BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 55
- chevron_right
Tas pats 3.45 būs gana labs, lai gan, citiem nāk arī 3.38.
Noņem šitam vāku un apskaties, kas tur iekšā darās!
Noņem šitam vāku un apskaties, kas tur iekšā darās!
Karoč atkal apisiens, es dabūju citu reduktoru, bet izrādas ka man vecais bija ok, tikai tas ka ar vienu riteni gaisā griežot, reduktors taisa tādu kā grinding skaņu, ko es domāju ka reduktors ir beigts, bet tas ir normāli, izrādas tiešām gultnis vnk beigts, viņam pat gabaliņš bija izlūzis, anyhow, 4 dienas mocījos domāt kā dabūt to gultni nost, līdz šodien izbesīja un aizbraucu pakaļ pareizajiem tooliem, tagad jāsagaida jaunas pusass skrūves ko veiksmīgi aprāvu cenšoties dabūt reduktoru nost, un būs ok, tik tagad baigas pisaks dabūt reduktoru atpakaļ :loner:
Kā saka pareiza diagnostika ir 50% no remonta, tik man tas gadās pārāk bieži ar savu overthinking
Tooliki:
Kā saka pareiza diagnostika ir 50% no remonta, tik man tas gadās pārāk bieži ar savu overthinking
Tooliki:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Malacis ... darbojies!ikey07 rakstīja:Karoč atkal apisiens, es dabūju citu reduktoru, bet izrādas ka man vecais bija ok, tikai tas ka ar vienu riteni gaisā griežot, reduktors taisa tādu kā grinding skaņu, ko es domāju ka reduktors ir beigts, bet tas ir normāli, izrādas tiešām gultnis vnk beigts, viņam pat gabaliņš bija izlūzis, anyhow, 4 dienas mocījos domāt kā dabūt to gultni nost, līdz šodien izbesīja un aizbraucu pakaļ pareizajiem tooliem, tagad jāsagaida jaunas pusass skrūves ko veiksmīgi aprāvu cenšoties dabūt reduktoru nost, un būs ok, tik tagad baigas pisaks dabūt reduktoru atpakaļ :loner:
Tooliki:
Atceros, kad servī strādāju, tad vienam E30 viens mehs arī nomainīja reduktoru un beigās tikai secināja, ka tas ir gultnis, kas gaudo.
Malacis! Drīs varēsi vērt vaļā savu tooļu īrētavu.
Malacis! Drīs varēsi vērt vaļā savu tooļu īrētavu.
Tik man ar makaronu rokām, baigais čakars dabūt reduktoru atpakaļ mājās
- ikey07
Pēc 5 stundu darba, mašīna atkal ir braucama, tik klusu es viņu nebiju dzirdējis kopš kkāda augusta pagāšgada, ne piekare grab, ne izpūtējs caurs, vai m40 motors, viss tip top, tikai vējš un riepu skaņa pret asfaltu. Tik gaidu divas pusass skrūves.
PS. ko tauta domā ja es viņu pārkrāsotu balti matētu ? sāku apsvērt domu iznīdēt rūsu, un pārkrāsot baltu, par cik to darītu ar baloniņiem, tapēc gribu matētu, lai grūtāk redzēt nesmukumus.
PS. ko tauta domā ja es viņu pārkrāsotu balti matētu ? sāku apsvērt domu iznīdēt rūsu, un pārkrāsot baltu, par cik to darītu ar baloniņiem, tapēc gribu matētu, lai grūtāk redzēt nesmukumus.
- ikey07
don't do it, it's a trap!ikey07 rakstīja: PS. ko tauta domā ja es viņu pārkrāsotu balti matētu ? sāku apsvērt domu iznīdēt rūsu, un pārkrāsot baltu, par cik to darītu ar baloniņiem, tapēc gribu matētu, lai grūtāk redzēt nesmukumus.
P.s. es esmu daudz palaidis garām, bet kādēļ Tev ir 2 4cyl auto?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Netaisi gateri, nekādu baloniņtūnu netaisi. Šādi pat būs labi.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Turklāt lai no tumša dabūtu baltu, tev to baloniņu vajadzēs tik daudz, ka beigās nāksies pārdot otru auto, garāžu, māju un vēl paņemt kredītu
Tak ar baloniņiem nopūst ko lielu tāpat sanāk kosmoss un 95% gadījumu būs DDM
Viss ir izdarāms, tie baltās krāsas baloniņi takš maksā kapeikas...
Vienīgi ziemas gāžamajam manuprāt jābūt pie vienas vietas vizuālajam, galvenais lai ietu normāli.
Vienīgi ziemas gāžamajam manuprāt jābūt pie vienas vietas vizuālajam, galvenais lai ietu normāli.
Šodien atkal kko padarīju, gribēju nomainīt skaļo spriegotāj rullīti, it kā 5 mins darba, nifiga, no vecā/donora motora noskrūvēju kā parasti, bet mēģinot noskrūvēt no īstā motora, sanāca nolauzt skrūvi, pat ar impact viņa nenāca vaļā.
Domāju paņēmt no donora arī spriegotāj mehānismu, bet izrādas M43 motori (pre-fl un facelift ) ir diezgan dažādi, vienam bija spriegotājs ar atsperi, otram ar hidroliku, nācas mainīt visu braketi, bet atkal izrādas vietas kur skrūvējas klāt stūres pastūzis ir dažāda platuma, jaunajiem M43 ir platāks stūres pastiprinātājs, nācās bāzt aizmugurē šaibas, lai varētu pielikt.
Beigās kad visu saliku izrādas arī serpentin belt ir dažāda garuma, skaitas vienādi M43.. nifiga..
Kā arī dabūju VW lūpu, sniega šķūrēšanai.
Domāju paņēmt no donora arī spriegotāj mehānismu, bet izrādas M43 motori (pre-fl un facelift ) ir diezgan dažādi, vienam bija spriegotājs ar atsperi, otram ar hidroliku, nācas mainīt visu braketi, bet atkal izrādas vietas kur skrūvējas klāt stūres pastūzis ir dažāda platuma, jaunajiem M43 ir platāks stūres pastiprinātājs, nācās bāzt aizmugurē šaibas, lai varētu pielikt.
Beigās kad visu saliku izrādas arī serpentin belt ir dažāda garuma, skaitas vienādi M43.. nifiga..
Kā arī dabūju VW lūpu, sniega šķūrēšanai.
- ikey07
Beidzot arī man kkas jauns OEM, pusass skrūves
Paldies Kļaviņam
Paldies Kļaviņam
- ikey07
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ziemas sezonai gatavs, šodien sataisīju pēdējos sīkumus, apstrādāju visas arkas, durvju apakšas etcetra ar RUST-OFF.
Daži snapi, kur vēl saprotamāk ka ziema klāt kā pie jūras, nevienas dzīvas dvēseles apkārt
Daži snapi, kur vēl saprotamāk ka ziema klāt kā pie jūras, nevienas dzīvas dvēseles apkārt
- ikey07
Šodien ar touringu pabūts TA, nav tik slikti, būtu bijis tik viens 2, bet šodien regulējot lampas, noplīsa regulējamais
Prieks ka nav nekas par rūsu, jo tādas praktiski nav.
Prieks ka nav nekas par rūsu, jo tādas praktiski nav.
- ikey07
Un tu vēl gribēji tikt no sedana vaļā. :) Labi, ka tomēr nepārdevi!
bet viņš ir neērts pēc vella, pēc 05 peugeot un 97 touringa, krēsli liekas tādi cieti un nevar atrast ērtu pozīcijuCaK rakstīja:Un tu vēl gribēji tikt no sedana vaļā. :) Labi, ka tomēr nepārdevi!
- ikey07
Apsveicu ar paveikto!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33