ToTo 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Da jopcik kā draugs pajokojies
baigi žēl.
Pajautā lietotājam jurcis viņam man liekad ka kādu laiku atpakaļ bija tāds spoileris.
baigi žēl.
Pajautā lietotājam jurcis viņam man liekad ka kādu laiku atpakaļ bija tāds spoileris.
Vismaz remontu apmaksās. Lielākā škrobe par spoileru, pārējo vēl jau vienkārši dabūt.RENIO rakstīja:Da jopcik kā draugs pajokojies
baigi žēl.
Melnās emblēmas nepatīk..
Nuuu bļin es tam draugam pa galwu iedotu par tādu joku!!
Tavs čalis apzinās cik tāds spoileris maksā????ToTo rakstīja:Vismaz remontu apmaksās. Lielākā škrobe par spoileru, pārējo vēl jau vienkārši dabūt.RENIO rakstīja:Da jopcik kā draugs pajokojies
baigi žēl.
jurcim nebija GT spoileris, bet gan "vienstāvīgais" emminieksRENIO rakstīja:Da jopcik kā draugs pajokojies
baigi žēl.
Bet nu skāde gan sanākusi
vari pateikt kas tev tie pa xenoniem ir kada stipruma? ar tadu zilganigu zalu gaismu
Nu nezinu kādu laiku atpakaļ teica ka esot.marux rakstīja:jurcim nebija GT spoileris, bet gan "vienstāvīgais" emminieksRENIO rakstīja:Da jopcik kā draugs pajokojies
baigi žēl.
Bet nu skāde gan sanākusi
Jau iepriecināju. Nekas cits viņam neatliks kā pirkt.RENIO rakstīja:Tavs čalis apzinās cik tāds spoileris maksā????ToTo rakstīja:Vismaz remontu apmaksās. Lielākā škrobe par spoileru, pārējo vēl jau vienkārši dabūt.RENIO rakstīja:Da jopcik kā draugs pajokojies
baigi žēl.
Darbs ar cilvēkiem, nevaruSabinchix rakstīja:Nuuu bļin es tam draugam pa galwu iedotu par tādu joku!!
Bildēs tik tādi izskatās, dzīvē mazliet zilgani. Ja nekļūdos, bija 8k.Sharpay rakstīja:vari pateikt kas tev tie pa xenoniem ir kada stipruma? ar tadu zilganigu zalu gaismu
Uhh, jau ļoti lejā noslīdējis topiks . Aizmirsu laikam piebilst, ka tik ļoti bieži neatjaunošu šo topiku .
Tātad tā. Septembra mēnesī nokrāsoju atkal bagāžnieku vāku, bamperi aizmugurējo un bagāžnieka maliņu (ko protams apmaksāja vaininieks).
Oktobrī pienāca apskate, un kuru izgāju tikai ar otru reizi (ar dzelteniem tālo stikliņiem nevar iziet ).
Decembra mēnesī iegādājos motora pārsegu, par kuru man jāsaka paldies lietotājam edzinjs ! Un tad pirms Ziemassvētkiem draugs (kārtējais ) netīšām ar savu auto mazliet uzstūmās virsū, kā rezultātā ieguvu jau otro reizi krāsotu aizmugurējo bamperi (visu apmaksāja viņš). Tad divas dienas pēc tam, drauga tēvs uzstūmās purnam virsū, man laikam ar draugiem veicās . Janvārī iegādājos feislifta brilli un spārnus abus ar jaunajiem pagriezieniem (jāpieliek roka tik). Paldies lietotājam puikaa20 ! Tad vēl sanāca iepirkt koiloverus, kur protams paldies iet psih-arno . Pavasarī likšu virsū, un protams tas viss ar jauniem atbalstiem. Un pats lielākais ieguvums ko es uzskatu, ir class II spoileries. Paldies Krišš Drīz spoileris dosies uz krāsošanu.
Nejauks kasjaks ir izlīdis aizmugurē. Krāsotājs lažu ir nolaidis , bet tiks labots protams.
Tad vēl jānopērk jauns bamperis priekšā, un tad pie reizes krāsošu visu purnu (motora pārsegs, spārni abi, brille un bamperis), pa vidu kaut kad piečurājas miglas lukturi un tālie . Un ziemas izskatā Vēl pa vidu jāpasūta jauni miglas lukturi, rāmīši un spliteri zem bampera.
Tātad tā. Septembra mēnesī nokrāsoju atkal bagāžnieku vāku, bamperi aizmugurējo un bagāžnieka maliņu (ko protams apmaksāja vaininieks).
Oktobrī pienāca apskate, un kuru izgāju tikai ar otru reizi (ar dzelteniem tālo stikliņiem nevar iziet ).
Decembra mēnesī iegādājos motora pārsegu, par kuru man jāsaka paldies lietotājam edzinjs ! Un tad pirms Ziemassvētkiem draugs (kārtējais ) netīšām ar savu auto mazliet uzstūmās virsū, kā rezultātā ieguvu jau otro reizi krāsotu aizmugurējo bamperi (visu apmaksāja viņš). Tad divas dienas pēc tam, drauga tēvs uzstūmās purnam virsū, man laikam ar draugiem veicās . Janvārī iegādājos feislifta brilli un spārnus abus ar jaunajiem pagriezieniem (jāpieliek roka tik). Paldies lietotājam puikaa20 ! Tad vēl sanāca iepirkt koiloverus, kur protams paldies iet psih-arno . Pavasarī likšu virsū, un protams tas viss ar jauniem atbalstiem. Un pats lielākais ieguvums ko es uzskatu, ir class II spoileries. Paldies Krišš Drīz spoileris dosies uz krāsošanu.
Nejauks kasjaks ir izlīdis aizmugurē. Krāsotājs lažu ir nolaidis , bet tiks labots protams.
Tad vēl jānopērk jauns bamperis priekšā, un tad pie reizes krāsošu visu purnu (motora pārsegs, spārni abi, brille un bamperis), pa vidu kaut kad piečurājas miglas lukturi un tālie . Un ziemas izskatā Vēl pa vidu jāpasūta jauni miglas lukturi, rāmīši un spliteri zem bampera.
Ļoti skaists sedans
Domāju, ka vasarā ar to spoilerīti vsp būs čotka
Neesmu lasījis vai vnk neatceros .. bet jautājums - kādus diskus plāno šim?
r16 / r17 ?
P.S. Un patīk piemīztie
r16 / r17 ?
P.S. Un patīk piemīztie
Pēdējais labojis STUDENTS - 04 Feb 2013, 18:13, kopā labots 1 reizi.
Ļoti sexīgs sedans
Vispār laikam jāpiekrīt, ka bez spoilera tīrāk izskatīsies. Bet tik un tā tās dzeltenās gaismas labi izskatās
Apsveicami.
Būs dzīvē jāievērtē braucamais pēc pārmaiņām.
Ja nepārdošu, tad braukšu ar tiem pašiem r18. Bet ir vēlme pāriet uz r17STUDENTS rakstīja:Ļoti skaists sedans
r16 / r17 ?
P.S. Un patīk piemīztie
Paldies!oscar rakstīja:Ļoti sexīgs sedans
Jā, izskatās savādāk/tīrāk. Bet personīgi patīk labāk ar spoileru :)kristapskarlis rakstīja:Vispār laikam jāpiekrīt, ka bez spoilera tīrāk izskatīsies. Bet tik un tā tās dzeltenās gaismas labi izskatās
DrošiRapakivi rakstīja:Apsveicami.
es teikšu ljooti skaists un spilgts sedans gaidaam vasaru.. - paradijusies daudz jaunu interesantu e36, ko vērts dzīvē apskatīt...
spoilers šķiedras vai originālais? Ja oem, tad ilgi medīji rokā?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Viss iet uz labo pusi!
Ar tiem draugiem gan dīvaini - baigā neveiksmju sērija
Ar tiem draugiem gan dīvaini - baigā neveiksmju sērija
Pērkot vēl nezināju (zināju, ka plastmasa), bet jā, ir oriģinālais. Kopā kādu pusgaduhe9600 rakstīja:spoilers šķiedras vai originālais? Ja oem, tad ilgi medīji rokā?
Ja jau 1.8is sedans, tad viennozīmīgi būt jābūt OEM, šiem jau nāca visa paka no rūpnīcas cik saprotuhe9600 rakstīja:spoilers šķiedras vai originālais? Ja oem, tad ilgi medīji rokā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right