E36-Violetā misija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 23
- chevron_right
Kā šitais stils saucās?
LZ-222 rakstīja:Nebūs man viņi tik dziļi, jautājums ir tēmēts uz to vai viņš vispār var pie jebkādiem apstākļiem tik dziļi ieiet wheelhousā (vajag uzmanīgāk lasīt) . Man būs 18" diski un riepas srechotas ar 45 augstumu un gumiju varēs redzēt no sāna pie spārna. Mašīna tiks likta dažādās slodzēs un nebūs stance stila, lai parkingā zīmētos mazajām. Esmu uzaudzis teh. sportā un sportošu arī ar šo auto.Gusts rakstīja:Kur tu reāli brauksi ja dabūsi ratu tik dziłi?
Vai ari musdienas stiligi turet garaza un lielities ka pat dankrotu nevar dabut apaksa
nu tu gan autosportists
#r18# strech#TAtechnik# 45 augstums nu ideāli autosportam, visi pārējie idioti un stāvvietu apzīmētāji
šis lohs ar no tiem
- ahujenijs , lohs...
Kapēc lai nevarētu ar r18 uzbraukt minšoseju, sprintu, fastlapu - savam priekam...
Kapēc lai nevarētu ar r18 uzbraukt minšoseju, sprintu, fastlapu - savam priekam...
neiet runa par r18
iet runa par strechu un švako piekari
pietam benzīnniekam ar švaku atmo motoru un vieglu virsbūvi neko vairāk par paplatiem r16 un ļoti viegliem diskiem nevajag, jo lielos ratus nespēs normāli iekustināt, griezītes ta nav. Bet nu es jau neesmu autosportists ko ta es tur.
iet runa par strechu un švako piekari
pietam benzīnniekam ar švaku atmo motoru un vieglu virsbūvi neko vairāk par paplatiem r16 un ļoti viegliem diskiem nevajag, jo lielos ratus nespēs normāli iekustināt, griezītes ta nav. Bet nu es jau neesmu autosportists ko ta es tur.
ja nemaldos e36 motoru var nomainīt arī pec tam kad piekare un virsbūve pārlasīta?
Un ja nemaldos uz trackdays var uzlikt citus diskus..
Un ja nemaldos uz trackdays var uzlikt citus diskus..
Slēpts saturs: Parādīt
nu var nomainīt uz track day arī motoru
te runāju par konkrētu kontekstu, nevis "varētu"
skaidrs, turpiniet
te runāju par konkrētu kontekstu, nevis "varētu"
skaidrs, turpiniet
Topic approved!
IMHO piekare svarīgāka kā motors, jo ne jau motors tevi noturēs līkumā. Tas pats ar bremzēm.
Es pats R18 neliktu, bet R17 būtu tīri normāli ar 245 riepu.
Kādas izvirtības plānotas ar piekari? Tikai lūdzu neliec TA vai cruiser ķīmiju!
Ko ar bremzēm plāno?
IMHO piekare svarīgāka kā motors, jo ne jau motors tevi noturēs līkumā. Tas pats ar bremzēm.
Es pats R18 neliktu, bet R17 būtu tīri normāli ar 245 riepu.
Kādas izvirtības plānotas ar piekari? Tikai lūdzu neliec TA vai cruiser ķīmiju!
Ko ar bremzēm plāno?
Apjomīgs darbs Izskatās smuki
Izzāģēju tik cik ir iznesums ārā un skatījos youtube video paraugus, uz dullo nezāģēju. Bet kad nolaidu līdz galam ratu sastapos ar problēmu, ka arkas stūris duras riepā.ikey07 rakstīja:Neiebraucu ? tu tā centies sakārtot apakšu, bet tai pašā laikā izzāģē arkas ārā, pat nezinot cik daudz tev vajag ņemt nost?
Manā personīgajā skatījumā izčakarēts e36 kuram nu derēs tikai diski ar noteiktu diametru un iznesumu.
Katram savs skatījums uz to kā grib redzēt savu mašīnu, man patīk šādi. Vēl, ja nu kādreiz gribēs argriesties pie stock virsbūves- remkoplekts
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Nevienu šeit par idiotu nesaucu. TAtechnik jau bija virsū, kad nopirku, pazudīs ar laiku, tas pašlaik nedeg. Kāpēc R18", jo uz R17" tādi diski kuri man patīk un ar man vajadzīgo platumu un ET, lai nebūtu jāliek starplikas-NAV.
Motoram pārvērtības būs nākamgad, neko sīkāk pašlaik nezinu, jo neiespringstu uz to, gribu bundžu no sākuma sataisīt un lai auto ir braucamā stāvoklī.
Motoram pārvērtības būs nākamgad, neko sīkāk pašlaik nezinu, jo neiespringstu uz to, gribu bundžu no sākuma sataisīt un lai auto ir braucamā stāvoklī.
3 nedēļas kopš pēdējiem updeitiem.
Kas sadarīts:
Visa piekare un bremzes sadalītas pa atomiem (bukses,rokasbremze, ABS dačiki, gultņi izņemti) Piekare aizvesta un saņemta no pulverkrāsošanas. Nopirkts viss kas redzams bildē Paldies r3served par regulējamo atsaišu dealu.
No Elksnis nopirkts M50B25 ieplūdes kolektors un ieplūdes sadalene, kuru likšu sev izplūdē, bet vēl nav ieplānots, kad.
Pasūtītas poli bukses.
Sametināts viss, kas bagāžniekā bija jāmetina. Iesākts metināt priekšējo kasti.
Kas sadarīts:
Visa piekare un bremzes sadalītas pa atomiem (bukses,rokasbremze, ABS dačiki, gultņi izņemti) Piekare aizvesta un saņemta no pulverkrāsošanas. Nopirkts viss kas redzams bildē Paldies r3served par regulējamo atsaišu dealu.
No Elksnis nopirkts M50B25 ieplūdes kolektors un ieplūdes sadalene, kuru likšu sev izplūdē, bet vēl nav ieplānots, kad.
Pasūtītas poli bukses.
Sametināts viss, kas bagāžniekā bija jāmetina. Iesākts metināt priekšējo kasti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tuvākajos plānos:
Pabeigt priekšējo kasti, lanžeronu, sliekni.
Sagruntēt ar reaktīvo grunti un epoksīdu bagāžnieka grīdu.
Nopūst visu grīdu ar pēdējo aizsarkārtas slāni.
Aizvest visas skrūves uz cinkošanu.
Salikt piekarē visas bukses, rokasbremzi, ABS dačikus.
Pieskrūvēt piekari pie mašīnas.
Tas pašlaik viss.
Pabeigt priekšējo kasti, lanžeronu, sliekni.
Sagruntēt ar reaktīvo grunti un epoksīdu bagāžnieka grīdu.
Nopūst visu grīdu ar pēdējo aizsarkārtas slāni.
Aizvest visas skrūves uz cinkošanu.
Salikt piekarē visas bukses, rokasbremzi, ABS dačikus.
Pieskrūvēt piekari pie mašīnas.
Tas pašlaik viss.
Tu zini ka ar tām regulācijas ķegām skati nevar iziet.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Esmu dzirdējis, pirms skates uzlikšu oriģinālās. Problem solved.ValtersZ rakstīja:Tu zini ka ar tām regulācijas ķegām skati nevar iziet.
Var, nevar ar tiem, kuriem ir unibols bez puteklusargaValtersZ rakstīja:Tu zini ka ar tām regulācijas ķegām skati nevar iziet.
Tad jau vispār easy. Esi ticis cauri, ja?Vladlen rakstīja:Var, nevar ar tiem, kuriem ir unibols bez puteklusargaValtersZ rakstīja:Tu zini ka ar tām regulācijas ķegām skati nevar iziet.
Nu aķīša vieta bija pilnīgā kraukšķī, pārējais ok. Tik ap korķu vietām bija aprūsējis. To visu izzāģēju un ieliku jaunu dzelzi. Tie visi skrāpējumi ir no rūsas meklēšanas, dažviet tāda virspusēja rūsa bija sākusies, bet neteiktu, ka sapuvis.cipruss18 rakstīja:Bagaznieks ir bijis ta pamatigi sapuvis
Visu cieņu pa padarīto Tā sarkanā grunts, labi turējās klāt kad bij nožuvusi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 23
- chevron_right