Lomax'a e36 Cabrio
Sveiks visiem. Sen nekas nebija rakstits. Sanāca nomainīt eļļu un ēkas filtru. Visi pareji filtrini ari sapirktas. Driz tiks mainīti. Ka ari izņemu tepiķi un konsoli. Sakiet ludzu ka labak apstrādāt grīdas rūsu? Biskin ir sur tur virsējā Rusiņa kura parādījās del ilga
mitruma Zem tepiķa.
mitruma Zem tepiķa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smilšu strūkla, skābā grunts, mastika un krāsa
Virs skābās grunts nevajag epoksīdgrunti?Riks* rakstīja:Smilšu strūkla, skābā grunts, mastika un krāsa
Tas viens un tas patsReinholds rakstīja:Virs skābās grunts nevajag epoksīdgrunti?Riks* rakstīja:Smilšu strūkla, skābā grunts, mastika un krāsa
Skābā un epoksīda grunts nav viens un tas pats.
Ar to ESP eļļu uzmanīgāk, viņai ļoti labas skalošanas īpašības. Pats strādāju autodetaļu bodē, un esmu pietiekami padzirdējis, ka vecākiem motoriem aizdambē eļļošanas kanālus un sāk dilt viss pēc kārtas, jo noskalo nogūlšņus
Atkal sveiks. Tatad dazi updeiti jau padariti pa sito laicinu. Diemzel lidz benzin filtram rokas vel neaizgaja, parak auksts lai zem autina listu, bet melns tepikis un melns panelis ar parejam salona dalam tika nopirktas un ieswapotas. Sur tur rusina bija uz gridas, to es apstradaju lai nakotne nebutu nekadu problemu. Procesa ari nomainiju salona filtru. Vel sadi tadi sikumi palika, bet kopuma esmu loti apmierinats ar rezultatu. Nakosais kam versu uzmanibu, tas bus siksna un rulisi, baigi skana nepatik, kkas svilpo ik pa laikam. Dazas bildes no processa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas auduma salons kabrī izskatās fufufufūuu...
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Tie benki tika ielikti tikai tapec, ka vini man bija uz rokam un neviens negribeja pirkt.elvis' rakstīja:Tas auduma salons kabrī izskatās fufufufūuu...
Varbut smuki gluzi nav, bet manam piektam punktam patik, + elektriski un nav izlietoti. Isi sakot labakais pagaides variants. Nomainiju durvju apsuvumus, tagad viss interior ir black
Tikai to paneli, kas celas lai jumts saliktos, janomaina. Vins palika peleks.
Tie beņķi toč ir briesmīgi, bet nu katram savs.
P.S. Putlera krekliņš arī ir, vai vel nav?
Ja jau elektriski, tad pāršūt ar ādu un kabrim būs tieši laikā.
Citā ziņā, to lentīti tad jau labāk aizstāj ar balti-zili-sarkano karodziņu,būs daudz ētiskāk un saprotamāk.
Šo, kurai ar "uzvaru" lielajā tēvijas karā ir tikpat daudz saiknes kā mana suņa priekškājai, iesaku noglabāt kaut kur plauktā un palasīt vēstures grāmatas, ko tad īsti tā simbolizē. Būs liels pārsteigums, ka vectētiņa aizstāvētajai dzimtenei ar to ir ļoti mazs sakars, un tās popularizēšana 9. maijā ir mūsdienu krievu varas izdomājums
Vairāk tautības diskusijas necilājot, kabrim nav ne vainas tīri smuks, plusiņš tiem kas teica par cieto jumtu.
Citā ziņā, to lentīti tad jau labāk aizstāj ar balti-zili-sarkano karodziņu,būs daudz ētiskāk un saprotamāk.
Šo, kurai ar "uzvaru" lielajā tēvijas karā ir tikpat daudz saiknes kā mana suņa priekškājai, iesaku noglabāt kaut kur plauktā un palasīt vēstures grāmatas, ko tad īsti tā simbolizē. Būs liels pārsteigums, ka vectētiņa aizstāvētajai dzimtenei ar to ir ļoti mazs sakars, un tās popularizēšana 9. maijā ir mūsdienu krievu varas izdomājums
Vairāk tautības diskusijas necilājot, kabrim nav ne vainas tīri smuks, plusiņš tiem kas teica par cieto jumtu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bez nacionālās pieskaņas dzīve neizdodas jā,skatos?Archizlv rakstīja:Tie beņķi toč ir briesmīgi, bet nu katram savs.
Var pist ar visu lentiti - https://www.youtube.com/watch?v=5CuA6cMPs0I
Tevi bērnībā krievu puikas sita,ka tu tāds lecīgs tagad?
Nè. Bet radi bija sibirijas kurortā... un stabu ielas pagrabà..
Man nevajag lasit nekadas vestures gramatas. Man ome izgaja cauri visam karam, daudz ko ir parzivojusi un daudz ko ir stastijusi. Man sava vesture un sava nozime lentitei..
Nesaprotu kapec jums ta lentite neliek mieru, tapat nedzivoju ieks LV un jus mani ar to neredzesiet uz celiem. Ta ka cill :))
Nesaprotu kapec jums ta lentite neliek mieru, tapat nedzivoju ieks LV un jus mani ar to neredzesiet uz celiem. Ta ka cill :))
Piekrītu S.P. un tam nav nekāda sakara ar krievu puikām bet gan ar nanacionālo un patriotisko noskaņu! Un es to saku kā krievu tautības cilvēka dēls ar ļoti lielu krievu tautības draugu loku.vitjazz rakstīja:Tevi bērnībā krievu puikas sita,ka tu tāds lecīgs tagad?
Lomax, visu cilvēku vecvecāki ir izgājušas cauri karam. Man ir neitrāla attieksme pret georga lenti, tikai besī ārā ja viņu bāž acīs...
Ja es eju pa ielu ar piespraustu LV karodziņu vai lentīti un pretī nāk kadrs ar georga lenti, viņš nespēs nenoturēties, lai man kko neuzdirstu. Tāpēc mana nostāja par tām georga lentēm paliks nemainīga.
Un tur ir tā atšķirība - tu neteiksi neko, otrs cilvēks tev uzdirsīs. Laikam tāpēc intelektuāli cilvēki Latcijā nesvin 9. Maiju...Archizlv rakstīja:Ja es eju pa ielu ar piespraustu LV karodziņu vai lentīti un pretī nāk kadrs ar georga lenti, viņš nespēs nenoturēties, lai man kko neuzdirstu. Tāpēc mana nostāja par tām georga lentēm paliks nemainīga.