EV-5200
auto atkal palicis bez motora...
tagad tik atliek atrast isto motoru un atkal vares braukat... :D:D
ta ka ja kadam ir ko piedavajuma m50b25 pilna komplekta zem 250ls tad dodiet zinu....
tagad tik atliek atrast isto motoru un atkal vares braukat... :D:D
ta ka ja kadam ir ko piedavajuma m50b25 pilna komplekta zem 250ls tad dodiet zinu....
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Kas tad tam isam notikaas?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
is aizceloja uz Igauniju un pec tam dodas prom uz Melno juru...Orkaans rakstīja:Kas tad tam isam notikaas?
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
ari taisniba, palika pa isu, prieks otras masinas vajaga kaut ko daudz lielaku un sportiskaku....Kops rakstīja:Laikam palika par "īsu"
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
šonedēļ iet iekšā M50B25 bezvanoss
ir ir maniic pie moikas
sveiki, kā jau ozis rakstīja tad motors ir ielikts un jau rūc, tik viena problēma atkal izleca laukā....
motors ir m50b25 bet spararats no m20 atvieglināts, tā ka nojuka bendiks tagad nezinu kāds man ir vajadzīgs jo iepriekšējais bija vests virpotājam un saīsināts, bet lasīju ka šādos variantos liek m20 bendiku m50 starterī, tā ir taisnība vai atkal pirkt m50 bendiku un vest virpot???
varbūt kāds rezerves daļu tirgotājs var piedāvāt, vai arī jebkurš viedoklis palīdzēs, lai pēc iespējas ātrāk varu tik ar šo problēmu galā....
motors ir m50b25 bet spararats no m20 atvieglināts, tā ka nojuka bendiks tagad nezinu kāds man ir vajadzīgs jo iepriekšējais bija vests virpotājam un saīsināts, bet lasīju ka šādos variantos liek m20 bendiku m50 starterī, tā ir taisnība vai atkal pirkt m50 bendiku un vest virpot???
varbūt kāds rezerves daļu tirgotājs var piedāvāt, vai arī jebkurš viedoklis palīdzēs, lai pēc iespējas ātrāk varu tik ar šo problēmu galā....
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
laikam jau neviens nav saskāries ar šadu problēmu....
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Te laikam reti kuram ir tas m20 spararats
Manam ar taads staav ,bet siikaak ,kas un kaa nemaaceeshu pastaastiit ,jo es to visu jau dabuuju mantojumaa
Manam ar taads staav ,bet siikaak ,kas un kaa nemaaceeshu pastaastiit ,jo es to visu jau dabuuju mantojumaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Liec m20 motora bendiksu. :)EV5200 rakstīja:sveiki, kā jau ozis rakstīja tad motors ir ielikts un jau rūc, tik viena problēma atkal izleca laukā....
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vel var but ari variants M20 spararats ar M50 vainagu
paldies par viedokļiem šī problēma tika atrisināta, ieliekot m20 bendiku, tagad atkal jauna problēma, motors itkā strādā labi, tik kā uzsiltst tā lejas pāri... sāk jau viss apnikt, bet pie šīs problēmas jau laikam zinu vaininieku - lambda zonde
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Pirms ķeries pie LAMDA maiņas iesākumā atvieno viņu vispār nost un paskaties kā uzvedas. Reāli vadībai vajadzētu nomesties uz rūpnieciskiem iestatījumiem (safe mode) un motoram jāstrādā gandrīz teicami, bet ne līdz galam precīzi. Ja Tava ķibele pazūd, tad atkal pasites vai vados viss oK pirms maini, ja vadi veseli, tad jautājumu nav.
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
esmu ielās, pagājuši tikai 4 mēneši kā nebiju braucis ar savu mašīnu....
tagad ir radušies daži jautājumi....
cik lieliem apgriezieniem ir jābūt tukšgaitā??? man ir 0,5 liekas ta kā pa maz, un arī viņi biku staigā no 0,5 līdz 0,7 kas tur varētu būt pa problēmu???
kurās dienās Jelgavnieki kaut kur satiekas, varētu beidzot ar piebraukt!
cik lieliem apgriezieniem ir jābūt tukšgaitā??? man ir 0,5 liekas ta kā pa maz, un arī viņi biku staigā no 0,5 līdz 0,7 kas tur varētu būt pa problēmu???
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
viewtopic.php?f=4&t=1186&p=105569#p105569
EV5200 rakstīja:esmu ielās, pagājuši tikai 4 mēneši kā nebiju braucis ar savu mašīnu....
Ja tu neesi mainījis spidometra paneli tad kad mainīji motoru no 1.8is uz 2... tad tur arī ir tā problēma. Tas panelis ir paredzēts 4 cilindru motoriem nevis 5 cilindru. Tāpēc arī rāda apgriezienus mazāk. Tas tā ja pareizi atceros...
Pārējais viss laikam no dačikiem rādīja pareizi.
BMW
tieši otrādi, ja ir 6cil un panelis no 4cil ,tad apgriezienus rāda vairāk
spidometrs ir mainīts un stāv īstais....
šodienas novērojums, kamēr uzsilst apgriezieni ir pie 2rmp, bet pēc kāda laika nokrīt līdz 0.5 rmp un sāk raustīties, lasīju ka kamēr motors ir auksts varētu būt tik lieli apgriezieni no saistīti ar čoku....
bet kapēc viņi pēc tam lēkā -zonde vai gaisamasas mērītājs??? jeb vēl kaut kas????
šodienas novērojums, kamēr uzsilst apgriezieni ir pie 2rmp, bet pēc kāda laika nokrīt līdz 0.5 rmp un sāk raustīties, lasīju ka kamēr motors ir auksts varētu būt tik lieli apgriezieni no saistīti ar čoku....
bet kapēc viņi pēc tam lēkā -zonde vai gaisamasas mērītājs??? jeb vēl kaut kas????
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505