, klimatkontroli un labi daudz problēmu

Šobrīd ieplānots :
Mainīt kreiso spārnu
Vējstiklu
Haubi [Par daudz špahteļa]
Bagūzi [Izskatās kā siets jo bijis spoileris]
Jaunu sliekšņu uzmetināšana
Recaro salons
Kā arī iespējams auto tiks pārkrāsots
Daži foto ar kupeju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Dažas bildes ar lietām kas šajās dienās sadarītas
Sāku ar ķīmiju
Bik apārdiju
Mēģināju iztaisnot traumēto spārnu bet nolēmu nopirkt citu
Pieriebās bamperis ar savilcējiem tāpāec no 3 neglītiem saliku vienu
Pims kupeja atstāja garāžu vel tika nomainīts varstu vāka blīvju komplekts jo pirmajam sveces kanālam par brīnumu blīves vispār nebij + eļļa un tika pārlīmeti griesti jo vecie krita uz galvas

Sāku ar ķīmiju

Tiri taa neko. Bik pat labaks pa sedanu. To telvizoru gan vareji samateet un melnu nopust.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Ja meklē stiklu tad iesaku pirkt tikai firmas,guardian, jo ķīna pie pirma akmeņs saplaisās,maksā viņš vairāk bet toties kvalitāte ir ok 

Kādās sumās viņi iet un kur meklēt?Da1ris rakstīja:Ja meklē stiklu tad iesaku pirkt tikai firmas,guardian, jo ķīna pie pirma akmeņs saplaisās,maksā viņš vairāk bet toties kvalitāte ir ok

Satikts "bestbmw" un dabūtas fl nāsis

Man ar maiņu sanāca 130 eiro ikm,jebkurā autodaļu veikalāAlphaSef rakstīja:Kādās sumās viņi iet un kur meklēt?Da1ris rakstīja:Ja meklē stiklu tad iesaku pirkt tikai firmas,guardian, jo ķīna pie pirma akmeņs saplaisās,maksā viņš vairāk bet toties kvalitāte ir ok

K, paldies par padomuDa1ris rakstīja:Man ar maiņu sanāca 130 eiro ikm,jebkurā autodaļu veikalāAlphaSef rakstīja:Kādās sumās viņi iet un kur meklēt?Da1ris rakstīja:Ja meklē stiklu tad iesaku pirkt tikai firmas,guardian, jo ķīna pie pirma akmeņs saplaisās,maksā viņš vairāk bet toties kvalitāte ir ok

Prieks skatīties...
Lai veicas darbos... 
Sedanam baigi nav sanācis pieķerties, bet mazliet savedu motoru kārtībā...

No Shit Sherlock...! :P

Paldies, viss lenu garu liekas kopā, tagad nodots servisā un metināšanas darbiem un tikmēr piemelēju dažādas detaļas kā arī jaunu vējstiklu.Rafiks rakstīja:Prieks skatīties...Lai veicas darbos...

Tev ar veiksmi darbos, vari droši arī iemes kādu bildi te ar sedanu

Vējstiklu pats pirki vai no servisa jau liks? 

Salāpīts radiātors pirms atdots servisam

Servisā man atradīs un atvedīs, ideja ir līmēt iekšā pašam, viss ko servisos meklēju ir metināšānavitjazz rakstīja:Vējstiklu pats pirki vai no servisa jau liks?

psc nepietika nauda kapota krāsai un tgt būs rat style ?

Haube bij liekta, metinata un špahtelēta, noslīpēju visu nost, nopulēju un nopūtu ar clear coat pec paša izvēles.GM-747 rakstīja:psc nepietika nauda kapota krāsai un tgt būs rat style ?
Varbūt krāsai man nepietiek... bet tavai mammai man pietiek

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right