E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 131
- chevron_right
Vienkārši paskaties katalogā.cipruss18 rakstīja:nu nezinu.man diviem cabrio ir identiskas antenas bijushas.
Puse no Rīgas braukā apkārt ar ķekavas bamperiem, bet tas nenozīmē ka tādi tika likti rūpnīcā.
Nezinu nevienu BMW kam izbīdās antena.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
nu man pa lielam vienalga,lietas butibu tas nemaina.antena ir mana mazaka problema
ar kompatu pa brugji
Nav citur kur piesipties, tad nu tagad sāk par antenu
e30 izbidas antena oem.Dzhejs rakstīja:Vienkārši paskaties katalogā.cipruss18 rakstīja:nu nezinu.man diviem cabrio ir identiskas antenas bijushas.
Puse no Rīgas braukā apkārt ar ķekavas bamperiem, bet tas nenozīmē ka tādi tika likti rūpnīcā.
Nezinu nevienu BMW kam izbīdās antena.
Bļa, cipruss. Pohuj no kura forumā, bet šitādu gājienu no tevis es nevarēju iedomāties.cipruss18 rakstīja:paradijas ceriba tikt pie style 19
Šausmīgi pretīgi, neglīti diski. Tad jau labāk liec steelies.
uz Renio kabra izkskatijas labi
neko pretigu tur nereddzu
ar kompatu pa brugji
Katram savs, kā sacīt jāsaka.
Es tikkai un vienìgi par st19 laba izvēle. Nav nemaz tik bieži diski , izceļās ar neierasto centra formu un vispār mani mīļākie diski, tāpēc arī stiepos pēc viņiem. gaidu , kad būscipruss18 rakstīja:uz Renio kabra izkskatijas labi
Un cerams šis pirms ziemas neies tirgū un priecës acis vēl vismaz nākam sezon
Kabris smuks,bet tikai ne style19. Tak ir daudzi citi daudz smukaki diski bet nu nav mūsu mašīna, ja autoram patik, tad tik lai liek.
ElvijsR rakstīja:Es tikkai un vienìgi par st19 laba izvēle. Nav nemaz tik bieži diski , izceļās ar neierasto centra formu un vispār mani mīļākie diski, tāpēc arī stiepos pēc viņiem. gaidu , kad būscipruss18 rakstīja:uz Renio kabra izkskatijas labi
Un cerams šis pirms ziemas neies tirgū un priecës acis vēl vismaz nākam sezon
shis neies nekur es ta ceru bet nu nav doma tirgot.jasak meklet garazha ziemai
ar kompatu pa brugji
Style 19
hvzzz, style 19 nav mani favorīt diski, bet par neglītiem arī tos nenosaukšu!
tā kā domāju būs ok
tā kā domāju būs ok
Laiakm atkriit tie style19 jo ir galigi bez plaukta
ar kompatu pa brugji
Paies pāris gadi un nezināsi, ko darīt ar plauktiem, kad visi mauks bez.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tad jau tie, kas ssaa. J7.5 nu nav plaukta, nav aršanas
ar plauktiem ir tāpat ka ar alu,cilvekiem vienmēr ir patikuši un patiksTomSkarsts rakstīja:Paies pāris gadi un nezināsi, ko darīt ar plauktiem, kad visi mauks bez.
iespejams ka njemshu r16 steelijus
Shodien tika salabots jumts
Shodien tika salabots jumts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 131