Turco Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
retie 3er st42 jā flančus vajag, priekšā 15-17mm, aizm. ~10mm
Man laikam otrādi būs, pakaļu vairāk uz āru nekā priekšuKristaps85 rakstīja:retie 3er st42 jā flančus vajag, priekšā 15-17mm, aizm. ~10mm
P.s. kā es varu tās bildes pareizi sagriezt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēc pieredzes priekša atļauj mazāku ET, aizmugure ir tā kas strīķējās, ar 225/45 riepu dabūju vienā pusē pielocī kantīti iekšpusē, ar ET33, tev tie diski ir vienāda vai dažāda platuma? katrā ziņā oem ir ET41 vari provēt tikt līdz ~ET30 un saktīties kā tev būs, citiem ir pofig ka piestrīķē bik, man personīgi tas tracina.
Ā un pacel pakaļu mazliet, baigi pa zemi velkās
Ā un pacel pakaļu mazliet, baigi pa zemi velkās
ar 1cm būs jau daudz labāk.
Radiātors un sūknis veiksmīgi uzstādīts! Bet motortelpā remonti vēl nav beigušies, gribu arī blīves nomainīt lai nesulo nekur.
Šodien sanāca laiks arī ūsu nopūst kas jau sagatavota bija kādu laiciņu
motortelpa
Dabūju piemērīt rižikus, man jau patīk, vrb jāliek vien būs. Nezinu kā ar toņiem bildē, caur tel. Daudz maz līdzīgi
Diskus gan nemaini
ne rižie ne baltie īšti nepatīk, smoked liekas labāki, jo lampas korpuss iekšā tumšs un labāk saskan ar tumšākas krāsas pagriezienu
Prasās pēc krustiem tālajos un apkārt lēcai izkrāsot, bet jā, rižie ar zaļo toni ir uber alles
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tumšas krāsas auto rižiki izskatās ļoti labi :) Ja apnīk, uzmet atpakaļ uz kādu laiku baltos
Forši, šeit viss notiek pareizajā virzienā
Forši, šeit viss notiek pareizajā virzienā
Es te biju
Pa lielam pāris krāsošanas darbi kustas uz priekšu. Šodien aidzinu uz garāžu bagāžnieku gatavot, zem numura apgaismojuma plastmasas foršs rūsas burbulis slēpās bet nu jau tas ir prom. + ar spoguli paeksperimentēju, redzēs kā uz auto būs.ja vilks uz gateri tad jāpārkrāso jo tā nav uzlīme
Uzraksts interesants,tik tas cipras 21 kkā ne baigi,bet kopumā,labi
Done. Nedaudz apelsīns un pāris kasjaki, pavasarī uzpulēšu visu auto un būs zuper
Sapucēju,uzliku spoguļus. Sapratu to ka man angļu spoguļi virsū, jo leņķi redzamībai nepareizi jāņem eu spoguļu mehāniskā daļa un atkal jākrāso
palasi tacu topiku pirms blausties un gudrojies!cipruss18 rakstīja:Rauj tas uzlimes nost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right