Zurkae36 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
kars rādītie OEM man šķiet neadekvātu naudu maksā, ja vien kāds neatveido.
manās acīs vecie DTM ir bestest
manās acīs vecie DTM ir bestest
Slēpts saturs: Parādīt
Being second is being the first of the losers. /Senna/
50$ par grīdas līstīti Just marketing thingskars rakstīja: ↑04 Mar 2019, 23:51 Ir replikas
https://www.msportparts.com/products/e3 ... l-oem-size
Labāk gtr splitteri pa to naudu nopirkt ltw bez priekšas splitera izskatās kaut kā neriktīgi imho - nav harmonija
Pēdējais labojis kars - 05 Mar 2019, 00:53, kopā labots 1 reizi.
Labāk tos 200 EUR ieguldi citos, vajadzīgākos uzlabojumus...nekad nav paticis ltw
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ciprusam bija taisnība
ar kompatu pa brugji
Auto netiek pārdots.
ja Kāds piedava e36 sedanalu tad labrāt iemainitu,iemesls kupeja ikdienā ir šausmīgi nepraktiska. vislaik jaleka iekšā ara, aizmugurē sedošajiem vietas vispār nau
ļoti bieži sanak braukāt ar pilnu mašinu un ļoti maisa tas ka nau četru durvju, pasazieri kapjot ieksa aizker kajas aiz slieksnu plastmasiem un piecuka salonu sedans ir daudz praktiskāks
ja Kāds piedava e36 sedanalu tad labrāt iemainitu,iemesls kupeja ikdienā ir šausmīgi nepraktiska. vislaik jaleka iekšā ara, aizmugurē sedošajiem vietas vispār nau
ļoti bieži sanak braukāt ar pilnu mašinu un ļoti maisa tas ka nau četru durvju, pasazieri kapjot ieksa aizker kajas aiz slieksnu plastmasiem un piecuka salonu sedans ir daudz praktiskāks
tāpēc tādus cilvēkus mašīnā nevajag laist iekšā
Man arī nepatika nepraktiskums, bet beigās tāpat esmu egoists, kurš mašīnā domā tikai par sevi.
Man arī nepatika nepraktiskums, bet beigās tāpat esmu egoists, kurš mašīnā domā tikai par sevi.
Uztaisi viņu 2 vietīgu, e36 nav domāts lai ar to braukātu 4/5ratā
Piemaksā 1k un mainu pret 2001 gada e39 3.0D ar jaunu TA
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev jau tā bija 2.5 mistkaste, ja pareizi atceros. Manuprāt 3.0 dīzelis ir labākais motors priekš e39. Kas tev notikās ar to dīzeļmotoru?
Tikai tā čipota 2.5tds misene 132kw 3.0d draž ārā
Čomam arī pašlaik ir e39 3.0d 142kw pus gadu nobrauca un sākas problēmas ar sprauslam sarestaureja sprauslas, uzreiz pectam turbina pie dieviem aizgaja,samainija lurbu un izradas ka vaina ir dziļāk kautkur motora pa sčupu šauj ara eļļu. Es priekšroku dodu m52 ar vienu vanosu uz e39.
ar diviem vanosiem arī tikai vienas problēmas bijušas man
Čomam arī pašlaik ir e39 3.0d 142kw pus gadu nobrauca un sākas problēmas ar sprauslam sarestaureja sprauslas, uzreiz pectam turbina pie dieviem aizgaja,samainija lurbu un izradas ka vaina ir dziļāk kautkur motora pa sčupu šauj ara eļļu. Es priekšroku dodu m52 ar vienu vanosu uz e39.
Lai jau drāž, ne visiem tas ir galvenais mašīnā Es vairāk par izturību biju domājis utt., bet tā atbalstu arī esmu benzīna dzinēju piekritējs.zurkae36 rakstīja: ↑11 Mar 2019, 17:21 Tikai tā čipota 2.5tds misene 132kw 3.0d draž ārā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10