E36-snaigers
Beigās lielie dirsēji dirsīs karstu no kopskata!
Nevaru nepiekrist!
Prieks par tiem kam patīk
Laiks atkal padalīties ar foto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Wow,izkatas tiešam labi
Labs darbs ieguldīts!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ja labs darbs un laiks bet tas ie to vērts no sākuma domāju ka būs vis viegli un ātru bet tik vienkārši nemaz nebija laika trūkums utt viena brīdi domāju ka vispār nav jēgas kko darīt likā ka vispār nekas neiet uz priekšu bet tgd esmu gandarīts par paveikto un tiešām prieks ka citiem patīk tas ko esmu paveicis
Ir vēl labāk, kā sākumā likās, ka būs. Super !
Kas tie ir par diskiem?
BMW style 94
Ļoti naiss. Kādas tālākās idejas? Uz šīs krāsas prasās ko agresīvu vai paliks stock? LTW spoileris, GTR lūpa? GTR lūpa gan ir marazms, jo klīrenss pat dažām labām trasēm par mazu.
Tā ir akrila krāsa?
Kā krāsojas,klājas?
Kā krāsojas,klājas?
Marazms ir riepu izvēle dažiem paskatieties TF video no Nordschleifes, tur ļoti daudziem ir GTR un GT lūpas, bet nevienam nav strečotas izolenesfunkyasshit rakstīja:Ļoti naiss. Kādas tālākās idejas? Uz šīs krāsas prasās ko agresīvu vai paliks stock? LTW spoileris, GTR lūpa? GTR lūpa gan ir marazms, jo klīrenss pat dažām labām trasēm par mazu.
Slēpts saturs: Parādīt
Kar, es saprotu, ka tev tik ļoti patīk piepisties gumijai, bet pasaki man tad disku izvēli, kas izskatās labi un kuri man der ar koilām un R17 un 225-245 gumiju? Vienīgais, ko varētu mēģināt ir St32 ar kaut kādu ET3X kas nāca E90, ja nemaldos. Tie varētu derēt.
Krāsa un diski ļoti labi.
Dajebkuri oem 3er paredzētie st5 (rc040), st22, st23, st24, st29, st32, st39, st42 un ar flančiem piedzen līdz milimetram.funkyasshit rakstīja:Kar, es saprotu, ka tev tik ļoti patīk piepisties gumijai, bet pasaki man tad disku izvēli, kas izskatās labi un kuri man der ar koilām un R17 un 225-245 gumiju? Vienīgais, ko varētu mēģināt ir St32 ar kaut kādu ET3X kas nāca E90, ja nemaldos. Tie varētu derēt.
Man pašam ir bbs rc304 r17 8j, et38 un arī piedzīts līdz milimetram (priekšā 15mm, aizm. 5mm flanči)
Rilak uratop krāsaRiks* rakstīja:Tā ir akrila krāsa?
Kā krāsojas,klājas?
Klajas normāli siltu laiku vaig lai neizrauj apelsinu
Šos diskus uzliku tik tā lai redzētu ka r18 izskatās uz žurkas dzīve tā jau smuki
Man būs virsu r17 st32 grafita
Man būs virsu r17 st32 grafita