E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 161
- chevron_right
tas bija joks-nekad zhurkai nelikshu R19 un R18 arii ne....bij man reiz!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
kr4 takaa lielie naudas teerinji ir beigushiem zhurkai tad tagad kautkas dzelj pakaljaa un neljauj normaali seedeet-Saaku peetiit sev Pneimo kitu zhurkai
kaadas domas par sho? plusi un mīnusi?
kaadas domas par sho? plusi un mīnusi?
Uz TA stocku atpakaļ!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
nee nee....piem TA technix pardot kitu gatavu ar visiem sertifikaatiem un nevajag nekaadas parbuves (plug&play)
http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx/pr ... s-e36.html
Pa to naudu nopērc ko lietderīgāku.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
itkaa jau jaa......bet ar pneimo buutu atrisinaatas visas probleemas ar seedinaajumu:)
Man arī bija tāda doma, bet nu pārdomāju galu galā, nav tā vērts, tik pat labi skaistus R17 diskus var uzlikt un nosēdināt pa pirmo, a dēļ remoteciem pirkt pneimo TA technix, nu tiešām jāapdoma vai ir tā vērts.
P.S. Dabūšu diskiem centriņus šonedēļ, vēl aizvien gribu kopbildes;)
P.S. Dabūšu diskiem centriņus šonedēļ, vēl aizvien gribu kopbildes;)
Once you get block, you never go back...
Es tikai par to piekari
Ja nauda atljauj,tad gan ar r17 un r16 bus bomba
Ja nauda atljauj,tad gan ar r17 un r16 bus bomba
ar kompatu pa brugji
Ja tu viņu nedomā tirgot tad manuprāt labs ieguldījums, pie guļošiem kā boss Pssss uz augšu jebkuri diski nobālētu pie šitā kita
- ikey07
Cik piķo pneimo? ~
Labak v8 par tadu piķi [emoji3] [emoji3]
TUV sertifikāts vai nē, nedomāju, ka Tevi TA laidīs cauri. Būs jādodās uz Miera ielu un tāpat jāraksta pārbūves projekts.ramyrez rakstīja:nee nee....piem TA technix pardot kitu gatavu ar visiem sertifikaatiem un nevajag nekaadas parbuves (plug&play)
Un, ja jau tā, tad vari pačekot Airlift.com citus komplektus, kas ir nedaudz lētāki. Kaut kad skatījos un varēja arī pa ~1,2k salasīt, protams, nebūs plug and play.
Ja tā parēķina, nav nemaz tik kosmiski dārgi - ļoti labi koiloveri arī maksā ~1k eur.
NEVAJAG NEKAADU PROJEKTU SASKANJOT!!!!!!!!!
te nav pilniigi nekaada iejaukshanaas kuzava parbuvee+amortizaacija ir sertificeeta jau,nekaadu projektu sastaadiit nevajag shiem
p.s V8 tas man arii intreseeja,sezonas noslegumaa jau ar vienu mehanikji paarunaaju par projektinju:)
te nav pilniigi nekaada iejaukshanaas kuzava parbuvee+amortizaacija ir sertificeeta jau,nekaadu projektu sastaadiit nevajag shiem
p.s V8 tas man arii intreseeja,sezonas noslegumaa jau ar vienu mehanikji paarunaaju par projektinju:)
Pēdējais labojis Ramyrez - 23 Sep 2014, 19:23, kopā labots 1 reizi.
kapec parbuve us vajadziga,ja ne kuzavs ne hadene netiek graizita utt?
ar TUV sertifikatu vinji nevar neizlaist
ar TUV sertifikatu vinji nevar neizlaist
ar kompatu pa brugji
Katrā gadījumā tas vairs nav nekas kosmisks kā bija pirms pāris gadiem. Visu cieņu, ja kāds beidzot saņemsies un to izdarīs!
tad jau toč labāk kkādus labus koilus pa 1k+Kurlis rakstīja:TUV sertifikāts vai nē, nedomāju, ka Tevi TA laidīs cauri. Būs jādodās uz Miera ielu un tāpat jāraksta pārbūves projekts.ramyrez rakstīja:nee nee....piem TA technix pardot kitu gatavu ar visiem sertifikaatiem un nevajag nekaadas parbuves (plug&play)
Un, ja jau tā, tad vari pačekot Airlift.com citus komplektus, kas ir nedaudz lētāki. Kaut kad skatījos un varēja arī pa ~1,2k salasīt, protams, nebūs plug and play.
Ja tā parēķina, nav nemaz tik kosmiski dārgi - ļoti labi koiloveri arī maksā ~1k eur.
ietu runa par probleemaam ar zemo seedinaajumu-kaa labas koilas paliidzees man to atrinsinaat?
Busim reali ramyrez,tu sadzivotu ar sho sedinajumu,bet tev vienkarshi gribas air ryde piekari
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …