ZzevsS Autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
jārīko cars & coffee ar pacēlāju. vīri grib to grīdu redzēt
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kāpēc visi ir ieciklējušies uz grīdu? Man pat donors laukos mētājas, bet bez grīdas tur ir daudz citu darbu. Es esmu tādus projektus redzējis un daudz maz apzinos cik tas gala rezultātā ir izmaksājis. Paldies, bet man tas nav vajadzīgs. Izdarīt protams ka var visu, bet es tam neredzu jēgu. Tikai la saglabātu atbilstību ar VIN? Tāpat tas būs pārbūvēts anglis. Kurš grib var piebraukt pie manis Juglā uz garāžu un novērtēt savām acīm.
P. S. man nav pacēlāja, tikai bedre. Ja kāds piedāvā uzcelt uz pacēlāja un novērtēt, laipni lūgti
P. S. man nav pacēlāja, tikai bedre. Ja kāds piedāvā uzcelt uz pacēlāja un novērtēt, laipni lūgti
Biedri, nav gadījumā kādam ko ieteikt lai atrastu virsbūvi? Par ieteikumu kuru izmantošu samaksāšu 50 EUR.
Savādāk sāk besīt ka auto stāv garāžā bez kustības. Ja līdz janvāra beigām nebūs skaidrība ar virsbūvi tad visdrīzāk jaukšu un tirgošu daļās un meklēšu ko citu vietā...
Savādāk sāk besīt ka auto stāv garāžā bez kustības. Ja līdz janvāra beigām nebūs skaidrība ar virsbūvi tad visdrīzāk jaukšu un tirgošu daļās un meklēšu ko citu vietā...
Iegādājies ko šādu, reģistrē virsbūves maiņu un pārliec visu labo
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... e0d3ce02a5
KasparsG rakstīja: ↑20 Dec 2019, 20:07 Iegādājies ko šādu, reģistrē virsbūves maiņu un pārliec visu labo
ar kompatu pa brugji
Ja vari pameklē bezlūkas kupeju, tā būs vērtīgāka.
Dārgi Ja tirgošu būs 500 EUR
Labprāt, bet pagaidām galīgi nav laika nodarboties ar auto meklēšanu un atdzīšanu ārpus LV teritorijas. Ja ir piedāvājums un var atvest - noteikti izskatīšu.KasparsG rakstīja: ↑20 Dec 2019, 20:07 Iegādājies ko šādu, reģistrē virsbūves maiņu un pārliec visu labo
Es pagaidām nekādu nevaru dabūt, kur nu vēl sapņot par bezlūkas virsbūvi.
Vasarā bija diezgan daudz 1.6 un 1.8 virsbūvju piedāvājumi tad tie nebija aktuāli...no septembra vairs nekā interesanta.
Cik es vēroju Tavus sludinājumus, katru reizi, nodomāju, cik pavirši meklē. Protams, katru kupeju, aizbraukt apskatīties nesanāks, kas parādas tirgošanā. Bet, es jau vismaz divas, trīs ņemamas esmu pa šo laiku pamanījis grozoties sludinājumos... Neskaitot pat liet. Patiņš tirgoto bīteri, kuram bundža esot bijusi pat laba. Ar 2.8 dzinēju aizgāja pa ļoti pieņemamu ciparu.
Jap es pat pagad ned paspeju 2 aplukot ;D pasam japrasna un javaicajas , neviens uz paplates nepasnieks
Pastāsti man ko tavuprāt es daru nepareizi? Protams man ir savas prasības un vēlmes un 1k par virsbūvi kurā ir jāiegulda vēl pietiekami darba + vēl jāpārkrāso, es netaisos maksāt.Nixon rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:16 Cik es vēroju Tavus sludinājumus, katru reizi, nodomāju, cik pavirši meklē. Protams, katru kupeju, aizbraukt apskatīties nesanāks, kas parādas tirgošanā. Bet, es jau vismaz divas, trīs ņemamas esmu pa šo laiku pamanījis grozoties sludinājumos... Neskaitot pat liet. Patiņš tirgoto bīteri, kuram bundža esot bijusi pat laba. Ar 2.8 dzinēju aizgāja pa ļoti pieņemamu ciparu.
Pagaidām 4 virsbūves esmu apskatījis dzīvē un kādas 7 vai 8 atsijājis jau no apraksta un bildēm. Man dzīvē pietiek ar ko nodarboties un kur ieguldīt naudu tāpēc jā, neiespringstu uz to un iespējams meklēju pavirši, piefiksējot tos piedāvājumus kurus sanāk.
Es bez uzbrauciena... Bet varbūt tās prasības neatbilst cenai? Ja Tev vajag tādu, kura vispār nav jāmetina, pa 1k šaubos, ka izdosies tādu atrast. Un pliku kuzavu labu diezgan nereāli atrast, jo labus auto neviens ārā nejauc.
Bet, pa lielam, šeit jau atbildēji pats uz savu jautājumu.
Nevienā brīdī jau nav bijušas problēmas ar to ka ir jāmetina, bet nevēlos tādu kur tas būtu jādara daudz un kas būtu pilnībā jāpārkrāso.Nixon rakstīja: ↑24 Dec 2019, 10:57 Es bez uzbrauciena... Bet varbūt tās prasības neatbilst cenai? Ja Tev vajag tādu, kura vispār nav jāmetina, pa 1k šaubos, ka izdosies tādu atrast. Un pliku kuzavu labu diezgan nereāli atrast, jo labus auto neviens ārā nejauc.
Manas prasības ir tādas kādas viņas ir un esmu racionāls cilvēks, apzinos par ko un kur ir vērts maksāt. Tā arī ir - meklēju labu vai nekādu variantu un virsbūve lai tikai tāda būtu man pašam garāžā mētājas.
Kaut gan ņemot vērā to kas man ir piedāvāts, manai virsbūvei laikam būtu jāmaksā vismaz 500 EUR...
Noloki 2k un es tev m3 kuzavu adosu , ar visam durvim haubem logiem un salonu lorinjiem. bez paradiemZzevsS rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:48Pastāsti man ko tavuprāt es daru nepareizi? Protams man ir savas prasības un vēlmes un 1k par virsbūvi kurā ir jāiegulda vēl pietiekami darba + vēl jāpārkrāso, es netaisos maksāt.Nixon rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:16 Cik es vēroju Tavus sludinājumus, katru reizi, nodomāju, cik pavirši meklē. Protams, katru kupeju, aizbraukt apskatīties nesanāks, kas parādas tirgošanā. Bet, es jau vismaz divas, trīs ņemamas esmu pa šo laiku pamanījis grozoties sludinājumos... Neskaitot pat liet. Patiņš tirgoto bīteri, kuram bundža esot bijusi pat laba. Ar 2.8 dzinēju aizgāja pa ļoti pieņemamu ciparu.
Pagaidām 4 virsbūves esmu apskatījis dzīvē un kādas 7 vai 8 atsijājis jau no apraksta un bildēm. Man dzīvē pietiek ar ko nodarboties un kur ieguldīt naudu tāpēc jā, neiespringstu uz to un iespējams meklēju pavirši, piefiksējot tos piedāvājumus kurus sanāk.
Interesants piedāvājums kuru es nopietni izskatītu ja man patiktu auto krāsa, stāvoklis un mēs nedaudz padiskutētu par ciparuTautudels rakstīja: ↑24 Dec 2019, 16:57Noloki 2k un es tev m3 kuzavu adosu , ar visam durvim haubem logiem un salonu lorinjiem. bez paradiemZzevsS rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:48Pastāsti man ko tavuprāt es daru nepareizi? Protams man ir savas prasības un vēlmes un 1k par virsbūvi kurā ir jāiegulda vēl pietiekami darba + vēl jāpārkrāso, es netaisos maksāt.Nixon rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:16 Cik es vēroju Tavus sludinājumus, katru reizi, nodomāju, cik pavirši meklē. Protams, katru kupeju, aizbraukt apskatīties nesanāks, kas parādas tirgošanā. Bet, es jau vismaz divas, trīs ņemamas esmu pa šo laiku pamanījis grozoties sludinājumos... Neskaitot pat liet. Patiņš tirgoto bīteri, kuram bundža esot bijusi pat laba. Ar 2.8 dzinēju aizgāja pa ļoti pieņemamu ciparu.
Tehnoviolet un cena nav diskutejama :)ZzevsS rakstīja: ↑24 Dec 2019, 17:25Interesants piedāvājums kuru es nopietni izskatītu ja man patiktu auto krāsa, stāvoklis un mēs nedaudz padiskutētu par ciparuTautudels rakstīja: ↑24 Dec 2019, 16:57Noloki 2k un es tev m3 kuzavu adosu , ar visam durvim haubem logiem un salonu lorinjiem. bez paradiemZzevsS rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:48
Pastāsti man ko tavuprāt es daru nepareizi? Protams man ir savas prasības un vēlmes un 1k par virsbūvi kurā ir jāiegulda vēl pietiekami darba + vēl jāpārkrāso, es netaisos maksāt.
Sūti aprakstu par stāvokli un komplektāciju kā arī bildes un tad jau redzēs
Nesaku ka ir baigā vēlme nolikt 2k par virsbūvi, bet m3 variants varētu būt interesants.
Nesaku ka ir baigā vēlme nolikt 2k par virsbūvi, bet m3 variants varētu būt interesants.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right